Østmøn – Lellinge (1-2) 2-6

Østmøn – Lellinge (1-2) 2-6
0-1 Troels Nielsen
1-2 Jesper Søgaard
1-3 Dennis Ochmann
2-4 Dennis Ochmann (str)
2-5 Daniel Schøn
2-6 Dennis Ochmann (str)
Adv: Østmøn 1.

S. Kristoffersen – T. Pedersen, M. Meyer, M. Poulsen, M. Sommer – Timmi K. Nielsen, P. Kirkskov, D. Schøn, J. Søgaard – D. Ochmann, T. Nielsen.
(E. Sennahøj, S. Jensen, J. Voxen)

Så var det blevet tid til en på papiret svær udekamp. Østmøn spiller på en meget lille bane, og viste sig også farlige på kontrastød. Det startede med en åben kamp med chancer i begge ender allerede efter 1 min. Efter 3 min fik Østmøn en god chance, men Søren Kristoffersen var ude og få blokkeret skuddet. Efter 6 min spillede Peter Kirkskov godt sammen med Dennis Ochmann. Peter Kirkskov driblede forbi en modspiller og serverede den til Troels Nielsen, der sikkert sparkede den ind til venstre for målmanden til 0-1. Der gik dog kun 5 min inden Østmøn kunne udligne. Noget heldigt fik en Østmøn spiller bolden med ind i feltet i højre side. Skuddet han sendte afsted fejlede dog ikke noget og blev sat ind ved den ene stolpe til 1-1. Lellinge var klart mest boldbesidende, men Østmøn stod godt nede i forsvaret. Lellinge og specielt Jesper Søgaard forsøgte sig så med skud udefra. Efter 25 min var det tæt på, da netop Jesper Søgaard sendte et skud afsted. Målmanden klarede skuddet, Troels Nielsen var over returen, men måtte se skuddet gå i sidenettet. Efter 30 min sendte Tobias Pedersen en høj bold retur, hvor Jesper Søgaard var over den. Og som han selv sagde efter kampen “Jeg kunne jo næsten ikke gøre andet” hamrede han fra ca. 30 meter bolden mod målet. Bolden sad så tilpas yderligt og oppe i målet at den sejlede i kassen til 1-2. Med 5 min igen til pause havde Dennis Ochmann et godt forsøg fra kanten af feltet, men målmanden var ude i fuld længde og sendte bolden forbi stolpen.
De helt store chancer udeblev fra 2. halvlegs start, og Lellinge lukkede godt ned med Michael Meyer og Mikkel Poulsen i det centrale forsvar, og Peter Kirkskov lige foran, så Daniel Schøn havde lidt mere frie tøjler på midten. Netop Daniel Schøn kunne efter 65 min finde Dennis Ochmann med en god aflevering, og Lellinges topscorer kunne alene igennem sikkert sende bolden over den fremstormende målmand og i nettet til 1-3. Man sad aldrig med følelsen af at kampen var afgjort, og allerede efter 70 min slog Østmøn tilbage. Michael Meyer kom i nærkamp med en Østmøn spiller efter en dødbold, og dommeren dømte straffe. Søren Kristoffersen fik hånden på sparket, men kunne ikke holde bolden ude af målet, så dermed reducering til 2-3. Efter 75 min fik dagens venstre back Michael Sommer en god bold fra Jesper Søgaard og strøg imod målet. Han nåede ind i feltet inden han blev fældet. Dennis Ochmann sendte sikkert bolden ind på straffe til 2-4. Østmøn Kort efter fik en frustreret Østmøn spiller gult for at fælde Daniel Schøn bagfra. Jesper Søgaard havde en kæmpe chance kort efter, men han sendte skuddet lige på målmanden. Østmøn begyndte at falde fra hinanden, og med 5 min igen sendte Michael Sommer Daniel Schøn alene igennem, og han løftede sikkert bolden over målmanden til 2-5. I overtiden strøg Michael Sommer igennem igen igen, og igen i feltet blev han hægtet bagfra, så dommeren ikke havde mange andre muligheder end at dømme straffe. Dennis Ochmann kunne dermed fuldende sit hattrick, da han igen sikkert sendte straffesparket i kassen til slutresultatet 2-6.
Lellinge holder dermed fast i 1. pladsen, hvor Ringsted United er lige efter. Søndag er det netop de to hold der tørner sammen i en vaskeægte topkamp.

Lellinge – Kværkeby (1-1) 4-1

Lellinge – Kværkeby (1-1) 4-1
1-0 Dennis Ochmann
2-1 Dennis Ochmann
3-1 Timmi K. Nielsen
4-1 Jesper Søgaard
Adv: D. Ochmann. Kværkeby 1.

