Træningskamp (serie 6) Hundige – Lellinge (1-2) 5-3

Hundige – Lellinge (1-2) 5-3
0-1 Christian Gullemann (assist: Joakim Naur)
0-2 Christian Gullemann (assist: Mikkel Jørgensen)
4-3 Sultan Dhekamo (assist: Mikkel Jørgensen)

V. Kruuse – A. Gynther, T. Skovsager, K. Jensen, M. Egeskov – M. Henriksen, T. Nielsen, J. Darling, M. Jørgensen, J. Naur – C. Gullemann.
(T. Nolsøe, S. Dhekamo, F. von Barm)

Årets første træningskamp for serie 6.
Kampen startede lige, men det var Lellinge der tog føringen. Et godt pres førte til at Joakim Naur kunne finde Christian Gullemann midt for mål, og han svigtede ikke og sendte Lellinge på 0-1. Hundige havde et par halve chancer med skud udefra, men Lellinge spillede generelt bolden godt rundt, og efter 25 min. udbyggede Lellinge føringen. Igen blev et godt sammensat pres udnyttet, da Mikkel Jørgensen kunne opsnappe bolden på kanten af feltet. Han spillede på tværs til Christian Gullemann, der sikkert lagde bolden ind til 0-2. 
Efter 35 min tog en Hundige spiller chancen udefra, og han fangede Lellinges målmand på mellemhånd og sendte bolden i mål til 1-2, i en halvleg hvor Hundige ikke blev levnet mange chancer.
Efter pausen begyndte Lellinge at skifte heftigt ud, og det ødelagde nok balancen, og med en haltende form begyndte Hundige at få bedre fat. Lellinge blev fanget flere gange, og det gav Hundige muligheden for at spille bolden igennem forsvaret. Efter 60 min gik det galt da en Hundige spiller blev spillet igennem og sendte bolden i mål til 2-2. Efter 65 min kom Hundige foran på en næsten tro kopi af det udlignende mål til 3-2. Efter målet fik Lellinge en opblomstring med flere chancer til følge. Først endte en super Sultan Dhekamo tur med en god bold til Christian Gullemann, der dog ikke kunne styre bolden i mål. Herefter havde Morten Egeskov et skud som Hundiges målmand måtte ud i fuld længde for at vifte væk fra målhjørnet og Jacob Darling sluttede det gode momentum af med et skud tæt over mål. Med 10 min igen blev Lellinge igen fanget, og alene igennem scorede Hundige til 4-2. Med 5 min igen endte et godt angreb med at Mikkel Jørgensen lagde bolden af til Sultan Dhekamo, der med et knaldhårdt skud uden for feltet hamrede bolden i mål til 4-3. I overtiden slog Hundige en kontra, slap alene igennem igen, og scorede sikkert til slutresultat 5-3. 

Lellinge – Bjæverskov (2-1) 3-1

Lellinge – Bjæverskov (2-1) 3-1
1-0 Marcus Belt
2-0 Patrick Glückstadt
3-1 Danni Skouby
Adv: M. Belt, LIF. Bjæverskov 1.

V. Kruuse – M. Rasmussen, C. Lund, R. Bundgaard, R. Switzer – J. Darling, M. Belt, O. Hallgren, E. Sennahøj, N. Foley – P. Glückstadt.
(M. Egeskov, D. Skouby, C. Gullemann)

Så var det tid til lokal opgøret imod Bjæverskov. Det var et toptændt Lellinge hold der satte sig på kampen fra start, og allerede efter 5 minutter var Nichlas Foley cm fra at komme på et fladt indlæg fra Jacob Darling. Kort efter fik Bjæverskov en god mulighed, men Victor Kruuse var klar med en fodparade. Efter 15 min kom Lellinge i front da et hjørnespark blev headet videre fra Emil Sennahøj og dumpede ned til Marcus Belt der tæmmede og hamrede bolden i mål imellem venner og fjender til 1-0. Kun et minut senere fik Nichlas Foley bolden på kanten, og han sendte et indlæg ind, som Patrick Glückstadt tæmmede flot, og sikkert sparkede ind ved den ene stolpe til 2-0. Der gik dog kun yderligere et minut før Bjæverskov reducerede, da en spiller blev spillet igennem og sendte bolden ind til 2-1. Efter en hæsblæsende start gik lidt af tempoet ud af kampen. På en kontra 35 min var Bjæverskov tæt på da en spiller slap igennem på en friløber, men Victor Kruuse kom og reddede med en fodparade. Kort før pausen havde først en storspillende Oliver Hallgren en solotur og god afslutning, og derefter Nichlas Foley et drøn hårdt skud som Bjæverskov målmanden fik reddet.
2. halvleg blev en kamp på midten, som Lellinge kom bedst ud af, men dog uden helt store chancer til nogen af holdene. Midt i halvlegen måtte Marcus Belt tage 10 min for et gult for et frispark, men Bjæverskov var hurtige kort efter til selv at hive et gult kort for et frispark på Morten Egeskov. Bjæverskov prøvede at trykke på, men det var Lellinge med klart de største chancer. Først Morten Egeskov på godt oplæg af Nichlas Foley, herefter var Jacob Darling tæt på, men en vigtig blokering fra en Bjæverskov spiller sikrede imod et mål. Kort efter begge hold blev fuldtallig blev kampen reelt lukket. Et godt angreb sluttede med at Jacob Darling sendte en bold ind midt for mål, der blev tæmmet af Danni Skouby, og sendt i mål til 3-1 via målmandens handske til stor jubel for spillere og de mange tilskuere. Kort før tid var Rasmus Switzer tæt på da han hev et indlæg ned, men afslutningen tæt på mål blev sendt et stykke over. Lellinge kunne uden de store problemer køre sejren hjem.

