Home

Velkommen til Lellinge IF

Der blæser nye vinde over Lellinge IF denne sæson. Efter en lidt hård start på efterårssæsonen sluttede holdet af med tre gode kampe i streg.

I vinterpausen har Jesper Voxen valgt at stoppe som træner, og Lellinge har I stedet ansat Chrsitian “Gulle” som ny cheftræner, og sammen med træner teamet går Lellinge IF et spændende forår i møde.

Lellinge har hele sæsonen haft fantastisk opbakning på både hjemme- og udebane, og vi glæder os til at byde vores mange dedikerede fans velkommen på stadion i den kommende sæson. Og skulle der være en enkelt hundlufter, der kigger med, så husk lige posen. Det er ikke sjovt at lave en glidende tackling i en hunde høm-høm.

På transfersiden kan Lellinge byde velkommen til ikke mindre end 7 nye spillere, samt et par gamle kendinge, som er tiltrukket af det nye projekt. De mange nye ansigter har også været medvirkende til, at fremmødet til træning indtil videre været outstanding.

På trænersiden er der kommet en ny assistenttræner, hvor Emil Sennahøj er tråd til, mens Troels Nielsen nu er assistent til assistenten. Lellinges 2. hold styres styres hårdt og retfærdigt af Carsten Langvad. Transfervinduet er åbent lidt endnu, men det ser ud til, at Lellinge på nuværende tidspunk har truppen til den nye sæson klar.

Som altid tilbyder Lellinge en verdensklasse forplejningen til vores dedikerede fans. Vi har således stadig fri entré til klubbens hjemmekampe, tribune, kameramand og lækre stadionpølser samt mål garanti!

Lellinges hjemmeside beskæftiger sig primært med 1. holdet, men 2. holdets bedrifter skal ikke glemmes. Som altid leder vi efter en frivillig, der har tid og lyst til dække 2. holdets vej mod hæder og ære, så skulle der være en med en journalist gemt i maven, så har vi (som altid) en plads åben.

På de forskellige sider vil det være muligt at finde resultater, aktuelle stillinger, topscorelister samt sidste nyt fra og omkring holdet. Husk vi har et smart kommentarsystem, så det er muligt at kommentere på nyheder, trænerens holdopstilling og alle de andre spændende ting som foregår i og omkring Lellinge IF.

Der er lagt op til en spændende sæson 2018-19 og det er med stor glæde, at vi endnu engang kan byde velkommen til seværdig fodbold på Lellinges højborg – El Stadio Kommunale.

Be Sociable, Share!