Lellinge – Karslunde (0-0) 0-1

Lellinge – Karlslunde (0-0) 0-1

Heldet er bare ikke med Lellinge!!! Med de kæmpe chancer holdet havde burde det være blevet til en sejr. Karlslunde startede dog klart bedst, og spillede flot fodbold de første 15 min. De kom frem til 2-3 gode chancer, og specielt en enkelt gang måtte Lasse Nielsen hive en kanon redning op af hatten. Lellinge kom bedre og bedre med, og efter 25 min fik de et frispark på kanten af feltet. Kaj Jensen gik til bolden, men målmanden fik klaret. Troels Nielsen var over returen og sparkede den ind, men desværre blev han dømt offside. Kampen bølgede frem og tilbage, men Lellinge var tættest på efter 40 min, da Troels Nielsen fik sendt et skud afsted, der tog indersiden af stolpen. Første halvleg endte derfor uden mål.
Anden halvleg sad Lellinge rigtig godt på, og efter 55 min blev en Lellinge spiller fældet i feltet, og dommeren pegede på pletten. Troels Nielsen gik til bolden, men sendte den på overliggeren, returen røg ud til Morten Egeskov, der flugtede tæt forbi fra kanten af feltet. Lellinge fik et par halve chancer i løbet af halvlegen, uden at det kastede mål af sig. Med 10 min igen skete det onde for Lellinge. En Karlslunde spiller skar ind foran en Lellinge forsvarer, der næsten ikke kunne undgå at lave straffe. Karlslunde omsatte sikkert straffesparket til en 0-1 scoring. Kort efter blev Troels Nielsen spillet helt fri i feltet, men målmanden fik klaret skuddet. Med 5 min igen fik Lellinge frispark på kanten af feltet. Kaj Jensen tog sig igen af sparket, og sendte det på undersiden af overliggeren og i spil. Denne gang var Jesper Larsen over returen, men han blev fløjtet offside. Kort før tid fik Lellinge igen en kæmpe mulighed, da Jesper Larsen blev spillet fri på en friløber, men han overplacerede sit skud og sendte det ved siden af mål, så på trods af rigeligt med chancer blev det igen til et nederlag.
Lellinge er nu presset til minimum at vinde sine næste 3 kampe, da det ellers vil ligne en nedrykning til serie 5.

Taastrup – Lellinge (1-0) 3-1

Taastrup – Lellinge (1-0) 3-1
1-1 Troels Nielsen
Adv: M. Belt, LIF.

Taastrup startede som lyn og torden, og spillede bolden godt rundt om Lellinges spillere, og kom også frem til et par fornuftige muligheder. Efter 10 min blev Lellinge spillet tynde, og fra baglinjen blev en bold slået til bagerste stolpe, hvor en Taastrup spiller stod klar til at brage bolden i kassen til 1-0. Efter 20 min stod regnen ned i stænger, og da der kom torden blev kampen afbrudt i 5 min. Her fik Lellinge ændret på taktikken, og det hjalp. Lellinge kom meget bedre med, og det kastede et par chancer af sig til Morten Egeskov og Marcus Belt. Lellinge måtte dog gå til pause nede 1-0.
Lellinge forsatte det gode spil, og efter 50 min gav det pote. Marcus Belt headede et udspark videre, og Morten Egeskov kom igennem alene med målmanden, han spillede bolden på tværs til Troels Nielsen, der let kunne score til 1-1. Lellinge havde momentum og pressede godt på, men uden at det kastede store chancer af sig. Efter 60 min fik Lellinge gult, og det brugte Taastrup på at komme tilbage i kampen. I undertal var det svært at holde Taastrup fra chancer, men Lasse Nielsen i målet leverede et par gode redninger. Sekunder før Lellinge blev fuldtallige gik det dog galt. Et hjørnespark blev slået til bagerste, hvor en Taastrup spiller kom højest og pandede bolden i mål til 2-1. Jesper Larsen fik en mulighed for at udligne 10 min før tid, da han blev spillet fri i feltet, men hans førstegangsafslutning strøg langt over. Med 5 min igen lukkede Taastrup kampen. Et udspark blev headet retur, og en Taastrup spiller kom afsted, spillede bolden på tværs, hvor den blev sendt sikkert i mål til 3-1.

