Benløse – Lellinge 2-4 (2-1)

Benløse – Lellinge 2-4 (2-1)

0-1 N. Özturk
2-2 M. Belt
2-3 J. Larsen
2-4 D. Pedersen

L. Nielsen – T. Petersen, S. Valentin, M. Rasmussen, T. Andersen – T. Nielsen, K. Jensen, D. Pedersen, E. Sennahøj – M. Belt, N. Özturk
(C. Creutzberg, R. Switzer, J. Larsen)

Sidst de to hold mødtes lykkedes det Benløse, at spolere Lellinges oprykning til serie 3 ved at vinde over Lellinge i sidste spillerunde. Der var derfor lagt op revanche og topkamp da rækkens nr. 1 og 3 stødte sammen fredag aften.

Lellinge startede som lyn og torden, og inden minutviseren havde kørt en omgang havde Nazmi Ôzturk bragt Lellinge på 1-0. Marcus Belt forsøgte sig med et skud i feltet, men bolden tog overliggeren og på reposten var Nazmi sikkerheden selv. Lellinge fortsatte med at have bolden og pressede Benløse godt tilbage på banen. Den største modstand Lellinge mødte i første halvleg var dommerne, som konsekvent udelukkende dømte til hjemmeholdets fordel.

Det var da også dommeren som hjalp Benløse med at komme på 1-1. Et hjørnespark blev sendt ind i feltet, hvor Tobias Petersen var hurtig til at cleare bolden. Dommeren så modsat alle andre på banen farligt spil fra Lellinge spilleren, og dømte derfor indirekte frispark til hjemmeholdet. Bolden lå ikke korrekt placeret, men det var dommeren ligeglad med og en Benløse spiller kunne sende udligningen i nettet. Det blev også 2-1 til hjemmeholdet i slutningen af første halvleg. Lellinge begik et frispark på kanten af feltet, som efterfølgende blev slået ind over. Her forlængede en uheldig Lellinge spiller og fik dermed spillet en Benløse spiller helt fri. Han opsnappede den gratis chance og gjorde det ufortjent til 2-1.

Det eneste man kunne være forundret over efter første halvleg var, at Benløse kunne score to mål, når de i 45 minutter ikke havde været i stand til at skabe én eneste chance.

Anden halvleg startede hvor første sluttede. Lellinge var altdominerende og spillede tålmodigt bolden rundt i kæderne, indtil de rette chancer dukkede op. Ca. et kvarter inde i halvlegen fik Markus Belt bolden udenfor feltet og valgte at sparke på kassen. Det viste sig at være en rigtig god idé, for selvom keeperen havde hænderne på bolden gik den i mål og så stod det 2-2.

Lellinge pressede nu endnu hårdere på for at score sejrsmålet. Boldbesiddelsen må have været 80-20 i udeholdets favør, og selvom dommeren fortsatte med de tvivlsomme kendelser, lå det i kortene at Lellinge ville score det næste mål. Indskiftede Jesper Larsen fik bolden fra Thomas Andersen, tog et par fikse træk og lagde køligt bolden i mål med indersiden til 3-2. Dommeren gjorde stadig sit for at få Benløse ind i kampen igen. Marcus Belt modtog et gult kort for at smide bolden hen til der, hvor et frispark var blevet begået (og frisparket blev taget derfra) og med under 10 minutter igen og en mand i undertal, så det sort ud for Lellinge. Dommeren informerede desuden Marcus om, at han ikke ville komme på banen igen.

Benløse gjorde et sidste forsøg, på at komme tilbage i kampen, men selvom Lellinge var en mand nede, gjorde de forsat livet surt for hjemmeholdet. I kampens døende minutter (8. minutters overtid og Marcus nåede at kom ind igen) fik Benløse endnu et tvivlsomt frispark udenfor feltet. Bolden blev smækket ind over, hvor Rasmus Switzer stod klar til at sparke væk, men blev i stedet savet ned bagfra. Mellem venner og fjender røg bolden op mod midterlinjen, hvor en fuldstændig blank Danny Pedersen bare kunne lunte ned mod Benløses mål, stensikkert afdrible målmanden og topscoreren slog dermed det sidste søm i kisten – 4-2 til Lellinge.

Dommerne fløjtede herefter af, og ud over sejren er det værd at tage med, at Lellinge holdt Benløse fra at kreere en eneste åben chance i 90 minutter…

Lellinge – Havdrup (0-0) 1-1

Lellinge – Havdrup (0-0) 1-1
1-0 Emil Sennahøj
Adv: T. Pedersen, D. Ochmann.

