Lellinge – Torslunde/Ishøj (1-0) 2-2

Lellinge – Torslunde/Ishøj (1-0) 2-2
1-0 Tobias Schøn
2-1 Morten Egeskov

S. Kristoffersen – T. Pedersen, J. Olsen, C. Creutzberg, L. Nielsen – T. Schøn, M. Dauding, M. Egeskov, E. Sennahøj – T. K. Nielsen – K. Jensen.
(M. Jørgensen, S. Jensen, J. Søgaard)

Det var to hold i gavehumør, der spillede dagens kamp. Lellinge startede bedst, da de efter 10 min brød et Torslunde opspil. Morten Egeskov kunne sende Tobias Schøn afsted imod målet, han afdriblede målmanden og fra en spids vinkel kunne han trille bolden i mål til 1-0. Lellinge spillede langt fra deres bedste kamp, men de kunne alligevel holde Torslunde fra de helt store chancer i første halvleg, så Lellinge kunne gå til pausen med en spinkel føring.
Føringen holdt dog kun få minutter ind i anden halvleg. Bolden blev spillet tilbage til Lellinges målmand, og han missede sin tæmning fuldstændig så bolden røg lige ud i fødderne på en Torslunde spiller, der uden problemer kunne udligne til 1-1. Der gik dog kun 5 minutter inden Lellinge igen kom i front. En Torslunde spiller holdt lidt for lang tid på bolden på kanten af sit eget felt, og Timmi K. Nielsen kunne presse bolden hen til Morten Egeskov, der sikkert kunne udplacere målmanden til 2-1. Midt i halvlegen sov Lellinge. Mens det meste af holdet ventede på et frispark der aldrig blev dømt, satte Torslunde en kontra igang, og kom igennem på højresiden. En perfekt flad aflevering blev mødt på midten og sikkert sat i mål til 2-2. Torslunde var tæt på to gange kort efter, og specielt en afbrænder på næsten tomt mål efter en returbold burde have resulteret i mål. Begge hold jagtede sejren, men i de sidste 10 min var Lellinge tættest på. Begge gange med Jesper Søgaard som afslutter. Først på hovedstød der sad lige på målmanden og kort efter kom han helt fri i feltet, men overplacerede sit skud der røg forbi. Kampen sluttede således uden vinder, og Lellinge kan derfor ikke nå 5. pladsen der ellers var målet inden vinterpausen. Lellinge møder i en udsat kamp søndag rækkens bundhold, og her skal der 3 points på kontoen.

Lellinge – Jersie (3-0) 4-1

Lellinge – Jersie (3-0) 4-1
1-0 Timmi K. Nielsen
2-0 Morten Egeskov
3-0 Daniel Schøn
4-0 Mikkel Poulsen
Udv: Jersie 1. Adv: Jersie 3.
L. Nielsen – T. Pedersen, J. Olsen, C. Creutzberg, E. Sennahøj – T. Schøn, M. Egeskov, M. Dauding, J. Søgaard – D. Schøn – T.K. Nielsen.
(M. Poulsen, T. Nielsen, K. Jensen)

Man må sige at det var noget af en ønske start i dagens kamp imod Jersie. Allerede efter 30 sekunder, og uden Jersie havde rørt bolden havde Lellinge bragt sig i front. Et gennemspillet angreb i højre endte med at Tobias Schøn kom til baglinien og sendte den skråt tilbage, hvor Timmi K. Nielsen stod klar til at sende bolden i nettet til 1-0. Jersie var tæt på 5 min efter, da en spiller under hårdt pres fik sendt bolden tæt forbi stolpen. Efter 20 min fik Lellinge udbygget føringen. Igen i højresiden var det Tobias Schøn der lagde bolden ind på midten til Morten Egeskov, der tog et træk og sendte bolden op i målhjørnet fra 25 meter. Bare 5 min senere brød Daniel Schøn et Jersie opspil, og med et hårdt skud sendte han bolden op i nettaget til 3-0. Bagved havde Lellinge styr på det, og tillod ikke mange muligheder for Jersie. I halvlegens sidste minut, igen i højresiden, fik Magnus Dauding muligheden på en aflevering ind i feltet, men hans skud gik lige forbi.Lellinge kunne gå til pausen med en velfortjent føring.
Jersie blev ramt af et par gule kort pga. frustrationer, og 10 mod 11 i 20 min. gjorde at Lellinge kunne trække tempoet ud af kampen, og sikre at Jersie ikke fik nogen muligheder. Først med ca. 10 min igen blev der satset fra Jersie, og det lukkede op i deres forsvar og gav Lellinge et par muligheder. Med 5 min igen fik en Jersie spiller sit andet gule kort for at hive i trøjen. Jersie var tæt på reducering kort efter, efter en solotur og et spark fra en spids vinkel, der blev sendt på stolpen. Lige før de 90 min var gået fik Tobias Schøn en friløber, men målmanden reddede skuddet. I overtiden fik Lellinge frispark i venstre side. Jesper Søgaard slog et indlæg til bagerste stolpe, og her dukkede Mikkel Poulsen op, og med med en inderside sendte han Lellinge i front med 4-0. Tilskuerne skulle dog lige et mål mere at gå hjem på. Da Jersie efterfølgende gav bolden op, tog de chancen og sparkede direkte på mål, da Lellinges målmand stod langt ude af sit mål. Bolden sejlede hen over ham og i mål til slutresultatet 4-1.

Lellinge vinder næste uges kamp, da modstanderen fra Ishøj er trukket ud af turneringen.