AIK Strøby – Lellinge (0-2) 1-3

AIK Strøby – Lellinge (0-2) 1-3
0-1 Selvmål
0-2 Daniel Schøn
0-3 Jesper Søgaard

L. Nielsen – M. Poulsen, J. Hansen, E. Sennahøj, M. Egeskov – T. Nielsen, K. Jensen, D. Ochmann, D. Schøn, J. Søgaard – F Christiansen.
(C. Creutzberg, N. Öztürk)

Med Karises pointtab i ugens kamp var det vigtigt med 3 points for at hale ind på oprykningspladsen. Strøby spillede meget offensivt, og specielt i de første 25 min gav det mange chancer til Lellinge på hurtige omstillinger. Specielt Jesper Søgaard kunne bruge sin hurtighed til at komme til chancer, men desværre sparkede han sine to første friløbere på målmanden. Efter 10 min lykkedes det dog. Jesper Søgaard kom igen igennem i højresiden, han afleverede på tværs, men der var ingen foran til at sparke den ind. Fra venstresiden blev bolden igen spillet ind i feltet, og her var en Strøby spiller uheldig at sende bolden i eget mål til 0-1. Efter 20 min blev førringen udbygget. Morten Egeskov sendte en præcis aflevering igennem til en fremstormende Daniel Schøn, der først driblede uden om målmanden, og herefter et par forsvarsspillere inden bolden sikkert blev trillet i mål til 0-2. Lellinge havde flere store chancer undervejs for at lukke kampen, men målet udeblev. I stedet kom Strøby bedre med og formåede at holde godt fast i bolden. Efter 35 min kom Strøby til et par chancer. Først på en løs bold efter et hjørnespark, der blev sendt forbi, og kort efter måtte Lasse Nielsen hive en stor redning op af hatten, da han med det yderste af handsken fik viftet bolden forbi mål, på et frit skud 10 meter fra mål. I halvlegens sidste minut var Troels Nielsen meget tæt på da han blev spillet fri venstre for målet, men afslutningen tog stolpen, så Lellinge kunne gå til pausen foran 0-2.
Strøby satte alt ind på at løbe Lellinge over ende fra anden halvlegs start, men der skulle kun gå 5 min inden Jesper Søgaard blev sendt igennem af Dennis Ochmann, og denne gang prikkede han roligt bolden forbi målmanden og i mål til 0-3. Strøby prøvede og prøvede, men kunne ikke komme igennem den stærke Lellinge defensiv. Efter 75 min lykkedes det dog for Strøby. Et hjørne blev headet væk, men hurtigt sendt ind i feltet igen, og her var Lellinges forsvar ikke klar, og en Strøby spiller kunne umarkeret pille bolden ned og sparke den hårdt op i nettaget til 1-3. Strøby var stadig mest på bolden, men kampens sidste store chance tilfaldt også Lellinge, da Nazmi Öztürk blev spillet igennem, men hans skud sneg sig lige over målet. Dermed kunne Lellinge tage alle 3 points med hjem fra Strøby, og er nu kun 1 point efter 2. pladsen.

Lellinge – Ringsted United (1-0) 1-1

Lellinge – Ringsted United (1-0) 1-1
1-0 Troels Nielsen
Adv: F. Christiansen, D. Ochmann.

L. Nielsen – T. Andersen, E. Sennahøj, M. Poulsen, M. Egeskov – J. Olsen, P. Kirkskov, K. Jensen, D. Schøn, T. Nielsen – D. Ochmann.
(F. Christiansen, N. Östürk)

