Lellinge – Greve (2-1) 3-4

Lellinge – Greve (2-1) 3-4
1-0 Morten Egeskov
2-0 Daniel Schøn
3-3 Tobias Schøn (str)
Adv: M. Dauding.

J. Laursen – T. Pedersen, M. Olsen, E. Sennahøj, M. Poulsen – T. Schøn, M. Egeskov, P. Nielsen, D. Schøn, J. Søgaard – T.K. Nielsen.
(M. Dauding, T. Nielsen, M. Larsen)

Kampen var lige ved ikke at blive til noget da dommeren ikke dukkede op, men der blev indkaldt en ny dommer, så med 45 min forsinkelse kunne kampen gå igang. Lellinge lagde bedst ud. Efter 10 min kom Daniel Schøn igennem på højresiden. Han lagde en perfekt flad aflevering som Morten Egeskov kunne glide ind i ved forreste stolpe til 1-0. Lellinge var farlige på omstillingsspil, og efter 25 min blev Daniel Schøn spillet igennem af Peter Nielsen, og alene med målmanden satte han den ind ved fjerneste stolpe til 2-0. Greve fik lagt tryk på, og efter 40 min gav det pote. En høj bold blev snittet videre, hvor en Greve spiller kom imellem de to Lellinge forsvarer, tog bolden med og sendte den sikkert ind til 2-1.
I anden halvleg startede Lellinge godt. Først kom Daniel Schøn igennem, da han tog bolden udenom en forsvarsspiller, men få meter fra målet overplacerede han skuddet og sendte bolden forbi. Kort efter havde Jesper Søgaard en stor skudmulighed der blev sendt over, og Tobias Schøn sluttede den gode periode af med at sende et skud fra kanten af feltet på stolpen. Når man ikke scorer på sine chancer, sker det at modstanderen får puttet en ind. Det skete efter 65 min. En frisparksbold fra højre blev sendt ind i feltet, og ved forreste stolpe blev den flot dirigeret over i det lange hjørne til 2-2. Lellinges målmand leverede to gode redninger med 1 minuts mellemrum, men efter 75 min kom Greve i front. To Lellinge spillere gik fejl af hinanden, efter den samme bold, og det gav en mulighed til en Greve spiller der flot fra kanten af feltet halvflugtede bolden i mål til 2-3. Der gik dog kun 5 min inden Lellinge var tilbage. Et hjørnespark passerede helt over i den modsatte ende af feltet, og her blev Morten Egeskov nedlagt efter et træk ind i banen. Tobias Schøn var sikker på sparket og sendte den ind til 3-3. Skæbnen er dog ond ved Lellinge i øjeblikket. Med 5 min igen blev en bold lagt for kort tilbage til målmanden, og en Greve spiller kunne tackle bolden i mål til 3-4. Lellinge fik kort efter et gult kort, men alligevel fik Lellinge i overtiden en gylden mulighed for det ene point. Tobias Schøn fik en perfekt bold i dybden, og han afdriblede målmanden, men sendte desværre sit skud forbi mål. Lellinge måtte derfor gå fra banen som tabere.

Karlslunde – Lellinge (0-1) 2-4

Karlslunde – Lellinge (0-1) 2-4
0-1 Timmi K. Nielsen
0-2 Timmi K. Nielsen
0-3 Timmi K. Nielsen
2-4 Tobias Schøn (str)
Udv: Karlslunde 1.
Adv: Karlslunde 2.
F. Christensen – T. Pedersen, J. Olsen, E. Sennahøj, M. Poulsen – M. Jørgensen, M. Jensen, M. Dauding, T. Schøn, D. Schøn – T. K. Nielsen.
(C. Langvad)

