Lynge/Broby – Lellinge (0-3) 1-6

Lynge/Broby – Lellinge (0-3) 1-6
0-1 Timmi K. Nielsen
0-2 Selvmål
0-3 Timmi K. Nielsen
1-4 Frederik Christensen
1-5 Daniel Schøn
1-6 Jesper Søgaard
Adv: L. Nielsen, M. Jørgensen, T. Schøn. Lynge/Broby 2.
Udv: Lynge/Broby 1.

L. Nielsen – T. Pedersen, J. Olsen, C. Creutzberg, E. Sennahøj – T. Schøn, M. Dauding, M. Egeskov, J. Søgaard – D. Schøn – T. K. Nielsen.
(M. Jørgensen, F. Christensen)

Lellinge sluttede som ventet af med en komfortabel sejr i sidste kamp imod bundholdet fra Lynge-Broby. Modstanderen lå med en ekstrem høj forsvarslinje og spillede meget på offside, og når Lellinge havde relativt meget plads på midten gav det gode muligheder. Efter 10 min. spillede Tobias Schøn bolden igennem til Timmi K. Nielsen, der efter et par træk fyrede kanonen af og skuddet kunne målmanden ikke holde ude af målet selvom det ikke var så godt placeret, og dermed var Lellinge i front med 0-1. Herefter fulgte 15 min hvor Lellinge bestemt ikke var imponerende. Den ene fejl afløste den anden og det gav et par halve muligheder til Lynge. Det kulminerede med at Lasse Nielsen gled på vej ud for at cleare en bold, og bolden røg op på armen uden for feltet. Dette gav gult kort, og Claus Creutzberg måtte på mål i 10 min. Det efterfølgende frispark lige udenfor feltet blev blokeret i forsvaret. Med en mand i undertal var det dog alligevel Lellinge der udbyggede føringen. På et hjørnespark kom en Lynge spiller højest og fik snittet bolden i eget mål til 0-2. Kort efter Lellinge var blevet fuldtallige fik Lynge gult for en tackling uden der var bold i nærheden. Lellinge brugte overtallet til at bringe sig yderligere i front. Morten Egeskov blev flot spillet fri, men hans afslutning sad lige på målmanden. Returen faldt ud til Timmi K. Nielsen, der i to omgange, og noget heldigt fik sendt bolden under målmanden til 0-3. Dette resultat holdt til pausen, selvom Tobias Schøn var yderst tæt på da han kom igennem, driblede uden om målmanden, men på stregen kom en Lynge spiller tilbage og sparket væk..
Anden halvleg startede med at Mikkel Jørgensen fik gult for at hive i trøjen. Kort efter reducerede Lynge. En spiller tog en solotur, og på trods af at han var omgivet af 3 spillere og næsten var på baglinjen fik han sparket bolden i mål til 1-3. Inden Lynge kunne nå at få blod på tanden havde Lellinge scoret igen. Efter et flot angreb blev afsluttet med at Jesper Søgaard sendte en bold afsted til Frederik Christensen, der tog bolden med og sikkert alene med målmanden sendte bolden ind ved fjerneste stolpe til 1-4. Lellinge havde enorme chancer til flere mål, men Morten Egeskov, Tobias Schøn og Jepser Søgaard var de store syndere. Midt i halvlegen fik en Lynge spiller rødt for at overfuse dommeren, og siden da stod der Lellinge på alt. Efter 70 min headede Emil Sennahøj et udspark retur, og Daniel Schøn var hurtig til opfange bolden. Han strøg afsted imod målet og sendte den ind til 1-5. Lellinge fik noget fejlagtigt annulleret et mål da Tobias Schøn strøg til baglinjen og sendte en flad bold ind foran som Morten Egeskov bare kunne sætte indersiden på, men helt uforståeligt dømte dommeren offiside. I stedet for at køre Lynge helt over blev der forsøgt at slå mange vinderafleveringer, og Lellinge løb utallige gange i offside. Begge hold blev ramt af et gult kort med få minutters mellemrum. Et til Tobias Schøn for et frispark, og et til Lynge for en eftertackling. Med 5 min igen fik Lellinge endelig scoret igen. Jesper Søgaard brød et opspil, tog 3-4 træk inden han lidt udenfor feltet sendte et fladt skud ind ved den ene stolpe til 1-6. Lellinge overvintrer på 6. pladsen i en meget lige række, hvor der ikke er stor forskel styrkemæssigt  på de 10 første hold.