L. Nielsen – T. Pedersen, S. Valentin, M. Meyer, M. Poulsen – T. K. Nielsen, P. Kirkeskov, D. Schøn, J. Søgaard – D. Ochmann, T. Nielsen.
( M. Sommer, K. Jensen, S. Jensen )

Dagens kamp var imod Kværkeby, der rykkede ud af serie 3 sidste sæson. De var kommet rigtig dårligt igang med den nye sæson og lå med 2 points i bunden af rækken. Når det så var sagt, mødte Lellinge nok det bedst spillende hold hidtil i rækken. Kværkeby var dygtige til at holde bolden i egne rækker, men kom dog heller ikke rigtigt frem til nogen chancer. Lellinge havde første mulighed efter 10 min, da Troels Nielsen kom af sted i venstre side. Han sendte sit forsøg over målmanden, men desværre også forbi mål. Det var tydeligt at det kunne blive en rigtig svær kamp hvis Kværkeby kom foran, og efter 25 min var det tæt på. En god aflevering blev taget flot med så en Kværkeby spiller kom helt alene igennem, og på trods af god tid sendte han sit skud forbi mål, så Lellinge kunne ånde lettet op. Efter 35 min fik Lellinge frispark midt på banen. Mikkel Poulsen sendte det ind i feltet, og fra kanten af feltet snittede Dennis Ochmann med hovedet bolden modsat af målmanden og ind ved den ene stolpe til 1-0. Der gik dog kun 30 sek inden bolden lå i det andet mål. Kværkeby slog et indlæg fra højre, og uheldigvis for Lellinge fik Michael Meyer sparket bolden op på sin egen arm, og dommeren dømte straffe. Lasse Nielsen i målet gik til den rigtige side, men skuddet var for hårdt, og udligningen var en realitet. Resten af halvlegen bød ikke på de store chancer.
Anden halvleg startede lige uden de store muligheder, men efter 60 min lykkedes det endelig for Lellinge. I lidt klumpspil uden for feltet fik Jesper Søgaard prikket bolden til Dennis Ochmann, der kom fri i feltet. Han var sikkerheden selv, og sendte bolden ind til venstre for målmanden til 2-1. Nu skulle Kværkeby frem på banen, og det gav plads til Lellinges effektive omstillingsspil. Efter 70 min fik Lellinge frispark 5 meter uden for feltet. Alle troede at Peter Kirkeskov ville skyde på mål, men i stedet spillede han en flad bold forbi muren til Jesper Søgaard, der sendte bolden på tværs til Timmi K. Nielsen, der fra 5 meter kunne brage bolden i nettet til 3-1. Kværkeby havde et par forsøg langt udefra der gik forbi, men Lellinge var noget tættere på. Efter 80 min kom Jesper Søgaard igennem og blev fældet i feltet. En scoringshungrende Søgaard ville selv sparke, men sendte sit hårde skud midt på målmanden. Få minutter efter var Jesper Søgaard igen meget tæt på at score, men måtte se sit skud ramme indersiden af stolpen og hoppe ud på banen igen. I overtiden lykkedes det endelig Jesper Søgaard. Et godt træk sendte ham alene igennem, og på trods af at en Kværkeby spiller forsøgte at fælde ham, blev han stående og forsatte mod målet. Ude af balance fik han sendt skuddet på målmanden, men han var selv over returen og kunne sikkert sende den i et tomt mål til 4-1. Dermed holder Lellinge endnu fast i 1. pladsen, og indtil nu med det bedste forsvar i rækken, der kun har lukket 5 mål ind i 5 kampe.

Førslev – Lellinge (2-1) 2-2

Førslev – Lellinge (2-1) 2-2
0-1 Daniel Schøn
2-2 Dennis Ochmann
Adv: Førslev 1.

L. Nielsen – T. Pedersen, M. Meyer, D. Ochmann, M. Olsen – E. Sennahøj, K. Jensen, P. Kirkeskov, Timmi K. Nielsen – D. Schøn, J. Søgaard.
(S. Valentin, M. Poulsen, J. Voxen)

