Benløse – Lellinge (0-4) 0-6

Benløse – Lellinge (0-4) 0-6
0-1 Daniel Schøn
0-2 Dennis Ochmann
0-3 Mikkel Poulsen
0-4 Dennis Ochmann
0-5 Troels Nielsen
0-6 Morten Egeskov
Adv. J. Søgaard, Benløse 1.

L. Nielsen – T. Pedersen, S. Valentin, J, Hansen, M. Sommer – T.K. Nielsen, K. Jensen, D. Schøn, J. Søgaard – D. Ochmann, T. Nielsen.
(M. Poulsen, M. Egeskov, J. Voxen)

Lellinge hev en stensikker sejr i land i efterårets sidste kamp. Allerede efter 5 min var kampen reelt afgjort. Efter 2 min sendte Tobias Pedersen et indlæg ind fra venstre, Timmi K. Nielsen tæmmede den, men overlod den til Daniel Schøn, der stod bedre placeret, og han sendte sikkert bolden i mål til 0-1. Bare 2 min senere fik Lellinge en gave af Benløses målmand, der sparkede bolden lige ud i fødderne på Troels Nielsen. Han afleverede uselvisk på tværs til Dennis Ochmann, der let kunne trille bolden i mål til 0-2. Benløse havde reelt to forsøg i hele kampen. Et hovedstød og og et langskud, der begge strøg en meter forbi mål. Kampen faldt meget i tempo midt i halvlegen, og eneste store chance tilfaldt Jesper Søgaard på en friløber, men målmanden reddede. Efter 40 min skete der noget igen. Mikkel Poulsen tog en solotur fra højre back, og han så egentlig ud til at have mistet bolden da han nåede feltet, men fik tilkæmpet bolden tilbage, og kom alene igennem. Her var han sikkerheden selv og sparkede sikkert bolden ind til 0-3. Kort før pausefløjtet strøg Timmi K. Nielsen afsted på højrekanten, og på trods at to Benløse spillere prøvede at lave frispark kom han til baglinien. Her smed han en flad bold på tværs, der blev mødt af en fri Dennis Ochmann, der let kunne sparke bolden ind til 0-4.
I anden halvleg løb Lellinge spillerne utrolig mange gange i offside. En enkelt gang kom Jesper Søgaard igennem, men måtte igen se målmanden klare skuddet. Midt i halvlegen blev Lellinge ramt af et gult kort, og da de igen blev fuldtallige blev det sidste pres sat ind. Et højt pres resulterede i at Daniel Schøn kom igennem i højre side, han spillede på tværs til en fri Troels Nielsen, der først så ud til at misse sin tæmning, men han kom alligevel lige før målmanden på bolden, og prikkede den i nettet til 0-5. Med 5 min igen trak Jesper Søgaard på tværs af banen med bolden, kom til baglinien og slog et indlæg til Morten Egeskov, der sparkede bolden ind via overliggeren til slutresultatet 0-6.
Dermed overvintrer Lellinge på 2. pladsen, med Karise tæt efter, så det bliver en usædvanlig spændende forårssæson Lellinge går i møde.

Lellinge – Dalby (2-2) 2-3

Lellinge – Dalby (2-2) 2-3
1-2 Dennis Ochmann
2-2 Dennis Ochmann
Adv: D. Schøn, D. Ochmann, LIF.

L. Nielsen – T. Pedersen, M. Olsen, J. Hansen, M. Poulsen – T.K. Nielsen, K. Jensen, D. Schøn, J. Søgaard – T. Nielsen, D. Ochmann.
(P. Kirkskov, M. Sommer, M. Egeskov)

