lif.16c.dk går på sommerferie

Så er det tid til sommerferie – vi vender stærkt tilbage i slutningen af juli, hvor hjemmesiden naturligvis vil blive gjort klar til den nye sæson.

Skulle du været interesseret i at sommertræne i Lellinge IF, er det muligt mandage, hvor der er motionsbold fra klokken 18.30 for folk i alle aldre. Seniorholdet træner tirsdage, ligeledes fra 18.30 – vel mødt til sommerbold i Lellinge!

Information om den nye sæson, kommer så snart staben har planen for den nye sæson klar.

Priser og kårringer for sæsonen 2012-2013

Efter en fremragende fest med spændende konkurrencer blev det tid til årets kårringer:

Årets Bisse (Årets Vinnie Jones)
1. Michael Meyer  (2 røde)
2. Lasse Nielsen (1 rødt og 2 gule)
3. Dennis Ochmann (3 gule)

Årets topscorer
1. Jesper Søgaard (5 mål)
2. Morten Jensen (4 mål)
3. Daniel´Schøn (3 mål + 1 i pokal)

Årets miniTopscorer (serie 5)
1. Troels Nielsen (10 mål)
2. Morten Jensen (6 mål)
3. Timmi Nielsen (5 mål)

Årets mål
1. Daniel Schøn (1-4 imod Køge Union)
Andre nominerede:
Jesper Søgaard (1-0 imod Greve)
Daniel Schøn (1-7 imod Rishøj)
Nicklas Lindblad (2-3 imod Mosede)
Timmi Nielsen (2-2 imod Køge Union)

Årets fighter: (årets upcoming star)
Magnus Dauding

Årets Spiller: (Som udødeliggøres på tavlen)
Morten Jensen

Lellinge – Bjæverskov (0-0) 1-3

Lellinge – Bjæverskov (0-0) 1-3
1-3 Morten Jensen
Adv: Bjæverskov 1.
F. Christiansen – T. Pedersen, C. Creutzberg, E. Sennahøj – L. Nielsen, M. Dauding, M. Jensen, T. Nielsen – T.K. Nielsen, M.,  J. Søgaard. (J. Voxen)

Lellinge sluttede sæsonen af helt hæderligt, og spillede i store dele af kampen rigtig flot. Kampen startede meget lige med mange dueller midt på banen, uden at det kastede så mange chancer af sig. Der skulle gå hele 30 min før Bjæverskov havde deres første reelle afslutning på mål, men her skulle Frederik Christiansen også hive en flot redning op af hatten efter bolden blev rettet af hele to gange. Lellinge havde også deres muligheder, og specielt efter 35 min kunne kampen have været ændret. Bjæverskovs offside fælde glippede og Timmi Nielsen kom igennem inden han blev nedlagt, og nogen dommere havde nok trukket det røde kort, men spilleren slap med gult. Jesper Søgaard havde en god skudmulighed mens Bjæverskov ramte ydersiden af træværket to gange, dog havde Lellinges målmand helt styr på boldene. Meget retfærdigt endte første halvleg uden mål.
Anden halvleg var stadig uden de store chancer. Lellinge havde en gylden mulighed efter 65 min da Timmi Nielsen fik en god bold og kom alene igennem, men målmanden var hurtigt ude og fik blokkeret. Efter 75 min gik det galt. En Bjæverskov spiller fik bold lidt uden for feltet, og efter et par skudfinter kunne han sende et velplaceret skud en ved den ene stolpe til 0-1. Lellinge der havde kæmpet fantastisk hele kampen tabte herefter modet. 5 min senere tog en Bjæveskov spiller turen forbi 3 spillere og sendte bolden sikkert ind til 0-2. Kort efter blev det også 0-3. Lellinge fik reduceret 2 min før tid. Et langt indkast fra Troels Nielsen blev headet videre af Magnus Dauding og faldt ned i Morten Jensens løbebane der tog et træk ind i feltet og sendte den sikkert i mål til 1-3.