Lad det være sagt med det samme, Lellinge misbrugte en gylden chance i denne kamp for at hente 3 sikre point. Hvordan kampen endte som det gjorde er et mirakel til Førslevs fordel. Træner Jesper Voxen havde i dagens anledning lavede nogle spændende rokeringer og ændringer på holdet. Dennis Ochman var blevet rykket tilbage i forsvaret og årets spiller 2014 Daniel Schøn var igen tilbage. Alt det virkede godt fra starten af kampen. Lellinge spillede godt fodbold og som sådan lige efter fodbolden abc. Førslevs midtbane og forsvar blev spillet tynde gang på gang i første halvleg. Der var flere afleveringer på kryds på tværs, både inden om og uden om. Det blev til flere indlæg og nogle gode afslutninger fra blandt andet Timmi K. Nielsen og Jesper Søgaard. Lellinge kom da endelig foran efter 25 min da et smukt tika-taka lignende spil blev afsluttet med at Emil Sennahøj spillede Daniel Schøn der smukt flugtede bolden op i nettaget til venstre for målmanden, som på stående fødder bare kunne se til. Førslev havde ikke meget at byde med offensivt 1 halvleg ,og levede på hurtigt omstillingspil som ikke blev til noget og var ikke rigtige farlige. Førslev blev først rigtig farlige da der var spillet cirka 35 min, da en Lellinge forsvarer forsøgte at lave en tilbage lægning til målmanden som han ikke rigtigt fik ordenligt ram på. Førslev udnyttede chancen og placerede bolden bag en chanceløs målmand. Der var ikke spillet mange minutter før forsvaret igen modtog en aflevering som bare skulle lægges tilbage til målmanden, men afleveringen blev for kort, så en Førslev angriber fik en noget let mulighed og udnyttede det til 2-1. Stik imod chancer og alt spil må lellinge gå til pause bagud 2-1.
2 halvleg blev ét stort Lellinge pres, Førslev havde to angreb og uden at det blev til afslutninger. De første 30 min blev ret svære arbejdsbetingelser for Lellinge, da Førslev spillerne havde parkeret bussen og gravet sig ned. Masser af aflutninger men de få der var inden for mål rammen blev reddet af en stor spillende Førslev målmand. Efter 30 min blev der lidt mere plads til Lellinge, og Førslev spillerene var begyndt at se trætte ud. Efter 35 min tog Timmi K. Nielsen et diagonalt løb i feltet med bolden og blev straks fældet .Det blev takseret til straffespark og et gul kort til Førslev spilleren, under store protester til dommeren fra Førslev spillerene .Dennis Ochmann fik ekspederet bolden ind ad to omgange da målmanden kun kunne blokere det misbrugte straffespark til sin venstre side. Med 11 spillere mod 10 blev der nu lagt rigtig tungt pres på Førslev. Blandt andet havde Lellinge et hovedstød som blev brændt på et tomt mål. Dennis Ochmann blev rykket op i angrebet, og Lellinge forsøgte til sidst med høje indlæg. Efter en del tillægstid fra dommeren blev kampen fløjtet af og en noget overaskende 2-2 kamp var en realitet. Lellinge Skulle have vundet denne her kamp med en 4 eller 5 mål.
Lellinge holdt dog fast i 1. pladsen, trods point tabet.

(Tak til Paul Wedege for det fine referat)

(S5) Chockstart ikke nok for Lellinge

Lellinge – Næstved FC77 1-2 (1-1)

1-0 Michael Sommer

S. Vogt – N. Olsen, A. Riley, J. Olsen, B. Andersen – M. Jørgensen, M. Sommer, L. Taasby T. Nolsøe – M. Larsen, T. Nielsen
(M. Egeskov, S. Kristoffersen)

Der stod topkamp på programmet og Lellinge lagde ud til dagens kamp som lyn og torden. Stadionuret havde dårligt løbet en omgang, før Thomas Nolsøe modtog en bold, lavede tunnel på sin direkte oppasser og lagde bolden til rette for Michael Sommer som fra kanten af feltet bragede bolden i kassen til 1-0. Næstved virkede rystede over Lellinges drømmestart og Lellinge var langt fra færdige med at tilspille sig store chancer.

Efter små 10 minutter spil, sled Troels Nielsen sig fri i feltet og lagde bolden af til Lars Taasby, som havde set af målmanden var på vej modsat, desværre for Lellinge sendte Lars Tassby den store mulighed ved siden af kassen. Som så ofte før, blev Lellinge straffet, når de ikke kunne udnytte halvlegens store tilbud. Næstved kom lidt tilfældigt på 1-1, da en lang bold blev slået ned af fløjen, hvor Sune Vogt lige præcis ikke kunne nå ud til den, og Næstved scorede sikkert. Alle de gode tilbud som Lellinge havde resten af halvlgen, blev reddet af en storspillende Næstved keeper.

Efter en god 1. halvleg kunne begge hold gå til pausen med 1-1.

