Lellinge – Jersie (1-1) 1-2

Lellinge – Jersie (1-1) 1-2
1-1 Troels Nielsen (str)
Adv: M. Dauding, A. Riley, LIF; Jersie 1.

L. Nielsen – N. Olsen, M. Poulsen, M. Dauding, A. Riley – J. Larsen, J. Hansen, E. Sennahøj, M. Egeskov – M. Belt – F. Christiansen.
(T. Pedersen, T. Nielsen, E. Hallev)

Det ser ikke godt ud i øjeblikket for Lellinge, der ikke spiller med meget selvtillid. Der var dog fremgang at spore i dagens kamp. Lellinge startede klart bedst og inden for de første 20 min havde Lellinge et par gode gennemspillede angreb der gav muligheder til Marcus Belt og Morten Egeskov, men mulighederne blev misbrugt. Midt i halvlegen måtte Frederik Christiansen udgå med en brækket ankel, der holder ham ude resten af sæsonen. Efter 30 min fik Jersie frispark lige uden for feltet, hvor Magnus Dauding så gult. En Jersie spiller sparkede bolden fladt med et skud der så ude til at gå forbi, men en anden Jersie spiller stod så han lige kunne rette skuddet af, der gik ind ved den ene stolpe til 0-1. Lellinge kom tilbage kort efter trods en mand i undertal. Morten Egeskov opfangede en bold, tog et par træk inden han blev fældet i feltet. Troels Nielsen sparkede straffesparket hårdt ind ved den ene stolpe til 1-1. Jersie havde en mulighed i overtal på et frit skud fra kanten af feltet, men Lasse Nielsen i målet klarede med en flot fodparade, så det stod derfor 1-1 i pausen.
Anden halvleg var også meget lige, men nu med Jersie mest på bolden, men det blev mest til skud langt udefra der aldrig var tæt på for begge hold. Begge hold løb ind i en advarsel, uden det gav chancer af sig. Efter 80 min skete det onde for Lellinge. Et hjørnespark blev slået ind i feltet, og efter at være blevet headet lidt frem og tilbage havnede bolden i den ene side af feltet hvor en Jersie spiller helflugtede bolden ind ved den nærmeste stolpe til 1-2. Med 5 min igen fik Lellinge en gylden chance for at hive et point hjem da Emil Hallev blev spillet fri i den ene side, men hans skud fik ikke fart nok til rigtigt at give problemer for målmanden. Lellinge fik sat et pres ind til sidst, men målet udeblev, så det blev til endnu et nederlag, og en placering under nedrykningsstregen.

Næste kamp bliver en rigtig bundgyser imod Viby-Gadstrup der heller ikke har fået point på kontoen.

Hundige – Lellinge (3-0) 5-1

Hundige – Lellinge (3-0) 5-1
5-1 Daniel Schøn (str)

L. Nielsen – T. Pedersen, E. Sennahøj, M. Poulsen, A. Riley – M. Sommer, J. Hansen, M. Belt, D. Schøn, M. Egeskov – F. Christiansen.

Lellinge er kommet voldsomt skidt i gang med den nye sæson med to store nederlag. Med afgang fra topscorer Dennis Ochmann og Jesper Søgaard skal man i gang med at reopfinde offensiven igen. I dagens kamp kom Hundige med 120 i timen, og Lellinge prøvede at spille bolden rundt og trække tempoet lidt ud. I de første 15 min blev det ikke til de store chancer, men efter 20 min kom Hundige foran. Et skud langt udefra røg via hænderne på Lellinges målmand ind i målet til 1-0. Lellinge havde et par skud udefra, men intet farligt. Efter 30 min blev det 2-0, da et hjørnespark blev mødt midt for mål og headet ind. Lellinge kunne slet ikke komme índ i kampen efter målene, og Hundige angrebene blev flere og flere, og kort før pausen kom den reelle afgørelse på kampen. En spiller fik bolden på kanten af feltet, og med et følt skud sendte han den ind ved den ene stolpe til 3-0.
Anden halvleg blev ikke meget bedre. Hundige spillede sig igennem flere gange til store chancer, og efter 60 min og 65 min blev det 4-0 og 5-0. Lasse Nielsen i målet hev flere store redninger op. Efter 75 min kom lidt oprejsning, da en Hundige spiller gik for hårdt til Frederik Christiansen i feltet, og dommeren pegede på pletten. Daniel Schøn scorede sikkert til 5-1. Det sidste kvarter skete der ikke meget, og kampen endte altså med et 5-1 nederlag.