Greve – Lellinge (3-0) 4-0

Greve – Lellinge (3-0) 4-0
Adv: Greve 1.

L. Nielsen; L. Taasby, M. Olsen, M. Poulsen, M. Sommer; M. Jørgensen, M. Egeskov, D. Schøn, D. Hansen; T. Nielsen, J. Laursen.
(T. Nolsøe)

Efter to fornuftigt spillede kampe var det rigtig skidt i dagens kamp. Lellinge var ramt af rigtig mange afbud, og med Tobias Schøns afbud lige før mødetid blev det ikke lettere. Greve var veloplagte fra start og kom foran efter 10 min. En spiller trak på tværs foran feltet og fik relativt let lov til at afslutte med et skud ved den ene stolpe til 1-0. Lellinge havde muligheden for udligning, da Morten Egeskov blev spillet fri lige uden for feltet, men hans skud sad lige på målmanden. I stedet kom Greve på 2-0, da en spiller kom igennem på højresiden. Han sendte et indlæg til bagerste stolpe hvor en anden spiller kunne sætte indersiden på og score i det tomme mål. Efter 35 min kom Greve igen igennem i højresiden, hvor et indlæg blev slået. Desværre var Michael Sommer så uheldig at rette bolden ind i eget mål til 3-0. Dette var også pausestillingen.
2. halvleg blev ikke bedre, tværtimod. Spillet fungerede ikke, men Lellinge fik lukket rimelig godt af bagude. En enkelt gang kunne Greve dog score. En højt indlæg blev mødt af Lellinges målmand, der blev presset hårdt af en Greve spiller så han ikke fik ordentlig fat på bolden. De fleste dommere havde nok dømt frispark, men ikke denne, så den løse bold kunne hoppe stille og roligt i mål til 4-0.

Lellinge – Solrød (0-2) 1-3

Lellinge – Solrød (0-2) 1-3
1-2 Jørn Laursen
Adv. Solrød 2
Udv. T. Pedersen, Lellinge

L. Nielsen; N. Lindblad, M. Poulsen, M. Olsen, T. Pedersen; T. Schøn, M. Egeskov, P. Nielsen, S. Jensen; D. Schøn, J. Laursen.
(M. Sommer, D. Hansen, T. Nielsen)

Så blev det tid til en udsat kamp imod topholdet fra Solrød. Kampen startede med Solrød mest på bolden, men det blev kun til håbløse skud udefra. Lellinge havde dog heller ikke nogen store chancer. Efter 15 min blev kampen vendt helt på hovedet. Lellinge følte sig snydt for to frispark, da en Solrød spiller til sidst kom igennem på en lang bold, og sikkert scorede til 0-1. Tobias Pedersen blev i forbindelse med en nærkamp skadet, men måtte ikke få hjælp til at forlade banen. Han kaldte dommeren idiot, der promte hev det røde kort op af lommen. Det ændrede en hel del for taktikken. Morten Egeskov blev trukket ned i forsvaret, og Daniel Schøn på midten, og kun med Jørn Laursen i front. Efter 25 min spillede Solrød sig igennem, og fra ca 10 meter blev et skud hamret i mål til 0-2. Lellinge red stormen af som halvlegen skred frem, og prøvede at holde bolden i egne rækker.
I anden halvleg blev spillet rigtig fornuftigt selv under de svære forhold, og Lellinge formåede at holde Solrød fra de store chancer. Efter 70 min slog Daniel Schøn et frispark ind i feltet, og her blev bolden mødt af Jørn Laursen, der desværre fik sendt bolden lige forbi stolpen. Efter 75 min fik Lellinge en gylden chance. Morten Egeskov spillede en et/to med Troels Nielsen og kom alene igennem. Før han kunne nå at afslutte blev han nedlagt bagfra. Det gav straffe, men helt uforståeligt slap Solrød spilleren for kort da han var klart sidste mand med en tackling bagfra. Uheldigvis for Lellinge sendte Tobias Schøn sit skud på målmanden. Kort efter fik Solrød gult for brok, og med 10 min igen slog Tobias Schøn et fladt indlæg fra venstre til Jørn Laursen på forreste stolpe der flot dirigerede bolden i mål til 1-2. Lige pludselig kunne Lellinge lugte et sensationelt point. Det holdt dog kun 5 min, da Solrød slog kontra og kom fri til skud på kanten af feltet. Morten Olsen kom flyvende for at blokkere skuddet, men uheldigvis blev bolden afrettet og efterlod Lasse Nielsen chanceløs i målet på skuddet der røg ind ved modsatte stolpe til 1-3. Det eneste der skete til sidst var et gult kort til Solrød for en glidende tackling bagfra. Så desværre ingen point, men en rigtig godt spillet kamp af Lellinge under de svære forhold med 10 mand i næsten hele kampen. Man kan kun tænke sig til hvad det eventuelt kunne være blevet til med alle mand på banen.

BGA – Lellinge (3-0) 3-0

BGA – Lellinge (3-0) 3-0

Adv: BGA 1.