Med 3 nederlag i træk skulle Lellinge vinde i dagens kamp for at komme væk fra bunden. Karlslunde startede livligt og kom over kanterne et par gange, men indlæggene blev ikke farlige. Efter 20 min fik Lellinge frispark et godt stykke uden for feltet da Tobias Schøn blev nedlagt. Tobias Schøn tog sig selv af sparket, og sendte bolden på undersiden af overliggeren. Timmi K. Nielsen var over returen og fik skramlet bolden over stregen til 0-1. Karlslunde fik en mulighed, men Jakob Olsen var med tilbage og fik blokeret bolden over mål. Lellinge spillede på kontra, men det var på en dødbold de var farligst. En bold blev slået ind i feltet, og her tog Magnus Dauding bolden ned, men hamrede efterfølgende bolden over mål. Efter 35 min fik Karlslunde en gave, da en spiller tæmmede bolden over baglinien og smed sig på knæene i ærgelse. Dommeren pegede noget uforståeligt på pletten, og dermed straffe. Karlslunde sendte skuddet på overliggeren, og Lellinge kunne ånde lettet op. Kort efter var Karlslunde tæt på at komme igennem, men Mikkel Poulsen kom tilbage med en vigtig tackling til hjørne. Lige før pausen var Karlslunde meget heldige. To spillere misforstod hinanden og ramlede sammen, Daniel Schøn var over den løse bold og alene igennem, inden en spiller fældede ham. Helt uforståeligt fik manden lov at blive på banen.
I anden halvleg fik Lellinge en fantastisk start. Efter 50 min spillede Morten Jensen en bold igennem til Timmi K. Nielsen, og alene med målmanden scorede han sikkert til 0-2. Bare minuttet efter var den igen gal i Karlslundes forsvar. Denne gang var det med Tobias Schøn med assisten til Timmi K. Nielsen, og igen var han iskold med en flad afslutning forbi målmanden til 0-3. Et par minutter efter fik Karslunde igen et noget tyndt straffe, dømt imod Magnus Dauding for skub i ryggen. En kendelse meget få ville have dømt. Denne gang blev bolden sendt i nettet til 1-3. Frederik Christensen var dog tæt på og fik en hånd på bolden. Med scoringen blev Lellinge lidt nervøse og havde svært ved at holde fast i bolden. Karlslunde kom igennem nogen gange på kanten, men stadigvæk var de ikke skarpe med afleveringerne. Efter 70 min skulle det blive spændende. Et hjørne blev bokset ud i kanten af feltet og efter lidt ping pong spil havnede bolden hos en Karlslunde spiller der halvt med ryggen med målet fik lagt bolden over i den ene side af målet til 2-3. Nu blev der kæmpet hårdt om hver eneste bold, og de helt store chancer udeblev indtil 10 min før tid. Lellinge fik et hjørnespark, og efter nogle berøringer i feltet landede bolden for fødderne af Timmi K. Nielsen, der sendte bolden forbi målmanden, men inde på stregen legede en spiller målmand. Denne gang var der ingen tvivl hos dommeren. Rødt kort og straffe til Lellinge. Tobias Schøn tog ansvaret, og selvom han sparkede i jorden og lige på målmanden røg bolden i mål til 2-4. Med en mand i overtal skulle Lellinge bare vente på Karlslunde og spille på kontra, og ikke dumme sig og få kort. Karlslunde fik en god mulighed på hovedstød, der blev headet over, men ellers stod der nu Lellinge på de store chancer. Carsten Langvad fik en kæmpe mulighed, da han blev spillet igennem. Karslundes bagerste prøvede at fælde ham, men han blev stående på benene og sendte sin afslutning lige på målmanden. Kort efter blev Karlslunde 9 mand, da den samme spiller slagtede Carsten Langvad bagfra, men han slap med et gult kort. Frustrationerne var store hos hjemmeholdet der leverede flere svinestreger. I sidste minut var Lellinge tæt på, da et frispark fra Tobias Schøn blev mødt af Morten Jensen, der headede bolden på undersiden af overliggeren. Carsten Langvad var over returen, men sendte sit hovedstød over mål. Lige efter blev kampen fløjtet af, og dermed en forløsende sejr på 2-4.

Mikkel Beck set på Hundige stadion

Lad det være sagt med det samme, det var en rædselsfuld første halvleg. Men før det blev rigtig skidt, startede det ellers godt. Uret havde rundet godt og vel et minut, da Dennis med en følt aflevering fandt Troels Nielsen i feltet, men den store chance løb ud i sandet, de første 5-10 minutter stod der Lellinge på det hele, men takket været en kollektiv nedsmeltning, fik Hundige mere og mere plads at spille på. Lellinge kom efter et kvarter bagud med 1-0 og da uret havde rundet de 27 minutter stod det 3-0 til hjemmeholdet. Lellinges spil hang slet ikke sammen, og for at gøre ondt værre kunne Hundige slå endnu et søm i kisten, med et fjollet mål til 4-0. Lellinge forsøgte at få spillet til at hænge sammen, men uanset hvad de gul blusede prøvede på, så fungerede det bare ikke.