Det var intet mindre end ekstremt skuffende at Lellinge måtte gå fra banen som tabere af dagens kamp! Kampen skulle spilles på en meget våd bane, der hurtigt blev tæt på en sump flere steder. Kampen startede lige. Lellinge mest på bolden, men Dalby farlige på kontra angreb. Efter 10 min gik det galt for Lellinge. En hurtig omstilling op gennem højre side førte til at fladt indlæg, som først en Dalby spiller ramte helt skævt, men bolden røg videre til en anden, der sikkert kunne sparke bolden i mål til 0-1. Ekstrem uheld efter 20 min sørgede for Dalbys næste mål. Morten Olsen ville cleare en bold, men ramte en Dalby spiller så bolden strøg i en bue helt op i målhjørnet til 0-2. Nu var det op ad bakke, men Lellinge kæmpede videre og satte sig mere og mere på spillet. Efter 30 min modtog Dennis Ochmann en bold fra Troels Nielsen et godt stykke uden for feltet. Han vendte rundt og smækkede flot bolden over i fjerneste målhjørne til 1-2. Troels Nielsen havde en god mulighed da han blev spillet igennem, men hans skud strøg langt forbi, og Dennis Ochamnn havde et frit hovedstød efter et hjørne som målmanden flot klarede. En livlig Timmi K. Nielsen viste flere gange evner på kanten, hvor modstanderen måtte lave frispark for at stoppe ham. Flere af dem bagfra, som burde have udløst gult. Dommerens linie var helt galt, og mange undrede sig da Daniel Schøn efter 35 min fik gult for et langt mindre frispark. Selvom Lellinge var i undertal resten af halvlegen fik de alligevel udlignet. Jesper Søgaard fik bolden 3-4 meter uden for feltet, og blev fældet bagfra. Dennis Ochmann gik til bolden, og sendte den op i målhjørnet til 2-2, og stor jubel for det mange fremmødte tilskuere. Der kom ikke flere scoringer i første halvleg.
I anden halvleg var det igen med Lellinge mest på bolden, og på den tunge bane gjorde lynhurtige Jesper Søgaard ondt på Dalby. Gang på gang strøg han igennem fra kanten. Effektiviteten var desværre ikke i top. Først blev en friløber sendt forbi mål, næste gang driblede han uden om målmanden og skulle bare sende den forbi to forsvarsspillere, men den mudrede bane gjorde at han sparkede i jorden på den store chance. Sidste chance fra kanten af feltet blev sendt på yderside af stolpen. Dalby havde en enkelt god mulighed efter et godt gennemspillet angreb endte i venstre side til en fri spiller, men fra en spids vinkel sendte han bolden på ydersiden af stolpen. Efter 75 min følte Lellinge sig snydt for straffe, da Morten Egeskov kom igennem og blev revet ned i trøjen. Utroligt nok var dommeren den eneste der ikke kunne se nogen forseelse. Efter 80 min blev Dennis Ochmann af endnu et tyndt gult kort, og for at gøre ondt være kort efter, fik en flad aflevering ind i feltet lov at passere, og her blev den mødt af en Dalby spiller der tog den med, og alene igennem sikkert sendte den i nettet til 2-3. Sådan er det jo desværre når der ikke lukkes og slukkes på de mange chancer. Med en mand i undertal var det svært virkelig at trykke på for en udligning, og Dalby spillede klogt for at få tiden til at gå, så desværre endte kampen med et nederlag. Lellinge holder sig dog lige akkurat på 2. pladsen i kraft af at være bedre indbyrdes med 3. pladsen Karise.

Sierslev – Lellinge (0-3) 1-8

Sierslev – Lellinge (0-3) 1-8
0-1 Timmi K. Nielsen
0-2 Jesper Søgaard
0-3 Dennis Ochmann
0-4 Troels Nielsen
1-5 Dennis Ochmann
1-6 Dennis Ochmann
1-7 Jesper Voxen (str)
1-8 Timmi K. Nielsen

L. Nielsen – T. Pedersen, S. Valentin, J. Hansen, K. Jensen – T. K. Nielsen, P. Kirkskov, D. Schøn, J. Søgaard – D. Ochmann, T. Nielsen.
(M. Egeskov, M. Sommer, J. Voxen)

Lellinge startede dagens kamp som lyn og torden, og der var ikke spillet mere end 1 minut inden Daniel Schøn fik reddet en afslutning på stregen. Efter 5 min kom føringsmålet. Daniel Schøn blev spillet fri i venstre side og lagde bolden skråt tilbage til Timmi K. Nielsen, der med et fantastisk skud sparkede bolden over i målhjørnet til 0-1. Kort efter fik Timmi K. Nielsen annulleret et mål for offside, men der gik ikke lang tid før Jesper Søgaard kom alene igennem på en Troels Nielsen frispilning, og han sendte sikkert bolden forbi målmanden og i mål til 0-2. Efter 15 min fik Daniel Schøn en mulighed, men sendte sit skud på stolpen, og Timmi K. Nielsen der var over returren sendte den over mål. Dommeren havde generelt ikke meget styr på offside, som Sierslev konstant prøvede at trække. Både Troels Nielsen og Timmi K. Nielsen fik helt fejlagtigt annulleret et mål hver for offside. Efter 30 min kom Jesper Søgaard igennem, og med en flad aflevering fandt han Dennis Ochmann, der let kunne sende Lellinge i front med 0-3. Herefter faldt tempoet en hel del og Sierslev fik også lov til at røre bolden. Det gav to muligheder. Først Måtte Lasse Nielsen ud i fuld længde for at redde et skud, inden Stig Valentin efter et hjørne reddede et hovedstød på stregen. Lellinge kunne dermed gå til pause med en sikker 0-3 føring.
2. halvleg var 5 min gammel da Lellinge kom yderligere foran. Jesper Søgaard spillede Troels Nielsen alene igennem, han driblede uden om målmanden inden han kunne gå bolden i mål til 0-4. Efter 65 min reducerede Sierslev, da en spiller kom fri til skud lidt uden for feltet, og med et flot skud sendte bolden op i målhjørnet til 1-4. Lellinge var stadig stordominerende, og efter 70 min fik Lellinge Hjørnespark. Jesper Søgaard slog bolden ind i panden på Dennis Ochmann der headede bolden utageligt i nettet til 1-5. Efter 75 min driblede Jesper Søgaard uden om 4 mand inden han inde feltet lagde bolden af til Dennis Ochmann, der sikkert kunne sit 3. mål til 1-6. Dette var også Jesper Søgaards 4. assist i kampen. Med 5 minutter igen kom Peter Kirkskov alene igennem efter en god solotur, han blev forsøgt fældet, men blev på benene og fik sat en afslutning ind som målmanden reddede. Dommeren dømte herefter straffe til Sierslevs store utilfredshed. Træner Jesper Voxen tog sig sikkert af straffesparket og scorede til 1-7. Lellinge nåede et mål mere inden slutfløjtet, da Morten Egeskov kom igennem på venstresiden, og slog et indlæg ind til bagerste stolpe. Her dukkede Timmi K. Nielsen op, lod bolden ramme jorden en enkelt gang inden han hamrede en halvflugter flot op i nettaget til slutresultatet 1-8.

