Home

Velkommen til Lellinge IF

Sommerferien er slut, og den gode sommer har åbenbart været hård for de lokale helte. Lellinge kom skidt igang i årets serie 4 pulje, men efterårets første sejr kom endelig i hus og klubben håber fremadrettet at kunne holde dampen oppe, så den kedelige bundplacering kan blive bytte ud med en, som er lidt sjovere. Bolden er rund, alt kan ske, 2-0 er den farligste føring og hvem ved, måske vi blander os i toppen alligevel? Lellinge har hele sæsonen haft fantastisk opbakning på både hjemme- og udebane, og vi glæder os til at byde vores mange dedikerede fans velkommen på stadion i den kommende sæson. Og skulle der være en enkelt hundlufter, der kigger med, så husk lige posen. Det er ikke sjovt at lave en glidende tackling i en hunde høm-høm.

Der var som bekendt VM i sommers og som alle andre steder, har det også smittet af på transfersiden. Lellinge kan byde velkommen til ikke mindre end 4 nye spillere og et enkelt comeback, hvor af flere er et produkt af Lellinges talentfulde ungdomsafdeling. På afgangsiden har nye regler for registrering af spillere betydet, at Lellinge har sagt farvel til bl.a. sidste års topscorer Andreas Voxen. På trænersiden er Troels Nielsen og Carsten Langvad assistenttrænere og Lellinges 2. hold styres hårdt og retfærdigt af Carsten Langvad. Transfermarkedet er lukket, men i følge tidligere bestyrelsesformand Morten Faxø er klubben klar til at byde ind, skulle den rigtige transferfrie spiller dukke op.

Som altid tilbyder Lellinge en verdensklasse forplejningen til vores dedikerede fans. Vi har således stadig fri entré til klubbens hjemmekampe, tribune, kameramand og lækre stadionpølser samt mål garanti!

Lellinges hjemmeside beskæftiger sig primært med 1. holdet, men 2. holdets bedrifter skal ikke glemmes. Som altid leder vi efter en frivillig, der har tid og lyst til dække 2. holdets vej mod hæder og ære, så skulle der være en med en journalist gemt i maven, så har vi (som altid) en plads åben.

På de forskellige sider vil det være muligt at finde resultater, aktuelle stillinger, topscorelister samt sidste nyt fra og omkring holdet. Husk vi har et smart kommentarsystem, så det er muligt at kommentere på nyheder, trænerens holdopstilling og alle de andre spændende ting som foregår i og omkring Lellinge IF.

Der er lagt op til en spændende sæson 2018-19 og det er med stor glæde, at vi endnu engang kan byde velkommen til seværdig fodbold på Lellinges højborg – El Stadio Kommunale.

Be Sociable, Share!