Ishøj – Lellinge (5-1) 5-2

Ishøj – Lellinge (5-1) 5-2
2-1 Marcus Belt
5-2 Anders Nielsen

Lellinge var allerede før kampen sikker på nedrykning, og når kampen var imod rækkens nummer 1 kunne man frygte sit! Lellinge prøvede dog at spille med, men Ishøj var skarpe foran mål. Efter 10 min blev et langskud sendt over hovedet på Lellinges målmand og i mål til 1-0. Efter 20 min spillede Ishøj bolden godt rundt og det endte med et skud fra kanten af feltet der gik ind ved nærmeste stolpe til 2-0. En hård skæbne for Lellinge der faktisk var godt med, men Ishøj sparkede deres eneste to skud indtil videre i mål. Ishøj var tæt på 5 min efter da en Ishøj spiller gik forbi Lellinges målmand, men Emil Sennahøj nåede tilbage med en vigtig tackling. På efterfølgende kontra spillede debutant Kenny Andersen en perfekt stikning til Marcus Belt, der alene igennem løftede bolden over den fremstormende Ishøj målmand og i mål til 2-1. Kort efter var Ishøj dog foran med to igen. Dette var dog en kæmpe gave fra dommeren, der ikke helt havde styr på offside reglen. En Ishøj spiller i klar offside lagde an til skud, men blev råbt an af en anden spiller, så han nærmest lavede en skudfinte for ikke at ramme bolden. Han havde i den grad indflydelse på spillet. En anden spiller kom til og sendte bolden i nettet til 3-1. Med to mål inden for 5 min var der ingen tvivl om hvem der ville løbe af med sejren. Først kom en Ishøj spiller alene igennem, driblede uden om målmanden og scorede sikkert til 4-1. Kort efter var Rasmus Hansen uheldig at sende bolden i eget net på en tværaflevering fra højresiden til 5-1.
Det lignede dermed en kæmpe nedslagtning, men Lellinge fik ændret på nogle positioner, og det gav i den grad pote. Der blev stort set lukket ned, mens der var gode chancer i den anden ende. Lellinge fik spillet sig frem til 2-3 gode muligheder. Specielt efter 70 min fik Lellinge en kæmpe mulighed. Marcus Belt blev spillet helt fri midt for mål, men målmanden leverede en super redning, og det gjorde han igen, da Troels Nielsen flugtede bolden mod mål på returen. Efter 75 min begik Morten Egeskov straffe, men Ishøj sparkede på overliggeren. Efter 80 min fik Lellinge endelig gevinst af det gode spil. Troels Nielsen blev sendt afsted på venstrekanten, og med en præcis aflevering fandt han Anders Nielsen midt for mål, der kunne prikke bolden i mål til 5-2.
Der blev ikke scoret flere mål i kampen, og Lellinge kunne da bruge kampen til at man fik kreeret mange chancer, samt en rigtig fornuftig 2. halvleg.

Dermed står det nu på serie 5, hvor en oprykning må være målet, samt at få en mere sammenspillet trup, efter den store udskiftning denne sæson.

Ejby – Lellinge (0-1) 1-1

Ejby – Lellinge (0-1) 1-1
0-1 Anders Nielsen

Igen igen smed Lellinge det hele til sidst. Kampen startede lige uden de helt store chancer, og med Ejby mest på bolden. Efter 25 min kom der hul på bylden. Et hjørnespark blev sendt langt, og her kunne Morten Egeskov sende bolden ind foran mål igen, hvor Anders Nielsen fik bugseret bolden i mål med låret til 0-1. Ejby prøvede sig mest udefra, men ingen skud kunne for alvor true Lellinges mål. Efter 40 min spillede Troels Nielsen og Nick Haastrup godt sammen, og det endte med en fin mulighed til Troels Nielsen, men hans skud blev flot reddet af Ejbys målmand, så pause stillingen var 0-1 til Lellinge.
Lige som sidste kamp begyndte Lellinge at spille panik bold i 2. halvleg, og stod næsten kun og sparkede bolden væk. Morten Egeskov bragede en løs bold over mål efter 60 min, men det var næsten også det eneste Lellinge kom frem med. Ejby havde dog også svært ved at komme igennem Lellinge forsvaret, og missionen så ud til at blive løst indtil 3 min før tid. I en ellers ufarlig situation fik Lellinge lagt en for kort tilbagelægning til målmanden, og det takkede en Ejby spiller for og lagde sikkert bolden ind ved den ene stolpe til 1-1. Kort efter kunne Ejby være kommet foran da Lellinge forsvaret sparkede huller i luften på et indlæg så en Ejby spiller helt fri kunne modtage bolden ved bagerste stolpe, men heldigvis for Lellinge bragede han bolden over mål.
Kampen endte fortjent uafgjort, men med en føring så kort før tid var det skidt ikke at kunne holde den.

CFK – Lellinge (1-2) 4-2

CFK – Lellinge (1-2) 4-2
1-1 Marcus Belt
1-2 Emil Sennahøj (str)

Det var nok chancen for redning der røg i denne kamp. Det startede med et CFK pres, da Lellinge som altid lige skulle bruge 15 min på at komme i gang. Efter ca. 10 min kom CFK i front med 1-0. Efter 25 min svarede Lellinge igen. Kaj Jensen tog et kort frispark til Morten Egeskov, der tog et træk ind i feltet og kom alene igennem, han spillede på tværs hvor Marcus Belt fra 3 meter sikkert kunne sætte indersiden på til 1-1. Efter 35 min blev Anders Nielsen spillet igennem, han tog et træk udenom målmanden inden han blev nedlagt, bolden røg hen til Morten Egeskov, der let kunne trille bolden i mål. Uforståeligt nok fløjtede dommeren straffe i stedet for mål. Emil Sennahøj var dog sikker fra pletten og scorede til 1-2. Kort før pausen fik Lellinge endnu en gylden mulighed, da Anders Nielsen igen kom alene igennem, men denne gang blev det ikke omsat til mål. Lellinge kunne dermed gå til pausen med en føring.
Hvad der skete i hovedet på spillerne i pausen vides ikke, men man blev lige pludselig bange for at spille bold, og det blev mest til lange bolde op i ingenting. CFK kunne begynde at lægge pres på, og fik en stor chance efter 65 min, men vikarierende Claus Creutzberg klarede med en fodparade. Efter 70 min kom udligningen, hvor der dog skulle være fløjtet for kæmpe frispark. En bold blev slået ind i feltet, og tog en CFK spiller bolden ned med hænderne inden han sendte bolden i mål til 2-2. Efter 75 min blev begået et lige så stort frispark i Lellinges felt, men dommeren undlod igen at dømme, så CFK kunne bringe sig foran 3-2. Efter 80 min lukkede CFK kampen. Et fornuftigt gennemspillet angreb blev afsluttet med et drøn af et skud lidt udenfor feltet til 4-2. Skuffende for Lellinge, der smed kampen med en helt igennem skidt 2. halvleg.