Som det har været vidst længe skal Lellinge en tur ned i serie 4 igen efter sommerferien.

Nedrykningsspøgelset afvist

Lellinge IF har desværre ikke haft en af de bedste sæsoner i år. Første holdet blev sendt ud af Serie 3 med et brag og denne søndag kunne Lellinges 2. hold muligvis også rykke ned. Matematikken var umiddelbart på Lellinges side, men i tilfældet af misforståede regler eller en regnefejl, ville et nederlag sende de lokale helte en tur i serie 6.

Morten Jensen udtalte inden kampen: “…at bare ét point ville være nok, og at Lellinge ikke ville jagte sejren, hvis det stod 1-1 og der manglede to minutter”. Karise derimod, kunne med en storsejr sende sig selv et skridt nærmere serie 4.

Kampen startede med en Lellinge specialitet og der gik da heller ikke mere end 10 sekunder, førend Emil Sennahøj spillede en Karise spiller fri, til kampens første chance. Lellinge virkede dog generelt mest klar fra start, hvilket en afslutningsfest hos Karise aftenen før nok spillede ind på, og det var da også ganske fortjent at Lellinge kom i front. Thomas Nolsøe stak en bold i dybden til Troels Nielsen, som lige nøjagtig fik prikket bolden uden om målmanden, som forøvrigt blev omtalt før kampen af sine holdekammerater som “Drop”. Uanset hvad, så var Lellinge i front og styrede slagets gang. Desværre skulle deres udsendte rapporter binde snørebånd, og mens dette skete, fik Karise på mystisk vis udlignet til 1-1.
Lellinge fortsatte dog ufortrødent og kom hurtigt foran igen på en trippel chance. Morten Jensen modtog bolden tog nogle fixe træk ind i feltet og trykkede resolut af, men skuddet blev blokeret. Hurtig som lynet var Thomas Nolsøe over retur bolden, men også den blev afværget – 3 skudmulighed tilfaldt Troels Nielsen som mellem venner og fjender kunne gøre det til 2-1. Efter målet er det fair at sige, at der stod Lellinge på det hele. Bolden blev spillet fornuftigt rundt og Karise var egentlig ikke farlige – alt der kom i nærheden af feltet tog Søren Kristoffersen sig af med vanlige sikre hænder.
Det blev både 3-1 og 4-1 i første halvleg, begge mål signeret af Troels Nielsen og med henholdsvis Dennis Larsen og Michael Sommer med næstsidste fod på bolden. Først blev bolden slået over forsvaret, taget ned med låret og sendt ind bag den sagesløse keeper, som forgæves applerede for hands og ikke mange minutter efter via en genial stikning og et skidt lob i mavehøjde forbi keeperen. Lellinge havde også et Tiki Taka angreb, hvor Karise blev spillet tynde med første gangsafleveringer, men desværre for Lellinge sparkede Mikkel Jørgensen over mål.

Anden halvleg var ikke så målrig, men der skete til gengæld en masse andre underlige ting. Carsten Tangager gjorde comeback efter 1½ års fravær og han formåede at blive savet i feltet, slået i hovedet på vej ned, for derefter at få gult kort for forseelsen. Dommeren virkede mest af alt, som om han var gået på sommerferie og uanset hvilke frispark der blev lavet, så var det i følge ham, ikke nødvendigt at give kort.
Lellinge var presset de første 15-20 minutter, men evigt kæmpende Emil Sennahøj var med sin store arbejdsradius med til at få ro på spillet. En yderst velspillende og bomstærk Lasse Davidoff, kunne ligeledes få store mænd til at falde, som var de ramt af lynet – her var der ingen foræringer og der var lukket af for farlige Karise angreb. Når der endelig kom en enkelt løs chance, var målmand/sweeper Søren Kristoffersen på plads i målet. I den anden ende af banen blev Carsten Langvad fældet indtil flere gange – dommeren virkede stadig ligeglad og synes det var i orden, at man brokkede sig over hans fejlkendelser, bare det ikke blev personligt. Mikkel Poulsen, som eftersigende aldrig kan score, blev sendt ind som hængende angriber og kort efter indskiftningen, fik han en kæmpe chance, men desværre holdt hans egen profeti stik og målmanden fik reddet. Michael Sommer havde også et godt langskud og for 3. gang på to kampe, ramte den træværket. Frisparkskongen fra sidste runde, Jakob Olsen havde en godt styr på sit skiftende forsvar kampen igennem og var med til at sikre, at Karise, trods deres pres, aldrig blev rigtigt farlige. Claus Jensen styrede højresiden godt og sammen med Lasse Davidoff drev de gæk med de stakkels Karisespillere.