Så var der dømt topkamp imod rækkens suveræne tophold fra Ringsted.
Det startede ikke optimalt med at holdets normale forsvarsstyrmand Jakob Hansen sad fast i Kbh. med en bil der ikke kunne køre, så holdet måtte laves om kort før kampstart.
Kampen startede meget lige og begge hold skulle lige se hinanden ad. Ringsted startede inden for de første 15 min. med at komme til baglinien et par gange, og en enkelt gang blev det farligt da en angriber var meget tæt på at kunne møde et fladt indlæg. Som halvlegen skred frem blev Lellinge mere toneangivende, og det kastede også flere chancer af sig. Efter 20 min havde Lellinge bolden i mål da Daniel Schøn flot tog en bold med i løb, og spillede bolden på tværs til Troels Nielsen, der afsluttede sikkert. Helt uforståeligt dømte dommeren offside, selvom Troels Nielsen tydeligt var flere meter onside. Kort efter kom Dennis Ochmann igennnem efter et par fikse træk i feltet, men afslutningen sad lige på målmanden. Ringsted kom igennem til en chance da offside fælden kiksede, men forsvaret kom hurtigt tilbage og fik reddet situationen. Efter 30 min kom Lellinge fortjent i front. En flad bold blev spillet på tværs, og denne gang kunne ikke engang dommeren være i tvivl om at Troels Nielsen var onside, og han scorede sikket til 1-0. Resten af halvlegen blev spillet med stor fight på midten uden de store chancer.
Lellinge forsatte det gode spil i anden halvleg og tillod ikke Ringsted meget plads, der til gengæld blev mere og mere frustreret. Hele 3 gange prøvede de tydeligvis at filme sig til straffespark, men utroligt nok blev der ikke en eneste gang givet advarsel for skuespillet. Med 20 min igen blev Lellinge ramt af en advarsel for et hårdt frispark, og ganske naturligt blev Lellinge presset ned i de næste 10 min. Undertallet gav kun en enkelt god Ringsted mulighed, da en spiller modtog bolden i feltet. Hans tæmning kiksede lidt, og vinklen blev for spids så han sparkede i sidenettet. Da Lellinge igen blev fuldtallige var det meget tæt på en udbygning af føringen. Et frispark blev sendt til bagerste stolpe, og headet modsat, men kun en utrolig redning holdt bolden ude af målet. Med 5 min igen kom Frederik Christiansen afsted på en kontra, og fik afsluttet på kanten af feltet, men igen hev målmanden en god redning op af hatten. Skæbnen var dog ond for Lellinge. I overtiden blev der sendt en bold ind i feltet, og i et tæt pakket felt kaster en Ringsted spiller teatralsk til jorden i det 4. forsøg på at filme sig til straffe. Fuldstændig vanvittigt vælger dommeren at dømme straffe for at fuldende en meget skidt kamp. Lellinge modtog også et gult kort for brok i situationen. Straffesparket blev sikkert sat ind til 1-1. De sidste to minutter af overtiden forløb uden chancer. Meget skuffende resultat oven på en fantastisk spillet kamp.
Lellinge er nu 3 points efter Karise på 2. pladsen med 4 kampe igen. Karise program ser dog noget hårdere ud end Lellinges, så der er lagt op til en gyserafslutning på sæsonen.

Lellinge – Østmøn (1-1) 1-1

Lellinge IF-Østmøn FK 1-1 (1-1)

Advadsler: 1 Østmøn.

Lellinge havde en gylden mulighed for at generobre 2 pladsen i weekenden. Det krævede blot en sejr over en overkommelig modstander i Østmøn. Kampen blev fløjtet i gang, og der skulle blot gå 6 minutter før bolden havnede i eget mål. Østmøn ville det anderledes i kampen start. En diagonal bold blev slået ind omkring det lille felt, Lasse Nielsen var kommet på mellemhånd og blev fuldstændig snydt da bolden blev snittet videre og forbi Lasse Nielsen og ind i målet. Østmøn havde flere farlige indlæg som Lellinge virkede usikre på. Kampen virkede ret lige med et lille overtage til Lellinge i boldbesiddelse i de første 20 min. Lellinge overtog mere og mere kampen, og som halvlegen skred frem lagde de også et tungt pres på Østmøn som havde nok at gøre med at forsvare sig i skytte hullerne . Lellinge havde efterhånden akkumuleret en hel del på kontoen i skud på mål, hjørnespark og afslutninger på dødbolde men skarpheden manglede i den grad. Det var i det hele taget igennem hele kampen ikke gået ubemærket hen af Lellinge ´ s spillere, at Østmøn tog sig udsædvanlig lang tid , især på alle de små spille afbrydelser i form af indkast, frispark og diverse som var til irritation for Lellinge´s spillere . Men forløsningen kom endeligt da en bold havnede i fødderne på Lellinges højre kant som var sneget med ind i feltet, han placerede køligt bolden fladt under Østmøns målmand til det udlignede 1-1 mål.
Anden halvleg dominerede Lellinge hele halvlegen. Lellinge havde bolden i store dele af kampen. Østmøn investerede ikke ret meget offensivt og stod derfor langt tilbage på egen bane halvdel og forsvaret sig blot. Det var derfor usædvanlig svært for Lellinge´s spiller at finde plads og huller hos Østmøn. Det blev til masser afslutninger og dødbolde samt hjørnespark, men Lellinge var noget uskarpe i dag på ret mange parameter i førstegangsberøringer, tempo, i spillet ,upræcise afleveringer og ret uskarpe afslutninger. Som kampen skred frem blev Lellinge mere og mere offensive for at få blot en enkelt mål og sejren. Midt i anden halvleg fik Østmøns,kampens eneste gule kort. Det formåede Lellinge ikke at udnytte. De sidste 5 -10 min af kampen kunne Østmøn på helt ufortjent vis lukke og slukke. Lasse Nielsen reddede Lellinge på en direkte omstilling fra Østmøn, og i anden omgang,forsvaret måtte hurtigt vende om i retur mod egen mål for at undgå at indkassere et mål. Kampen blev fløjtet af med en del tillægs minutter lagt til .Lellinge måtte noget uforståligt nøjes med et 1-1 resultat.