L. Nielsen – T. Pedersen, J. Olsen, M. Poulsen, J. Hansen – T. Nielsen, E. Sennahøj, D. Schøn, N. Öztürk – M. Belt, D. Ochmann.
(N. Olsen, J. Søgaard)

Så var der dømt topkamp mellem rækkens nummer 1 og 2. Havdrup startede bedst og kom frem til kampens første chance, men sendte et skud fra kanten af feltet forbi mål. Lellinge arbejdede sig ind i kampen og fik overtaget. Efter 25 min pressede Lellinge Havdrup, og Nazmi Öztürk kom til en løs bold og sparkede på mål, men målmanden fik på utrolig vis holdt bolden ude af målet. Kort efter blev Marcus Belt spillet igennem, men på hans afslutning fik målmanden lige så meget berøring på bolden så en spiller kunne nå tilbage og sparke bolden væk på stregen. Sidste store Lellinge mulighed stod Jakob Hansen for da han kæmpede sig igennem, men hans forsøg blev reddet. Inden pausen appellerede begge hold for et straffespark, som ingen fik. I sidste minut af halvlegen fik Tobias Pedersen gult.
Lellinge startede altså anden halvleg i undertal, men var stadig bedst spillende. Efter 3 minutter sendte Troels Nielsen Emil Sennahøj afsted på et indkast, han tog et par træk mod feltet inden han sendte et knaldhårdt skud forbi en forstenet målmand til 1-0. Der blev kæmpet om hver en bold på midten af banen og det gav ikke mange muligheder i nogen af enderne. Efter 70 min fik Havdrup hjørne. Bolden blev sendt ind over og lidt uden for feltet kom en Havdrup spiller til og helflugtede bolden op i målhjørnet til 1-1. Med 15 min igen måtte Lellinges målmand Lasse Nielsen udgå, og da Dennis Ochmann med 10 min igen fik gult kort så resten af kampen ud til at blive ren overlevelse. Lellinge holdt dog stort set Havdrup væk fra store chancer på nær en enkelt gang  hvor vikarierende målmand Jesper Søgaard kom godt ud og fik blokeret. Kampen endte dermed meget fortjent uafgjort 1-1.

FC Ravnsborg – Lellinge (0-2) 1-7

FC Ravnsborg – Lellinge (0-2) 1-7
0-1 Marcus Belt
0-2 Jesper Søgaard
0-3 Michael Sommer
1-4 Danni Pedersen
1-5 Michael Sommer
1-6 Selvmål
1-7 Jesper Søgaard/selvmål

L. Nielsen – E. Sennahøj, J. Olsen, M. Rasmussen ,T. Pedersen – T. Nielsen, D. Schøn, D. Pedersen, M. Belt – J. Søgaard, D. Ochmann.
(M. Sommer)

Lellinge skulle søndag forsøge at rejse sig oven på sidste weekends skuffende nederlag til Rishøj, og det skulle gå udover FC Ravnsborg. Regnen silede ned, og det blev ikke meget bedre da dommeren under opvarmningen tabte sin fløjte, og kampstarten måtte udskydes.

Da kampen endelig blev råbt i gang, stod der Lellinge på det meste. Der skulle heller ikke gå meget mere end 10 minutter, før Marcus Belt blev spillet fri af Jesper Søgaard, og stensikkert scorede til 1-0. Lellinge fortsatte med at producere chancer og selvom skarpheden manglede i de fleste af afslutningerne, kunne Jesper Søgaard med et frækt lob gøre det til 2-0.
På trods af at Lellinge dominerede et forholdsvist svagt Ravnsborg hold, var modstanderne stadig farlige på næsten alle omstillinger. Deres enlige angriber gjorde livet surt for Lellinge forsvaret, og kun takket være en vågne Lasse Nielsen kunne Lellinge gå til pausen foran med 2-0.

I pausen foretog cheftræner Jesper Voxen en enkelt udskiftning, og den gav pote efter ca. 30 sekunder. En dårlig clearing fra en Ravnsborg spiller havnede hos Michael Sommer, som let kunne trille bolden i mål til 3-0. Lellinge fortsatte med at presse på for yderligere scoringer, men den offensive tilgang gav åbninger bagtil. Ravnsborg angriber fik endnu en stikning og alene med Lasse Nielsen svigtede han ikke, og så stod det 3-1.
Det var dog Lellinge som havde det ekstra gear og først slog topscorer Danni Pedersen til 4-1 før Michael Sommer var først over en repost og let kunne trille bolden i mål til 5-1.

Og så tog Ravnsborgs målmand ellers over. Først slog Jesper Søgaard et indlæg mod forreste stolpe, her stod Troels Nielsen godt placeret, men på mærkværdig vis lykkedes det keeperen først at støde ind i førstnævnte, for derefter at slå/fumle bolden ind i eget net og så stod den 6-1. Små fem minutter senere slog gik Jesper Søgaard endnu engang mod baglinjen og bolden blev smidt mod bagerste stang, hvor keeperen først greb bolden, men da han samtidig var på vej ind i målet/stolpen, valgte han at slippe bolden som efterfølgende gik i mål.

Dommeren fløjte herefter af og Lellinge kom tilbage på 2. pladsen med en sikker 7-1 sejr. Nu kan Lellinge se frem mod søndagens topbrag, hvor de lokale helte tager imod førerholdet fra Havdrup kl. 11.00 på El Stadion Kommunale.