Kampen endte med en knusende fortjent 4-1 sejr til et velspillende Lellinge hold, som med kniven for struben, ganske som sidste sæson, endnu engang reddede sig en sæson i Danmarks næstlaveste række!

Karise – Lellinge 1-4 (1-2)
0-1, 1-2, 1-3 og 1-4 Troels Nielsen

S. Kristoffersen – J. Olsen, L. Davidoff, M. Poulsen, M. Jensen, E. Sennahøj, M. Sommer, D. Larsen, T. Nolsøe, M. Jørgensen – T. Nielsen
(C. Langvad, C. Tangager, C. Jensen)

Sidste kamp i serie 3

For denne gang i hvert fald…

Lellinge har for længst udspillet deres rolle i serie 3 og det skal fejres med champagne fodbold i sæsonens sidste hjemmekamp mod Bjæverskov.

Kampen spilles kl 13.00 og en af Lellinges profiler, Daniel Schøn, har til et andet socialt medie udtalt at han forventer en Lellinge sejr.

Kom og støt de lokal helte i deres sidste serie 3 kamp i denne omgang, klokken 13.00 på Lellinge stadion.

St. Heddinge – Lellinge (1-0) 4-0

St. Heddinge – Lellinge (1-0) 4-0
S. Kristoffersen – E. Sennahøj, J. Olsen, A. Lundholm – J. Søgaard, J. Hansen, M. Jensen, S. Jensen – T.K. Nielsen, M. Olsen, F. Christiansen. (E. Hemmingsen, C. Creutzberg)

En lidt hård skæbne for Lellinge, der måske nok havde fortjent nederlaget, men størrelsen var lige en tand for meget. Kampen startede skidt da Asbjørn Lundholm allerede efter 5 min begik straffe. Det blev der sikkert scoret på til 1-0. St. Heddinge var bedst og Lellinge kunne slet ikke få spillet til at fungere. Det gav også et par chancer som der ikke blev scoret på. Lellinge havde også to store chancer. Først headede Morten Jensen Jesper Søgaard helt fri i feltet, men skuddet blev løftet over målmanden. Kort efter fik et indkast fra Simon Jensen lov til at passere igennem feltet og her var det igen Jesper Søgaard der stod fri, men også denne gang blev skuddet sendt over målet. St. Heddinge kunne dermed gå til pausen foran 1-0.
Spillet blev ikke bedre i anden halvleg, og nu blev chancerne også større til St. Heddinge, men effektiviteten var ikke i top. To store chancer blev misbrugt, og Jacob Olsen nåede tilbage i sidste øjeblik og fik tacklet et skudforsøg. Med 10 min igen blev kampen reelt lukket. En spiller kom afsted på kanten, og det flade indlæg blev mødt midt for mål og sendt i kassen. Dommer præstationen var meget skidt, ligeligt fordelt imod begge hold, og St. Heddinge fik et mål foræret, da Søren Kristoffersen i målet blev fuldstændigt underløbet på en høj bold, og så var det ingen sag for en St. Heddinge spiller på stregen at prikke den ind til 3-0. I de sidste minutter blev det også 4-0. En lang bold blev spillet frem. Søren Kristoffersen kom langt ud af målet og clearet, bolden blev sendt ind i feltet igen, og igen fik Lellinge ikke clearet bolden ordentligt væk, og så var det ikke den store sag for en St. Heddinge spiller at sende bolden ind uden målmand via stolpen. Hermed sluttede kampen.