Hellested – Lellinge (0-0) 1-2

Hellested – Lellinge (0-0) 1-2
0-1 Jacob Darling
0-2 Jacob Darling
Adv: M. Rasmussen, LIF. Hellested 3.

R. Switzer – M. Rasmussen, E. Sennahøj, R. Bundgaard, M. Egeskov – J. Darling, M. Belt, O. Hallgren, T. Nielsen, P. Bjørk – P. Glückstadt.
(A. Vergmann, N. Dal Cortivo, C. Gullemann)

Lellinge sad tungt på spillet i dagens kamp imod bundholdet fra Hellested. Og i de første 30 min var Hellested meget sjældne gæster på Lellinges banehalvdel. Omvendt stod Hellested også meget dybt, og Lellinge havde svært ved at spille igennem til de helt store chancer. Der var en del halve chancer hvor Hellested fik blokkeret for skud. I slutningen af halvlegen tabte Lellinge momentum og Hellested kom bedre med og fik en enkelt stor chance i slutningen af halvlegen, men Jacob Darling kom tilbage med en vigtig blokering, så holdene kunne gå til pause med 0-0.
Lellinge satte sig igen på kampen efter pausen, og efter 55 min fik en Hellested spille gult for at hive Oliver Hallgren ned efter en bolderobring. Efter 60 min kom scoringen endelig. Et frispark blev reddet af målmanden, men Patrick Glückstadt var over returen, og spillede bolden på tværs til Jacob Darling der kunne sætte en inderside på til 0-1. Jacob Darling var tæt på kort efter, men målmanden fik reddet ved foden af den ene stolpe. Morten Egeskov var også tæt på efter flot forarbejde af Oliver Hallgren, men fik skovlet bolden over tæt på mål, og Patrich Bjørk havde også en god mulighed. I den anden ende endte en opspilsfejl med en god chance til Hellested, men Emil Sennahøj kom tilbage i sidste øjeblik og tacklet bolden til hjørne. Efter 80 min fik Mick Rasmussen gult for frispark, men kort efter måtte en Hellested spiller samme vej for at komme alt for sent i en duel med Emil Sennahøj. Med 5 minutter igen fik Lellinge udbygget føringen. Morten Egeskov fandt Jacob Darling med en præcis aflevering, der kunne stryge afsted mod målet. Målmanden reddede i første omgang, men Jacob Darling kunne selv sende returen ind til 0-2. I overtiden fik Hellested en reducering da Marcus Belt var så uheldig at tackle bolden i en blød bue over sin egen målmand til 1-2. Lellinge kørte dog sikkert sejren hjem.

Endeslev – Lellinge (0-3) 3-4

Endeslev – Lellinge (0-3) 3-4
0-1 Patrick Glückstadt
0-2 Patrick Glückstadt
0-3 Jacob Darling
1-4 Patrick Glückstadt
Udv: C. Justesen
Adv: O. Hallgren, M. Belt, A. Vergmann, LIF.