Pausen kom og fungerende holdleder Timmi Nielsen rykkede lidt rundt på holdet, samtidig med at cheftræner Morten Jensen prøvede at samle stumperne op. Hvor Lellinge var fuldstændig væk i førstehalvleg, var anden halvleg den diametrale modsætning.
Lellinge spillerne fightede for hver en bold, pressede og stressede Hundige spillerne og en velspillende Kristoffer Jensen kunne fortjent reducere til 1-4.
Lellinge fortsatte i et hæsblæsende tempo, hvor den bagerste kæde konstant afviste Hundiges angreb og førte bolden fremad. Midtvejs i halvlegen kom dagens detalje. Kristoffer Jensen lagde en præcis aflevering til Carsten Langvad, som i bedste Mikkel Beck stil, snittede den videre til Nicolai Tønnesen, som let kunne gøre det til 2-4. Ikke lang tid efter legede Morten Jensen driblekonge på baglinjen og blev fældet bagfra. Straffe til Lellinge. Carsten Langvad skulle eksekvere, men desværre sad det velplacerede spark på overliggeren.
Lellinge gav dog ikke op, og Kristoffer Jensen kunne med sit andet mål gøre det til 3-4. Lellinge havde fortsat teten og selvom det blev til et par store chancer til Jørn Lauersen, måtte Lellinge forlade banen som tabere.
Første halvleg var skræmmende dårlig, og med det bundniveau der blev vist her til aften, ville serie 6 (max) være et realistisk mål. Heldigvis fik Lellinge spillet sig op og viste, at de trods alt ikke er så dårlige som de første 45 minutter.

Solrød – Lellinge (1-0) 1-0

Solrød – Lellinge (1-0) 1-0
Adv: C. Creutzberg, Solrød 1.

L. Nielsen – T. Pedersen, J. Olsen, E. Sennahøj, M. Sommer – M. Dauding, J. Hansen, M. Jensen – D. Schøn, T. Schøn, M. Olsen.
(C. Creutzberg)

Efter sidste uges mega nederlag til Køge, skulle der revanceres noget spillemæssigt. Kampen startede meget lige. Allerede efter 5 min var Lellinge tæt på. Tobias Schøn trak ind i banen fra kanten, og sendte et følt skud på overliggeren. Kort efter var det Solrøds tur til en stor chance, da en spiller kom igennem og sendte et skud på ydersiden af stolpen. Solrød havde bolden mest som halvlegen skred frem, men det var Lellinge der fik den næste store chance, da Jakob Hansen opsnappede en for kort tilbagelægning, men målmanden kom ud og fik blokeret skuddet. Efter 35 min kom Solrød foran. En dødbold blev sendt ind over, og på en løs bold kom en Solrød spiller til og sendte bolden i mål til 1-0. Resten af halvlegen var uden store chancer.
Efter pausen satte Lellinge sig på spillet, og fik presset Solrød langt tilbage, der dog stadig var farlige på kontra. Efter 55 min gav det en stor chance. Et fladt indlæg skulle bare prikkes i mål af en Solrød spiller, men Michael Sommer fik presset så godt så skuddet gik forbi. Efter 65 min var Lellinge meget tæt på udligning da Morten Jensen hamrede et skud på undersiden af overliggeren. Efter 75 min fik Solrød gult kort for et frispark, og Lellinge kunne trykke mere på. Bedste chance i perioden tilfaldt Emil Sennahøj der fik en aflevering fra kanten, men han sendte sit skud et godt stykke over mål. Solrød fik også en mulighed efter en dødbold, der endte i klumpspil, man Jacob Olsen fik befriende sparket væk. Med 10 min igen fik Claus Creutzberg gult for et frispark, og det betød så at Lellinge var i undertal de sidste 5 min. Alligevel var det Lellinge der havde kampens sidste store mulighed da Daniel Schøn fra kanten af feltet lagde bolden over målmanden, men på stregen kom en Solrød spiller tilbage og fik sparket væk. Så det endte med et meget ærgeligt nederlag, hvor Lellinge følte at de minimum skulle have haft uafgjort.