Det skal være skidt før det bliver godt!

Lellinge har i den forgangne uge været på to spændende opgaver i Serie 5.

Benløse – Lellinge 6-0 (4-0)

Første stop var udebane mod topholdet Benløse, som hurtigt viste hvorfor de ligger i toppen og Lellinge roder rundt lige over nedrykningsstregen. blot 28 sekunder var der spillet, da Asbjørn Lundholm viste glimrende overblik og spillede deres angriber fri; 1-0 til hjemmeholdet. 1. halvleg var generelt ikke noget skrive hjem om. Efter 10 min blev det 2-0 på et mindre drop af keeperen og halvlegen bød på endnu to scoringer. Det var ikke fordi at Lellinge ikke ville spille fodbold, når chancerne endelig bød sig, var holdet ganske enkelt ikke skarpe nok i afslutningerne – et mønster som også gentog sig i anden halvleg.

Anden halvleg var lidt mindre dårlig end første. Benløsespillerne begyndte at blive trætte og Lellinge formåede at spille bolden godt rundt, men endnu engang løb de store chancer ud i sandet. 6-0 til topholdet i en kamp, som måske burde være endt lidt anderledes, hvis vejret havde været bedre, der var medvind i begge halvleg og vores keeper ikke havde fået solen i øjnene! Kampen gav forøvrigt debut til Emil Hallev, som kom til at løbe en helt del mere, end han nok havde regnet med!

Lellinge – Enderslev Vråby 2-1 (1-0)

Vi springer straks videre til et mere munter opgør, nemlig Serie 5 braget mod Enderslev. Lellinge tabte hele 7-1 til dem sidst de to hold mødtes i liga-regi, men denne gang var der mere end bare et nederlag, som skulle hævnes. De to Schøn brødre, Daniel (Lellinge) og Tobias (Enderslev) stod overfor hinanden i dette spændende midteropgør.

Lellinge sad fra kampens start tungt på opgøret og det er ikke unfair at sige, at de første 45 minutter kom Enderslev ikke frem til en eneste farlig mulighed – i stedet bølgede det ene angreb efter det andet, ned mod Enderslevs mål og det må betegnes som lidt af et mirakel, at Enderslev kun var bagud 1-0 ved pausen, på et mål signeret af Morten Jensen, som alene med målmanden  hverken svigtede holdkammerater eller de omkring 30!!! tilskuere. Halvlegen bød generelt på flere store chancer til hjemmeholdet og havde Nicklas Lindblad og Kristoffer Jensen snakket lidt mere sammen, kunne det let havde stået både 2 -og 3-0.

Anden halvleg startede som første sluttede. Et massivt Lellinge pres og ikke andet end sporadiske chancer til det godt kæmpende udehold. Hjemmeholdet svang taktstokken og på trods af nogle lige ved og næsten chancer + en lilla tå til Carsten Langvad lod næste scoringen vente på sig. 2-0 målet faldt, da Morten Jensen endnu engang blev spillet fri af Kristoffer Jensen og alene med målmanden svigtede han endnu engang ikke og 2-0 til stor glæde for hjemmeholdet og dets mange fans!
Nede 2-0 skulle der sker noget, og Enderslev begyndte så småt at lugte blod. En blod blev skudt hårdt på Lellinges debutant målmand Frederik, som så mange andre målmand rundt omkring i verden (eller på Lellinges hold i hvert fald) tabte bolden mellem benene, men på stregen fik han reddet kastanjerne ud af ilden og stadig 2-0. I mellemtiden gjorde Asbjørn Lundholm sin entre på banen igen, og belært at de sidste par kampe, ved vi, at når han træder ind, så sker der ting og sager. Og ganske rigtigt, med en perfekt frispilning, kunne Asbjørn notere sig for endnu en assist og 2-1 til Lellinge.
Selvom reduceringen faldt i slutfasen og Lellinge fik et gult kort, var der ingen fare på færde og Lellinge kunne, en mand i undertal, hive en sikker sejr i land, som på en god dag, sagtens kunne havde blevet meget større.