L. Nielsen – M. Rasmussen, E. Sennahøj, A. Vergmann, R. Switzer – J. Darling, M. Belt, O. Hallgren, T. Nielsen, N. Foley – P. Glückstadt.
(C. Justesen, M. Egeskov, C. Gullemann)

Så var der ellers dømt drama for alle pengene!!! Lellinge startede som lyn og torden. Allerede efter 2 min lykkedes et godt genpres af Jacob Darling og Oliver Hallgren med at Troels Nielsen kom igennem på kanten af feltet, og han sendte den ind foran hvor Patrick Glückstadt kunne sætte en inderside på til 0-1. Kort efter lignede det et straffespark da Nichlas Foley blev fældet i feltet, men fløjten forblev tavs. I den anden ende appelerede Endeslev også for straffe uden at dommeren var af samme opfattelse. Det var en kamp der bølgede frem og tilbage. Endeslev havde et par chancer på løse bolde i feltet, men begge skud blev sendt langt over mål. Efter 30 min sendte en storspillende Emil Sennahøj en lang bold op, og den lå perfekt i Patrick Glückstadts løb, der satte hovedet på og headede bolden over målmanden og ind via stolpen til 0-2. Og det blev endnu bedre efter 40 min. da Nichlas Foley slog et hjørnespark mod bagerste stolpe, og her dukkede Jacob Darling op og pandede bolden i mål til 0-3.
Anden halvleg startede skidt da Endeslev allerede i første minut sendte bolden i mål til 1-3. Et mål der gav dem tro på tingene, men Lellinge bed godt fra sig. Efter 65 min slog Lellinge en kontra der endte med at Jacob Darling slog en bold ind over, og her dukkede skarpe Patrick Glückstadt op igen igen og headede bolden i mål til 1-4. Kampen udviklede sig lidt og der kunne snildt være givet advarsler til begge sider, men efter 75 min begyndte kort spillet. Helt uforståeligt fik Oliver Hallgren gult, da han blev hevet ned af en Endeslev spiller. Minuttet efter måtte Marcus Belt gå samme vej da han kom noget for sent i en tackling. 9 mod 11 fik Lellinge problemer, specielt efter at Endeslev reducerede lige efter da et skud blev rettet af og gik ind ved den ene stolpe til 2-4. Det blev ren overlevelse, men et par vigtige blokeringer gjorde at Lellinge holdt stand længe. Efter 85 min fik også Anders Vergmann gult for et mindre frispark i banens side. 8 mod 11 gik det galt, da et frispark blev mødt midt for mål og headet ind til 3-4. De to gule kort kom tilbage på banen og tog lidt af presset. Endeslev pumpede bolde ind i feltet, men Lellinge fik clearet. I 5 minutters overtid kastede en Endeslev spiller et indkast direkte ind i baghovedet på Casper Justesen fra en meters afstand. Det endte med tumult, hvor Casper Justesen fortjent fik rødt for sin modreaktion. Dommeren havde desværre ikke set Endeslev svinestregen, og spilleren fik lov at blive på banen. Endeslev havde en chance til sidst i 9 minutters overtid med et skud lidt udefra, der strøg tæt forbi stolpen. Kort efter fløjtede dommeren endelig af, og Lellinge kunne tage hjem med alle 3 points. 

Lellinge – Karise (2-1) 2-1

Lellinge – Karise (2-1) 2-1
1-0 Patrick Glückstadt
2-1 Danni Skouby
Adv: M. Belt, E. Sennahøj, LIF. Karise 1.

V. Kruuse – M. Rasmussen, E. Sennahøj, R. Bundgaard, R. Switzer – J. Darling, M. Belt, O. Hallgren, D. Skouby, N. Foley – P. Glückstadt.
(C. Justesen, A. Vergmann, C. Gullemann)

Så kom sæsonens første sejr i hus imod topholdet fra Karise. Lellinge startede bedst og satte sig på kampen. Efter 20 min. fik Marcus Belt gult for gentagende frispark. Selv med en mand i undertal var det Lellinge der bragte sig i front. Et indlæg fra Mick Rasmussen blev mødt af Patrick Glückstadt der knaldhårdt helflugtede bolden i kassen til 1-0. Der gik dog under et minut før Karise udlignede på det efterfølgende angreb, da en spiller blev spillet igennem og satte den ind ved fjerneste stolpe til 1-1. Efter 35 min kom Lellinge igen i front da Rasmus Bundgaard fandt Danni Skouby med en god aflevering, der blev pillet ned, og efter en god vending blev bolden løftet over Karise målmanden og i mål til 2-1. Lellinge kunne dermed gå til pause med en smal føring.
Kort inde i anden halvleg fik Emil Sennahøj gult, og Karise kom tættere på og havde en god hovedstødschance der blev sendt forbi mål. Karise havde en enkelt chance mere inden Lellinge igen blev fuldtallig, da en spiller kom fri til skud fra kanten af feltet, men det var svagt og gav ingen problemer for Victor Kruuse i målet. Karise satsede mere og mere som kampen skred frem og det gav chancer til Lellinge. Efter 70 min kom Anders Vergmann igennem, men målmanden reddede, returbolden tilfaldt Nichlas Foley, der burde have sendt Lellinge yderligere i front, men han sendte skuddet forbi mål. Efter 75 min fik Karise gult, og med 10 minutter igen var det Oliver Hallgrens tur til at have en stor chance tæt under mål, men målmanden reddede i to omgange. Med 5 minutter igen blev Lellinge snydt for et kæmpe straffe, da Patrick Glückstadt kom alene igennem og driblede udenom målmanden der fældede ham, men helt uforståeligt blev det ikke dømt. Karise kunne slet ikke sætte et sidste pres ind, så Lellinge kunne uden de store problemer køre sejren hjem.