Anden halvleg var lige som første, en meget jævnbyrdig affære. Begge hold havde gode chancer, men brillant målmandsspil i begge ender sørgede for, at scoringerne blev holdt på et minimum. Sune Vogt havde nogle gode indgreb og fodparader i den ene ende, mens Næstveds keeper på mirakuløs vis holdt først Michael Sommer fra at score på et tordenskud indenfor det lille felt og minuttet efter forhindrede keeperen også et selvmål fra tæt hold. Bedst som Lellinge var i teten, blev en lang bold slået ned af Lellinges højre kant, hvor Lellinges kantspiller blev overløbet og bolden blev slået på tværs i det lille felt, hvor en Næstved spiller kom forrest og bragede bolden i nettaget til 2-1.

Lellinge forsøgte at svare igen, og havde da også bolden i nettet, men en svagt dømmende dommer, underkendte fejlagtigt målet for offside.

Lellinge måtte således tage til takke med det andet nederlag i træk, men modsat onsdagens kamp mod Vordingborg, var der her tale om fight i samtlige 90 minutter og en virkelig god hold indsats. Næste kamp er lokalderbyet mod Ejby.

(S5) Dårligt spil kostede dyrt

Vordingborg – Lellinge 4-3 (2-1)

1-1 selvmål
4-2 Morten Egeskov
4-3 Troels Nielsen
Gule kort:
Vordingborg: 2x gult 1x rødt.
Lellinge: Gult kort: T. Schøn og S. Kristoffersen

S. Kristoffersen – E. Hemmingsen, L. Taasby, T.K. Nielsen, T. Pedersen – E. Sennahøj, T. Schøn, T. Nolsøe, D. Schøn – M. Sommer, T. Nielsen
(A. Riley, M. Egeskov, S. Vogt)

Lad det være sagt med det samme, det var en elendig fodboldkamp. Lellinges spil hang slet ikke sammen og det krydret med en dommerindsats, som ikke engang var serie 8 værdig, så var det op af bakke. Dommeren formåede flere gange i kampen at bringe sig selv i fokus, men mere om det senere.

Der var dømt topkamp i Vordingborg, hvor begge hold kom til dagens kamp med en frisk sejr i bagagen. Lellinge startede bedst og det første kvarter flød spillet ganske pænt, men de store chancer udeblev. Bedst som Lellinge sad på spillet, mistede Timmi Nielsen bolden og det udnyttede en vaks Vordingborg spiller til at gøre det til 1-0. Målet rystede som sådan ikke Lellinge, der fortsatte med at presse på. Et indlæg blev slået fra venstrekanten omkring straffesparkspletten, hvor Troels Nielsen med to hænder i ryggen blev presset i græsset, men dommerens fløjte forblev underligt nok tavs.

Lellinge mistede langtsomt gejsten, og der skulle da også et selvmål til, før Lellinge kom tilbage i kampen. En dødbold blev slået ind i feltet, hvor Vordingborgs anfører steg til vejrs og headede den uimodståeligt i nettet til 1-1. Lellinge fortsatte med at spille antifodbold og små 10 minutter før pausen kunne en helt fri Vordingborg spiller gøre det til 2-1 efter et hjørnespark. Lellinge nåede at blive snydt for endnu et straffespark, endnu engang med to hænder direkte i ryggen, men dommeren som ellers stod i en fin position, valgte endnu engang ikke at fløjte. Halvlegen sluttede med et gult kort til en fra hjemmeholdet for farligt spil.

Lellinge kom om muligt endnu dårligere ud til anden halvleg. En mand i overtal og alligevel uden stand til at sætte Vordingborg under nævneværdigt pres. De gulblusede lignede mest et sæt kegler i et spil og der gik heller ikke lang tid, før Søren Kristoffersen endnu engang måtte pille bolden ud af nettet efter et godt Vordingborg angreb. Lellinges spillere var tydeligt frustrerede, hvilket udmyndigede sig i et gult kort til Tobias Schøn (som sad udenfor i 14 minutter i stedet for 10). Vordingborg lavede generelt mange frispark og værst gik det ud over Michael Sommer, som efter at været blev slået i ansigtet, blødende måtte forlade opgøret. Endnu engang blev der ikke engang fløjtet for frispark. For at gøre ondt værre, blev en bold spillet indenom backen og Vordingborg kunne med heldig dribling og en Lellinge fod øge til 4-1. Små 20 minutter før tid, var der comeback til Morten Egeskov, som har misset store dele af sæsonstarten med en drilsk skade i foden.