Rishøj – Lellinge (2-0) 7-1

Rishøj – Lellinge (2-0) 7-1
7-1 Daniel Schøn
S. Kristoffersen – T. Pedersen, M. Olsen, E. Sennahøj – J. Hansen, M. Jensen, M. Thøgersen, D. Schøn, J. Søgaard, T.K. Nielsen – F. Christiansen. (T. Nielsen, E. Hallev)

Der er langt ned fra 2. division til serie 3. Det måtte Lellinge sande i dagens kamp imod Rishøj, der havde taget en del reserver med fra 2 divisionsholdet. Lellinge vidste fra start at det var nødvendigt at stå dybt, og spillede i en ny 3-6-1 opstilling. Taktikken virkede frem til 20 min. En Rishøj spiller modtog bolden 5-6 meter udenfor feltet, og sparkede den helt op i målhjørnet uden chance for Lellinges målmand til 1-0. Rishøj havde et par gode muligheder, men et skud lige forbi og en kanon redning af Søren Kristoffersen i målet holdt Rishøj fra yderligere scoring. Føringen blev dog udbygget efter 35 min da en perfekt stikning og tilhørende løb sendte en Rishøj spiller alene igennem, og han scorede sikkert til 2-0. Lellinge var meget tæt på at reducere kort før pausen, da Jesper Søgaard efter en god dribletur sendte et skud mod mål. Målmanden fik parreret bolden ind på stolpen, og kastet sig over returen inden Troels Nielsen kunne nå frem til den.
I løbet af anden halvleg slækkede Lellinge desværre på markeringerne og koncentrationen. Efter 50 min spillede Rishøj sig igennem, og med et skud inde i feltet blev det 3-0. Efter 60 min blev et indlæg mødt midt i feltet og sendt op i målhjørnet på en halvflugter til 4-0. Lellinge glemte at stå dybt til sidst, og det gav Rishøj 3 friløbere der alle sikkert blev omsat til mål til 7-0. Morten Jensen, og Troels Nielsen havde mulighed for reducering inden Lellinge på kampens sidste angreb endelig fik reduceret. Mathias Thøgersen spillede Daniel Schøn igennem, og på trods af at målmanden var over 2 meter, løftede han bolden over ham og i mål til sluresultatet 7-1.

Køge – Lellinge (2-0) 4-0

Køge – Lellinge (2-0) 4-0
Adv.: L. Nielsen, F. Christensen. Køge 2.
Udv.: L. Nielsen.
K. Jensen – T. Pedersen, L. Nielsen, M. Poulsen – S. Jensen, M. Jensen, N. Lindblad, T. Nielsen – D. Schøn, T.K. Nielsen, M. Olsen. (E. Sennahøj, F. Christensen, M. Thøgersen)

For at sige det kort, så blev Lellinge løbet fuldstændigt over ende imod Køge. Køge vandt næsten alle dueller og andenbolde, og det blev stort set kun en kamp hvor Lellinge skulle forsvare sig. Midt i halvlegen fik Køge hul på bylden, da et indlæg blev headet i kassen til 1–0. Køge havde flere nærgående forsøg inden et gennemspillet angreb blev udnyttet til 2-0.
Anden halvleg var meget lig første med Køge som totaldominerende. De kunne dog ikke få bolden ind i målet og lukke kampen fuldstændigt. Det blev dog lidt lettere, da Lasse Nielsen modtog sit andet gule kort midt i halvlegen. Lige efter brød Køge et Lellinge opspil, og en spiller kom igennem, og han scorede sikkert med et velplaceret skud ved stolpen til 3-0. Kort før tid tabte Lellinge forsvaret bolden til Køge, og en spiller kunne på friløberen drible uden om målmanden og score sikkert. Lellinge havde en enkelt stor chance til sidst, da Frederik Christensen kom igennem, men målmanden kom ud og fik blokkeret.