Ringsted – Lellinge (0-0) 2-1

Ringsted – Lellinge (0-0) 2-1
1-1 Marcus Belt

K. Jensen – R. Switzer, A. Vergmann, C. Lund, M. Egeskov – J. Darling, E. Sennahøj, O. Hallgren, D. Skouby Pedersen, N. Foley – M. Belt
(C. Justesen, T. Nielsen, C. Gullemann)

I sæsonens anden kamp blev det heller ikke til point. Lellinge sad tungt på spillet, og var meget hurtigt på bolden igen når den blev tabt, så Ringsted ikke var i nærheden af noget som helst. Efter 10 min fik debutant Nichlas Foley en god stikning og kom igennem, men en fodparade fra målmanden sørgede for at Lellinge ikke kom i front. Selvom Lellinge sad på alt spillet fik man ikke rigtig spillet sig frem til muligheder. I stedet var Lellinge to gange inden for få minutter ved at give Ringsted en gave med fejlafleveringer i opspillet på egen halvdel, men Ringsted sendte begge gange bolden forbi mål, så det forblev 0-0 ved pausen.
Anden halvleg startede som første sluttede, men efter 55 min slap en Ringsted spiller helt fri, han afdriblede Kristoffer Jensen i målet og scorede sikkert til 1-0. Målet fik tændt op under Lellinge, der endelig fik sat noget tryk på. Marcus Belt brød et opspil og sendte Troels Nielsen afsted, men han skud gik et stykke over. Kort efter endte et godt angreb med at Morten Egeskov sendte Nichlas Foley igennem, men en Ringsted spiller kom tilbage og fik tacklet til hjørne. Ringsted var ikke helt uden muligheder, da et langskud tog roden af stolpen, og kort efter strøg et andet langskud tæt forbi målhjørnet. Midt i halvlegen kom Lellinge tilbage. Morten Egeskov slog et indlæg, hvor Marcus Belt perfekt pandede bolden i mål til 1-1. Det holdt dog kun i 5 min, da et Ringsted indlæg blev taget ned i feltet og sikkert sparket ind til 2-1. Lellinge pressede videre i forsøg på en ny udligning. Jacob Darling fik driblet sig forbi to mand tæt under mål, men målmanden fik blokeret til hjørne. Efterfølgende hjørne strøg hele vejen igennem feltet tæt under mål og blev sparket væk på stregen. Med 10 min igen tog Marcus Belt chancen udefra og bolden strøg få cm. forbi målhjørnet. Efter 85 min var Lellinge ekstremt tæt på da Jacob Darling mødte et indlæg et par meter fra mål, men en refleksredning på stregen af Ringsteds målmand sikrede at Lellinge heller ikke denne gang fik udlignet. Lellinge satte et tungt pres, og i overtiden fik Lellinge hjørne, hvor Emil Sennahøj kom højest, men headede bolden lige over mål, så Lellinge måtte skuffende gå fra banen uden point.

Lellinge – Benløse (0-2) 1-3

Lellinge – Benløse (0-2) 1-3
1-3 Troels Nielsen (str.)

S. Kristoffersen – J. Olsen, A. Vergmann, C. Lund, M. Egeskov – D. Urbaniak, M. Belt, E. Sennahøj, D. Pedersen, P. Bjørk – T. Nielsen.
(C. Justesen, R. Switzer, C. Gullemann)

