Årets titler 2014-2015

Årets topscorer
1. Dennis Ochmann    25 mål
2. Troels Nielsen           8 mål
3. Jesper Søgaard        8 mål

Årets mini topscorer (serie 5)
1. Troels Nielsen           8 mål
2. Søren Kristoffersen   3 mål
3. Morten Egeskov        3 mål

Årets Bisse
1. Dennis Ochmann      3 gule kort
2. Martin Sommer          1 rødt kort
3. Nazmi, Frede, Tobias, Nikolaj, Søgaard, Morten, Schøn og Meyer.   1 gult kort

Flest Assist
1. Jesper Søgaard         14 assist
2. Morten Egeskov          7 assist
3. Troels Nielsen              5 assist

Årets spiller
Mikkel Poulsen

Årets mål blev ikke udnævnt, men de nominerede var:
Dennis Ochmann (1-2 hjemme imod Dalby)
Timmi K. Nielsen (0-1 ude imod Sierslev)
Jesper Søgaard (1-1 ude imod Haslev)

Mr. Pop gik lidt i vasken i foråret, men i et meget tæt løb så det således ud før vinterpausen:
1. Dennis Ochmann
2. Mikkel Poulsen
3. Jesper Søgaard
4. Kaj Jensen
5. Peter Kirkskov
6. Timmi K. Nielsen
7. Daniel Schøn

Dalby – Lellinge (0-0) 3-1

Dalby – Lellinge (0-0) 3-1
2-1 Frederik Christiansen

En meget lige første halvleg hvor begge hold havde to store muligheder, men måtte gå til pausen uden scoring. Anden halvleg var 10 min gammel da Dalby headede sig i front efter en dødbold til 1-0. En perfekt udført kontra, og en flot flugter op i målhjørnet fra kanten af feltet gjorde det til 2-0 godt 15 min før tid. Lellinge fik lidt håb tilbage da Frederik Christiansen 5 minutter før tid gjorde det til 2-1. Det holdt dog kun få minutter inden Dalby gjorde det til 3-1. Jesper Søgaard havde en flot afslutning på træværket helt til sidst.

Lellinge – Sierslev (7-0) 14-0

Lellinge – Sierslev (7-0) 14-0
1-0 Dennis Ochmann
2-0 Troels Nielsen
3-0 Troels Nielsen
4-0 Danni Hansen
5-0 Jesper Søgaard
6-0 Danni Hansen
7-0 Troels Nielsen
8-0 Morten Egeskov
9-0 Danni Hansen
10-0 Morten Egeskov
11-0 Dennis Ochmann
12-0 Morten Egeskov
13-0 Dennis Ochmann
14-0 Dennis Ochmann
Adv. Sierslev 1.

L. Nielsen – M. Sommer, J. Hansen, E. Sennahøj, M. Poulsen – T. Nielsen, P. Kirkskov, D. Hansen, M. Egeskov – J. Søgaard, D. Ochmann.
(C. Creutzberg, F. Christiansen, J. Voxen)

Så blev der dømt seriøse bøllebank til rækkens bundhold!!! Sierslev var ok med i kampens første 5 minutter, men herefter tog Lellinge totalt over. Efter 10 min kom Morten Egeskov igennem på venstresiden, og lagde en flad aflevering ind foran til Dennis Ochmann, der bare kunne skubbe bolden i mål til 1-0. Efter 15 min fik Lellinge hjørnespark. Troels Nielsen sparkede til en løs bold, som målmanden fik viftet op på overliggeren. Dennis Ochmann var over returen, men måtte også se sit hovedstød tage overliggeren, inden bolden faldt ned til Troels Nielsen igen, der denne gang kunne sende bolden i mål til 2-0. Efter 20 min blev Dennis Ochmann spillet igennem i venstresiden, og han spillede bolden på tværs, der via en Sierslev forsvarer fandt hen til Troels Nielsen, der kunne kaste sig ned og sende boldenind til 3-0. Efter 25 min kom Morten Egeskov igen igennem på venstresiden, og igen blev et fladt indlæg mødt på midten, denne gang af Danni Hansen, der let kunne score til 4-0. Ydmygelsen fortsatte, og efter 30 min brød Jesper Søgaard et opspil på midten af banen, og så tog han sprinten fra hele Sierslevs hold, og alene med målmanden skød han bolden fladt i mål til 5-0. Efter 40 min førte Emil Sennahøj bolden frem fra forsvaret, og han stak en perfekt bold til Danni Hansen, der kunne drible uden om målmanden og score sikkert til 6-0. Kort før pausen kunne Troels Nielsen sætte et hattrick på CV’et. Dennis Ochmann kom alene igennem, og prøvede at drible uden om målmanden, der flot klarede. Bolden røg hen til en Sierslev forsvarer, der ikke havde set Troels Nielsen komme, og han kunne så tackle bolden i mål til pausestilling 7-0.
I anden halvleg satte Lellinge ikke tempoet ned, men maste på. Efter 50 min blev et godt gennemspillet angreb afsluttet med at Jesper Søgaard sendte et indlæg til bagerste stolpe, som Morten Egeskov kunne halvflugte i mål til 8-0. Efter 55 min kom endnu et hattrick på kontoen, da Danni Hansen blev sendt igennem, og fiks chippede bolden over målmanden til 9-0. 2-cifret blev det allerede efter 65 min. Emil Sennahøj fik en lang tværaflevering på kanten af feltet, som han i to omgange fik headet frem til Morten Egeskov, der hamrede til bolden første gang og ind i mål via stolpen til 10-0. Efter 70 min blev Frederik Christiansen nedlagt i feltet, og dommeren pejede på pletten. Frederik Christiansen sparkede selv, men målmanden fik parreret. Bolden røg ud i feltet igen, og sådan en chance lader Lellinges topscorer Dennis Ochmann ikke gå fra sig, så han sendte returen ind til 11-0. Lellinge havde tonsvis af chancer, men Sierslev målmand stod faktisk en fornuftig kamp på trods af de mange inkasserede mål. Efter 75 min røg Peter Kirkskov igennem på højresiden, og det flade indlæg fik Morten Egeskov raget til sig, og fik fra få meter sendt bolden i mål til 12-0, og dermed kampens 3. hattrick. Det ville Dennis Ochmann ikke have siddende på sig, så efter 80 min kom også han op på 3 mål. Danni Hansen sparkede et frispark på stolpen, og igen var Dennis Ochmann på returen og kunne sikkert trille boldenind til 13-0. Lellinges topscorer kom også op på 4 mål i kampen, da han udnyttede et fint Frederik Christiansen oplæg til at kunne gøre Sierslevs målmand helt forvirret så han satte sig på halen, inden han kunne gå bolden i mål til 14-0. Hermed kan Lellinge bryste sig med at have rækkens største sejr. Karise mistede igen points, da de tabte en svær udekamp til Haslev med 2-3. Det bringer Lellinge op på 2. pladsen i rækken, 2 points foran. Dermed skal der “bare” 4 points på kontoen i de sidste to kampe for at oprykning er en realitet.