Lellinge – Strøby (1-0) 2-0

Lellinge – Strøby (1-0) 2-0
1-0 Timmi K. Nielsen
2-0 Dennis Ochmann
Adv: Strøby 1.

L. Nielsen – T. Pedersen, M. Olsen, M. Poulsen, M. Sommer – T. K. Nielsen, P. Kirkskov, D. Schøn, J. Søgaard – D. Ochmann, T. Nielsen.
(M. Egeskov, C. Creutzberg, J. Voxen)

En noget langhåret og våd bane gjorde det svært at holde et højt tempo i dagens kamp. Lellinge havde bolden mest, men lavede mange tekniske fejl i kampens indledning. Starten var fattig på chancer, hvor Troels Nielsen havde en mulighed, og i den anden ende kom Mikkel Poulsen på tværs i sidste øjeblik og forhindrede en stor chance til Strøby. Efter 25 min kom Lellinge dog i front Troels Nielsen fik bolden i feltet, han spillede bolden på tværs hvor Timmi K. Nielsen kunne prikke bolden ind til 1-0. Mikkel Poulsen kom igen på tværs med en vigtig tackling inden Lellinge overtog resten af halvlegen fuldstændig. Først måtte Timmi K. Nielsen se et forsøg blive reddet helt utroligt på stregen af en Strøby spiller. Strøby fik senere igen clearet på stregen inden Jesper Søgaard fik kampens største chance. Han fik en friløber, driblede uden om målmanden, men da han helt upresset skulle trille bolden i mål ramte den en knold, og han sparkede forbi det tomme mål. Lellinge måtte derfor gå til pause med en snæver føring.
Lellinge stod stærkt nede bagi og tillod ikke mange muligheder til Strøby, og med Daniel Schøn og Peter Kirkskov godt spillende på midten havde de også et par muligheder for at udbygge føringen. Bla. kom Troels Nielsen igennem efter 60 min, driblede uden om målmanden, men også han sendte sit forsøg ved siden af målet. Som tiden gik, og målet udeblev kom Strøby lidt bedre med, og i perioden omkring 70 min spillede de bolden godt rundt, men kom kun frem til en enkelt chance som Lasse Nielsen i målet tog sig sikkert af. Efter 75 min blev kampen afgjort. Morten Egeskov slog et indlæg fra venstre til Timmi K. Nielsen bagerst i feltet, som flot headede på tværs til Dennis Ochmann, der tæmmede bolden og hamrede bolden utageligt i mål til 2-0. Træner Jesper Voxen havde i slutningen en mulighed, da han blev spillet fri af Daniel Schøn, men hans skud strøg tæt over mål. Få minutter før tid fik Strøby gult, og Lellinge kunne køre sejren sikkert hjem til de ca. 40 tilskueres store fornøjelse.

Lellinge inviterer til fodbold og grill

I anledningen af lørdagens (04-10-14) kamp mod AIK 65 Strøby, hvor DMI har lovet smukt efterårsvejr, vil der blive tændt op i grillen og være mulighed for at købe pølser, øl og vand til favorable priser. Lellinge tabte sidste weekends topbrag til Ringsted og vil med en sejr over Strøby kunne cementere den foreløbige 2. plads i rækken.

Kampen starter kl. 14.00 og vi glæder os til at se den nye tribune være fyldt endnu engang.

Vel mødt!

vejrudsigt

Ringsted United – Lellinge (0-0) 1-0

Ringsted United – Lellinge (0-0) 1-0
Adv: Ringsted 1.