Premieren blev ikke lige som håbet da det endte med et nederlag. Der var debut til Patrich Bjørk og Dennis Urbaniak på kanterne. Det var ellers ved at starte med en drømmestart for Patrich Bjørk, da han kom afsted på en stikning fra Emil Sennahøj efter 2 min, men målmanden kom godt ud af målet og fik reddet. Efter 10 min havde Benløse et godt forsøg som Søren Kristoffersen i målet flot parerede over. Kampen var præget af en uhørt mængde dommerfejl. Efter 15 min fik Benløse et håbløst forkert dømt hjørnespark. Sparket røg forbi manden ved forreste stolpe og fra en Benløse mave trillede bolden tilfældigt i mål til 0-1. Efter målet stillede Benløse sig dybt, og det gjorde de godt og i den ekstreme varme, hvor Lellinge ikke fandt det rigtige løsninger for at bryde igennem. Benløse havde et par afslutninger der gik et stykke forbi målet. Efter 35 min gik offside fælden galt for Lellinge, og det sendte to Benløse folk alene mod målet, og uden problemer scorede de til 0-2. Benløse kunne gå til pausen med en solid føring.
I anden halvleg blev det lidt bedre for Lellinge, der fik skubbet bolden længere op på Benløses halvdel, men chancerne udeblev. Bedste forsøg var da et indlæg fra Marcus Belt var ved at overliste målmanden, der dog kom tilbage og viftede bolden over mål. Benløse havde også et indlæg der tog toppen af overliggeren kort efter. Lellinge satsede lidt mere de sidste 20 min. Dette gav dog også muligheder på kontra, og det udnyttede Benløse efter 80 min, da en Benløse spiller fik bolden på kanten af feltet, og med et tørt hug sparkede bolden op i det korte målhjørne til 0-3. Lellinge havde et par muligheder til sidst, hvor den sidste aflevering glippede. Med et par minutter igen fik Lellinge straffespark, da Emil Sennahøj blev væltet i feltet. Troels Nielsen tog sig af sparket og sendte sikkert bolden ind ved den ene stolpe til 1-3. I overtiden var Benløse tæt på at udbygge føringen efter en kontra, men Morten Egeskov kom tilbage og fik reddet på stregen, så kampen endte med et nederlag på 1-3.

Sommerkamp: Lellinge – FC Lejre (0-2) 1-3

Lellinge – FC Lejre (0-2) 1-3
1-2 Christian Gullemann
Adv.: E. Sennahøj, LIF. Lejre 2.

L. Nielsen – R. Switzer, A. Vergmann, C. Justesen, M. Egeskov – J. Darling, R. Jensen, E. Sennahøj, D. Pedersen, P. Bjørk – C. Gullemann.
(M. Rasmussen, J. Olsen, N. Dal Cortivo, D. Urbaniak, M. Belt)

Sidste sommerkamp var imod FC Lejre, der lige er rykket ud af Serie 3. Lellinge kom under gevaldigt pres fra kampens start og havde svært ved at spille sig ud af presset. Lejre havde bolden meget, men kom ikke frem til det store. Efter 20 minutter kom Lejre dog i front. En spiller tog chancen udefra, og bolden sejlede henover Lellinges målmand og i mål til 1-0. Efter 30 min var Lejre tæt på, men en perfekt tackling fra Mick Rasmussen sikrede mod en større føring. Kort efter fik Lejre straffe da Patrich Bjørk gik i ryggen på en modspiller. Lejre scorede sikkert til 0-2. Lasse Nielsen i målet måtte udga, og ind gik Rasmus Switzer. Hurtigt måtte han ud i fuld længde på et skud og vifte bolden forbi stolpen. Lellinge måtte fortjent gå til pause nede med 0-2.
I pausen lovede Lellinge hinanden at man ville prøve at spille med lidt større risiko og holde fast i bolden. Det lykkedes, og Lellinge kom meget bedre med, og spillede sig godt igennem. Efter 55 min var Lellinge ekstremt tæt på en reducering da Morten Egeskov sendte et indlæg mod bagerste stolpe, hvor den tog indersiden af stolpen. Efter 60 min kunne Lejre have lukket kampen da de fik tilkendt et straffespark mere, men denne gang valgte Rasmus Switzer rigtigt og greb sparket ud. Et godt Jacob Darling raid endte med en aflevering til Christian Gullemann, der kom helt fri foran mål, men han overplacerede sit skud og sendte det forbi stolpen. Efter 75 min var der endelig gevinst. Igen røg Jacob Darling af sted på højrekanten, og med et perfekt indlæg fandt han Christian Gullemann, der flot sparkede bolden ind til 1-2. Kort efter så Lellinge ud til at blive snydt for et straffespark, da Patrich Bjørk lidt tilfældigt kom igennem og skulle til at sparke bolden i et tomt mål da han blev fældet. Intet straffespark dog. I stedet slog Lejre en kontra efter 85 min, og da Lellinge blev ved med at bakke, kunne Lejre spilleren sparke bolden ind fladt ved den ene stolpe fra kanten af feltet til 1-3.