Lellinge – Tune (1-1) 2-2

Lellinge – Tune (1-1) 2-2
1-0 Kaj Jensen
2-1 Michael Sommer
Adv: M. Belt.

Så tæt på, og så blev det kun til et enkelt point imod rækkens nummer 2 fra Tune. Tune startede bedst, og kom frem til et par gode muligheder. Et indlæg tog endda stolpen, men Lellinge klarede sig ud af det første pres. Stille og roligt fik Lellinge mere ro på, og efter 20 min gav det bonus, da Kaj Jensen tog chancen udefra. Målmanden blev fanget ude i feltet, og kunne kun lige få fingrene på, så bolden alligevel gik i mål til 1-0. Kort forinden sendte Troels Nielsen en god mulighed over mål, og kort efter målet satte Marcus Belt hovedet på et hjørnespark, men bolden sad desværre lige på målmanden. Efter 40 min kom en Tune spiller fri på kanten af feltet, men Lasse Nielsen i målet klarede med en flot fodparade. Kort før pausen så Marcus Belt gult for at sparke bolden væk.I sidste minut inden pausen fik Tune frispark helt ude i siden. En Tune spiller slog et indlæg mod bagerste stolpe, Lellinges målmand boksede forbi bolden, og bolden gik ind ved stolpen til 1-1. Et hårdt slag for Lellinge, der ellers havde spillet fornuftigt.
Anden halvleg startede med et Tune pres indtil Lellinge igen blev fuldtallig. Efter 60 min kunne Lellinge juble igen. Marcus Belt spillede Michael Sommer igennem i højresiden, og han tog et træk mod målet og sendte et præcist fladt skud i mål helt uden ved den ene stolpe til 2-1. Så skulle der ellers holdes fast… Tune kom frem til et par chancer, som Lasse Nielsen i målet tog sig sikkert af, men få minutter før slutfløjtet gik det galt. Lellinge blev fanget lidt for langt fremme, og på en kontra blev en Tune spiller spillet fri til skud, og chancen blev sendt sikkert i mål til 2-2. Utrolig øv, i en kamp hvor Lellinge endelig spillede som et hold, og hvor der blev bakket op for hinanden.

Viby/Gadstrup – Lellinge (2-0) 4-1

Viby/Gadstrup – Lellinge (2-0) 4-1
2-1 Marcus Belt
Adv: M. Egeskov, LIF.

L. Nielsen – T. Pedersen, M. Poulsen, J. Olsen, M. Sommer – J. Larsen, J. Hansen, E. Sennahøj, M. Egeskov – M. Belt – M. Olsen
(N. Öztürk, A. Riley)

Det ser ikke godt ud for Lellinge efter dagens nederlag i en ellers must win kamp. Lellinges spil fungerede slet ikke, og afleveringer på bare et par meter kunne ikke udføres. Dette gav også VG et par chancer, når Lellinge mistede bolden på egen banehalvdel i fremdrift. Efter 10 min blev en spiller spillet igennem i den ene side, og fra en spids vinkel sendte han bolden imellem benene på Lellinges målmand til 1-0. Lellinge havde flere lige ved og næsten angreb, men beslutningerne og afleveringerne var skidte. I stedet kom VG på 2-0, igen efter et boldtab i egen forsvarszone. En VG spiller modtog bolden midt for mål i en mistænkelig offside position, og sparkede den sikkert ind ved den ene stolpe. Et noget nedtrykt Lellinge hold måtte derfor gå til pausen nede 2-0.
Anden halvleg startede bedre, og Lellinge fik lagt mere tryk på. Efter 55 min kom Lellinge ind i kampen igen. Et hjørnespark blev lagt ind, og efter bolden blev headet lidt frem og tilbage fik Nazmi Öztürk til sidst headet bolden mod mål, og har dumpede den ned foran Marcus Belt, der kunne prikke bolden i mål til 2-1. Spændingen holdt dog kun 5 min, da VG på en kontra spillede en spiller fri og fra kanten af feltet sparkede han hårdt bolden ind ved stolpen til 3-1. Herefter så det ud til at Lellinge mistede troen på det, og chancerne udeblev. Med 5 min igen så Morten Egeskov gult for et frispark, og et muligt comeback så ud til at være endnu længere væk. I overtiden fik et fladt hjørnespark lov at passere igennem feltet inden en VG spiller kunne sætte foden på tæt under mål og score til slutresultatet 4-1.