L. Nielsen – T. Pedersen, M. Meyer, M. Olsen, M. Poulsen – T.K. Nielsen, P. Kirkskov, D. Schøn, J. Søgaard – D. Ochmann, T. Nielsen.
(S. Valentin, J. Voxen)

Lellinge var taget til Ringsted og skulle møde tabelens nr 2. Ringsted United havde indtil da spilllet 5 kamp i streg og havde vundet dem alle sammen. Begge Hold startede med at spille i højt tempo, og der var ikke meget tid til at varme bolden. Kampen var velspillet fra begge holds mandskaber. Lellinge startede dog bedst de første 15-20 min, var klart farligst og kom frem til de største chancer med deres direkte spille stil. Ringsted United forsvar havde nok at gøre med at følge de to livlige fløjspillere i henholdsvis Jesper Søgaard og Timmi K. Nielsen. Det kom også til en stor chance til Jesper Søgaard der modtog en aflevering omkring banens midte, ude på venstre fløj. Uniteds forsvar kunne ganske enkelt ikke følge med ham, og alene målmanden Desværre bliver vinklen for spids, og afslutningen gik forbi. Den meget arbejdsomme og kreative Peter Kirkskov fik også en meget stor chance,men han blev i sidste øjeblik tacklet. Den målfalige Dennis Ochmann havde også fået en god afslutningsmulighed udenfor feltet, men han flugtede over mål. Troels Nielsen var i første halvleg blevet næsten fri og var stort set løbet fra Ringsted United forsvar da han blev fældet. Det valgte dommeren uforståligt ikke at dømme. Dommeren valgte i det hele taget ikke at fløjte for ret meget. Der blev tilladt ret mange sene taklinger igennem hele kampen til Lellinge store fustrationer. Efter 20 min blev initiativet langsomt overtaget af et særdeles velspillende og teknisk dygtigt Ringsted United. Lellinge fik mindre boldbesiddelse og kampen blev mere og mere spillet på Ringsted Uniteds præmisser. Ringsted United Kom til en masse halve chancer og en del indlæg, men det blev afvist af et godt spillende og vågent forsvar. Det forvaret ikke tog sig af var Lasse Nielsen ude i feltet og tage sig af med gode indgreb. Dog blev Lellinge´s forsvar en enkelt gang fanget højt oppe på banen. En flad bold blev spillet forbi forsvaret ,og en fri Ringsted United spiller kom alene med målmanden, men den store mulighed blev afvist af en fremad stormende Lasse Nielsen. De sidste 5-10 min af første halvleg havde Lellinge nok i at forsvare og Ringsted United sad tungt på spillet. Selv Dennis Ochmann og Troels Nielsen måtte deltage i det defensive spil. I pausen var træner Jesper Voxen særdeles tilfreds med præstationen over hele linien, og holdet skulle bare forsætte med samme indsats.
Ringsted United gjorde med mange pasninger og mange løb uden bold det svært for Lellinge´s spillere at få fat i bolden. Lellinge kom ikke frem til mange chancer, og det gjorde modstanderne heller ikke. Dog blev Ringsted United i første omgang halvfarlige da de kom til en afslutning lige uden for feltet som Lasse Nielsen måtte parrere til sin venstre side til et hjørnespark. Helfarlige blev Ringsted United dog, da en af deres angribere fik serveret en meget flot flad bold der strøj ind imellem midterforsvaret. Bolden havde lige tilpas fart til at en næmest liggende og glidende afslutning fik bolden til, med langsom fart, lige nøjagtigt at trille forbi en fremstormende Lasse Nielsen der, lige præcis ikke kunne få fingrene på. Bolden trillede på opstanderen og gik ind til 1-0. Lellinge kom efter scoringen lidt mere ind i kampen, men Ringsted United sad stadig forholdsvis meget på bolden. Lellinge kom til 3 chancer i resten af kampen.Den ene chance tilfaldt Troels Nielsen da Timmi K. Nielsen får fravristet sig fra sin oppasser og sparkede et indlæg ind til hovedstødsafslutning af Troels Nielsen, men den ryger lige på målmanden. Der gik et gys igennem publikum da Troels Nielsen på en halvflugter var tæt på at blive kampens helt. Bolden røg meget tæt forbi målhjørnet. En Ringsted United spiller fik gult for at plante en albue i nakken på Peter Kirkskov i en hovedstøds duel. Med en mand i overtal de sidste 5 minutter kom Lellinge frem til en god chance da Jesper Søgaard strøg afsted på fløjen. Bolden blev smækket på tværs ,til en flyvende Dennis Ochmann, der med hovedet desværre ikke kunne dirigere bolden ind for målrammen. Dermed sluttede kampen med et snævert nederlag, og Ringsted United gik på 1. pladsen foran Lellinge.