Tak til Polle for kampreferat :-)

Lellinge – Førslev (3-0) 5-0

Lellinge – Førslev (3-0) 5-0
1-0 Daniel Schøn
2-0 Dennis Ochmann
3-0 Selvmål
4-0 Frederik Christiansen
5-0 Jesper Larsen
Adv: Førslev 1.

L. Nielsen – T. Pedersen, J. Hansen, E.  Sennahøj, M. Poulsen – M. Egeskov, P. Kirkskov, K. Jensen, J. Søgaard – D. Schøn, D. Ochmann.
(F. Christiansen, J. Larsen)

Efter at have smidt points til Førslev i efteråret var der fuld koncentration på fra start i dagens kamp. Der var ændret lidt på taktikken i dagens kamp, med en lidt mere dybdeliggende Peter Kirkskov, og med Kaj Jensen med en lidt mere fri rolle. Lellinge satte sig da også på alt spillet og havde inden for de første 10 min produceret to kæmpe chancer. Først blev Morten Egeskov spillet fri, men sendte sit skud over mål, og kort efter blev Daniel Schøn spillet alene igennem, men målmanden fik lige hænderne på hans chip, så en spiller kunne komme tilbage og sparke væk før bolden løb i mål. Førslev fik en enkelt mulighed fra en spids vinkel som Lasse Nielsen i målet tog sig af med en fodparade. Efter 15 min kom Lellinge i front. Jesper Søgaard tog chancen udefra, men mått se sit skud prelle af på overliggeren. Daniel Schøn var over returen og kunne heade bolden sikkert i mål modsat af målmanden til 1-0. Daniel Schøn havde en kæmpe mulighed kort efter for at udbygge føringen, men målmanden klarede. Efter 25 min. gjorde Jesper Søgaard sin markering rundtosset, og sendte et præcist indlæg ind i hovedet på Dennis Ochmann, der fra få meter kunne heade bolden i mål til 2-0. En meget livlig Jesper Søgaard var også ophavsmanden til kampen 3. mål. En god dribletur forbi en snart meget træt Førslev back endte med et fladt indlæg som en Førslev spiller fik sparket i eget net til 3-0. Således kunne Lellinge gå til pause med en solid føring.
Tempoet faldt en del i anden halvleg, og chancerne var fåtallige. For at ruske lidt op i tingene sendte træner Jesper Voxen Frederik Christiansen på banen, og han skulle kun bruge 30 sekunder inden han flot spillede 1-2 med Dennis Ochmann, og med en hård inderside fra kanten af feltet sendte Lellinge i front med 4-0. Frederik Christiansen og Kaj Jensen havde et par muligheder inden Førslev langsomt kom med i kampen til slut, og fik også kreeret et par chancer. Et skud fra kanten af feltet som Lasse Nielsen tog sig af, og et langskud der tog stolpen. Som kampen løb ind i de sidste minutter fik Lellinge en sidste mulighed, da Dennis Ochmann spillede debutant Jesper Larsen igennem i feltet, han sparkede bolden stille og roligt forbi målmanden, der blev fanget på det forkerte ben, og i mål til 5-0. Dermed holder Lellinge fast i Karise, kun 2 point under oprykningsstregen.