Dramaet var dog langt fra forbi. Daniel Schøn vandt en løbeduel med en Vordingborg spiller, som resolut valgte at sparke ham ned bagfra – direkte rødt. En mand i overtal førsøgte Lellinge at presse Vordingborg tilbage på banen og mellem venner og fjender dukkede Morten Egeskov op, som trold af en æske, og efter et par fikse træk, sparkede han reduceringen i nettet. Dramatikken stoppede dog ikke her. Få minutter efter blev selv samme Morten Egeskov sparket ned i eget felt, S. Kristoffersen var ude og skubbe modstanderen væk og således blev begge præsenteret for et gult kort. 10 mod 9 fortsatte Lellinge jagten på næste scoring. Thomas Nolsøe smækkede et frispark ind i feltet, hvor Troels Nielsen kom højst og med lukkede øjne heade bolden ind til 3-4.

De sidste få minutter endte med et tungt Lellinge pres, men desværre var det ikke muligt at få smækket udligningen i kassen og Lellinge måtte for første gang i sæsonen forlade banen som tabere.

Lellinge – Haslev (2-1) 3-2

Lellinge – Haslev (2-1) 3-2
1-1 Timmi K. Nielsen
2-1 Jesper Søgaard
3-2 Dennis Ochmann
Adv: M. Meyer, Lellinge.

L. Nielsen – T. Pedersen, M. Olsen, J. Hansen, M. Poulsen – T. Schøn, K. Jensen, D. Ochmann, Timmi K. Nielsen – J. Laursen, J. Søgaard.
(M. Meyer, M. Sommer, S. Valentin)

Så var der dømt topkamp imellem 2 hold hold der var ubesejret inden dagens kamp. På et totalt udsolgt Lellinge stadion kunne tilskuerne se Lellinge komme bedst fra start, dog uden rigtigt at komme igennem Haslevs stærke defensiv. Efter 10 min kom kampens første mulighed, da Jørn Laursen kom igennem, og fra en spids vinkel fik sendt bolden forbi målmanden, men også på tværs af målet og til målspark. Efter 15 min fik Haslev en gave af Lellinges forsvar. En fejlafleveringpå kanten af fentet røg lige hen i fødderne på en Haslev spiller, der takkede mange gange og sendte et flot skud i mål til 0-1. Lellinges spil gik lidt i stå, og det blev til mange lange afleveringer frem i banen, der ikke førte til meget. Et enkelt hovedstød fra Timmi K. Nielsen var dog tæt på, men gik lige forbi. Efter 35 min kom der endelig gang i det. Et perfekt angreb startede med at Jesper Søgaard søgte ned i banen, fik bolden og sendte Kaj Jensen afsted på kanten. Han sendte en flad aflevering til bagerste stolpe hvor Timmi K. Nielsen kunne sparke bolden i mål til 1-1. Efter 40 min kunne de mange tilskuere juble igen. En godt spillende Kaj Jensen sled sig fri på baglinien, og serverede en fantastisk aflevering bagud som Jesper Søgaard kunne hamre utageligt i kassen til 2-1. Lellinge kunne fuldt fortjent gå til pause med en føring, eneste minus var dog at Jørn Laursen måtte udgå med en skade, der ser ud til at holde ham ude i flere uger.
Lellinge startede også bedst i anden halvleg. Efter 55 min burde Lellinge have bragt sig yderligere foran. Jesper Søgaard gjorde sin oppasser fuldstændig rundtosset, inden han kom fri til skud 8-9 meter fra mål, men han sendte den store chance forbi mål. Efter som kampen ikke blev lukket, blev spillet mere og mere nervøst, og efter 70 min gik det galt. En Haslev spiller fik bolden i den ene side, trak på tværs af feltet og sendte et flot skud op i det ene målhjørne til 2-2. En stor mavepuster til Lellinge, der på dette tidspunkt burde have lukket kampen. Der gik dog kun 5 min inden Lellinge svarede igen. Et hjørnespark fra Jesper Søgaard blev mødt af Dennis Ochmann, der kunne pande bolden i mål til 3-2. Herefter kastede Haslev alt frem, hvilket gav muligheder i den anden ende. Blandt andet efter 80 min på en stor dobbeltchance. Michael Sommer kom igennem på kanten, han spillede på tværs til Timmi K. Nielsen, men målmanden reddede, og på returen til Dennis Ochmann kom målmanden på tværs igen og fik klaret. Efter 85 min fik Haslev en gylden mulighed, da Lellinge ikke fik ordentlig clearet, og med målmanden strandet ude i feltet prøvede en Haslev spiller at løfte bolden i mål, men heldigvis for Lellinge gik bolden forbi mål. Kort før tid fik Dennis Ochmann bolden fuldstændig alene igennem, men igen trak målmanden det længste strå. Da dommeren fløjtede af var det en stor forløsning, og fuld fortjent sejr til Lellinge, der så ligger sig på 1. pladsen i rækken.