L. Nielsen; N. Lindblad, M. Poulsen, T. Pedersen, M. Sommer; T. Schøn, M. Egeskov, P. Nielsen, S. Jensen; D. Schøn, J. Laursen.
(S. Vallentin, N. Olsen, D. Hansen)

Lellinge kom hurtigt ned på jorden igen efter den flotte sejr weekenden før. BGA startede bedst med et forsøg efter 2 min, som Lasse Nielsen i målet klarede. Kampen var meget lige, og Lellinges bedste tilbud tilfaldt Simon Jensen, der dog måtte se begge sine forsøg klaret af målmanden uden de store problemer. Efter 20 min kom BGA i front. Et indlæg fra venstre siden blev taget ned i feltet, og hamret ind til 1-0. Herefter fulgte 15 meget skidte minutter. BGA kom foran 2-0, da et hjørnespark blev mødt midt for mål og uhindret headet ind. Lellinge var noget uheldige, da kampens ellers udmærkede dommer dømte en klar onside Tobias Schøn offside da han blev spillet fri foran mål. I stedet slog BGA en kontra, og på noget der lignede offside strøg en BGA spiller afsted mod mål, og med et velplaceret skud ved stolpen sendte han BGA i front med 3-0. Resten af halvlegen forløb uden de store chancer.
Anden halvleg startede med et gult kort til BGA for en to fods tackling, men selv i overtal kom Lellinge ikke frem til det store. Spillet på de første 2/3 af banen fungerede rigtig godt for Lellinge, der havde god boldbesiddelse, men BGA’s forsvar stod meget stærkt og afviste Lellinge gang på gang. BGA havde en hovedstødschance efter 70 min, som Lasse Nielsen sikkert kunne vifte over mål. Kort efter havde Jørn Laursen også en hovedstødschance, der blev sendt forbi mål. Først i de sidste 10 min fik Lellinge sat pres på, og det gav et par muligheder til Morten Egeskov, men enten fik målmanden afværget eller også nåede forsvaret lige præcis tilbage og fik blokkeret skuddet. Dermed endte det med et relativt stort nederlag imod et af de hold man gerne ville slutte over når sæsonen var slut.

Lellinge – Karlslunde (2-1) 4-1

Lellinge – Karlslunde (2-1) 4-1
1-0 Jørn Laursen
2-0 Morten Egeskov
3-1 Michael Sommer
4-1 Tobias Schøn (str)
Adv. Karlslunde 3; Udv: Karlslunde 2.

L. Nielsen; M. Poulsen, J. Olsen, M. Olsen, T. Pedersen; T. Schøn, M. Egeskov, N. Lindblad, S. Jensen; D. Schøn, J. Laursen.
(M. Sommer, D. Hansen, J. Hansen)

Efter to store nederlag i de første kampe blev det til en kærkommen sejr over Karslunde. I dagens kamp var der ændret i taktikken, og det så ud til at virke. Kampen startede lige, men det var Lellinge der efter 15 min sendte sig i front. Tobias Pedersen sendte en lang bold frem, og Jørn Laursen nåede den lige før målmanden, og sendte den i en blød bue over målmanden og i mål til 1-0. Begge hold havde et par halve chancer, inden Lellinge udbyggede føringen efter 25 min. Morten Egeskov modtog bolden uden for feltet og efter et par fikse træk kom han alene igennem, og via stolpen sendte han den i mål til 2-0. Der gik dog kun 5 min inden Karlslunde kom tilbage i kampen. En lang bold blev sendt frem, og Karlslundes angriber løb fra forsvaret og sendte bolden sikkert ind ved fjerneste stolpe til 2-1. Lellinge var lige ved at udbygge føringen efter en dødbold, men to gange ved Daniel Schøn og Jørn Laursen blev bolden reddet på stregen efter et klumpspil. I halvlegens sidste minut var Karlslunde tæt på udligning. En spiller driblede sig fri til skud, men sendte sit skud lige forbi mål.
10 min inde i anden halvleg tog kampen en drejning, da to Karslunde spillere brokkede sig til gule kort. Lellinge spillede meget skidt i overtal og fik ikke lagt et ordenligt tryk på. Kort før spillerne kom tilbage på banen fik Lellinge dog scoret. Indskiftede Michael Sommer fulgte op på en et skud der blev blokeret, og i anden omgang fik han sendt et kraftfuldt skud forbi målmanden til 3-1. Med målet gik Lellinge lidt længere tilbage på banen, sikrede sig at Karlslunde ikke kom til chancer, og spillede på kontra. Karslunde var dog farlige på en dødbold og noget efterfølgende klumpspil i feltet. Lellinge havde også en god mulighed da Jørn Laursen fik en god tværaflevering, men hans skud sad lige på målmanden. Med 8 min igen fik Karlslunde en meget god mulighed, da en Karlslunde spiller vendte flot på en Lellinge forsvarer, og kom alene igennem, men Lasse Nielsen i målet hev en fantastisk redning op og slog bolden forbi stolpen. Bare minuttet var et Lellinge angreb igang. Et skud blev blokeret, og bolden røg ud i siden af feltet ved baglinien. Michael Sommer overløb målmanden på vej efter bolden, der prompte sendte Lellinge spilleren i jorden, og efterfølgende klart straffe til Lellinge. Tobias Schøn tog sig af sparket, som han sikkert sendte ind. En Karlslunde spiller var dog løbet ind i feltet lang tid før sparket, så dommeren nåede at fløjte, og gav spilleren sit andet gule kort. Tobias Schøn var sikkerheden selv på spark nummer to også, og sendte Lellinge i front med 4-1. Lellinge ville bare køre kampen hjem, men frustrationen blev store for Karlslunde, der nåede at trække et rødt kort mere inden slutfløjtet.