Lellinge – Rishøj (0-2) 1-2

Lellinge – Rishøj (0-2) 1-2
1-2 Danni Pedersen
Adv. Rishøj 1.

L. Nielsen – T. Pedersen, N. Omme, M. Rasmussen, R. Switzer – T. Nielsen, K. Jensen, D. Pedersen. E. Sennahøj – M. Belt, D. Ochmann.
(M. Poulsen, N. Öztürk, D. Schøn)

Det var et voldsomt forstærket Rishøj mandskab der mødte op til dagens kamp. Stort set hele deres serie 4 hold, suppleret op med nogle danmarksserie reserver. Når det så er sagt tog Lellinge udfordringen op og kæmpede røven ud af bukserne. Rishøj startede naturligt nok bedst, og efter 10 min led Lellinge et boldtab på deres egen halvdel, Rishøj slog kontra og en spiller kom gjorde sig fri i højre side, og med et hårdt spark ved nærmeste stolpe sendte han Rishøj i front med 0-1. Lellinge kæmpede videre uden at komme frem til det store. Efter 30 min så en Rishøj spiller gult, men de var alligevel farligst, ved første tilbud lavede Lasse Nielsen en god redning, men efter 40 min gik det galt. Lellinge fik kun clearet et indlæg til kanten af feltet, hvor en Rishøj spiller kom til og bragede bolden op i nettaget til 0-2. Resten af halvlegen forløb uden større chancer.
I anden halvleg trykkede Lellinge mere på og kom meget bedre med i kampen, og defensiven anført af en stærkt spillende Nikolai Omme tog godt fra hvad end Rishøj kom med. Efter 55 min gav det bonus. Emil Sennahøj lagde en perfekt bold fra kanten af feltet ind til en fremstormende Danni Pedersen, der sikkert satte en inderside i nettet til 1-2. Lellinge spillede efterfølgende virkelig flot, og kæmpede om hver eneste meter på banen. Dette gav også nogle store chancer. Først var Marcus Belt og Daniel Schøn tæt på, og siden fik Dennis Ochmann en kæmpechance da han med et fikst træk kom helt alene med målmanden, men desværre sendte han sin afslutning lige i benene på målmanden. Rishøj fik også en enkelt kontra chance som Lasse Nielsen flot tog sig af, og på en fejlaflevering fra Lellinges forsvar fik Rishøj også en friløber. Her kom Lasse Nielsen dog også ud som vinderen. Med 10 min igen kom Lellinge igennem med 3 mand imod 1 forsvarsspiller, men chancen løb ud i sandet, da man forsøgte at brodere sig igennem, i stedet for at gå direkte mod mål. Lellinge trykkede på til sidst, men kom ikke igennem til den store åbne chance, så på trods af fantastisk spil og fight lykkedes det ikke at hive point hjem. Nu skal resten af kampene sandsynligvis vindes for at oprykning kan sikres.

Borup – Lellinge (0-1) 1-4

Borup – Lellinge (0-1) 1-4
0-1 Morten Egeskov
1-2 Marcus Belt
1-3 Rasmus Switzer
1-4 Marcus Belt

L. Nielsen – T. Pedersen, N. Omme, M. Poulsen, E. Sennahøj – T. Nielsen, K. Jensen, D. Pedersen, M. Egeskov – M. Belt – D. Ochmann.
(M. Sommer, R. Switzer)

I et utrolig tæt felt i toppen skulle Lellinge forsøge at holde fast i 1. pladsen. Lellinge prøvede at spille sig igennem for scoring, mens Borup udelukkende forsøgte sig med lange bolde frem til hurtige angribere. Lellinge burde have fået en del store chancer inden for de første 20 min, men blev fejlagtigt dømt offside flere gange. Borup var også farlige et par gange, men begge gange blev forsøgene sendt forbi mål. Efter 30 min kom Lellinge i front da Marcus Belt headede et indlæg videre til Morten Egeskov, der med en hård inderside gjorde det til 0-1. Det burde også være blevet til scoring lidt senere da rollerne var byttet om. Morten Egeskov kom igennem i venstre side, spillede på tværs til Marcus Belt der sikkert omsatte til mål, men helt uforståeligt dømte dommeren igen offside. Lellinge kunne derfor går til pausen med en smal 0-1 føring.
Borup kom ud som lyn og torden i anden halvleg, og forsøgte at lægge et højt pres på Lellinge. Det lykkedes, og efter 50 min kom udligningen. En Borup spiller kom igennem i venstre side, sendte en bold skråt tilbage, hvor et hårdt skud mellem venner og fjender blev sendt i nettet til 1-1. Det så også ud til at det høje pres fra Borup tog det sidste af deres kræfter, da der herefter stod Lellinge på alt. Kort efter blev Lellinge snydt for et klokkeklart straffe begået imod Morten Egeskov, der sendte ham ud for resten af sæsonen. Og der gik ikke lang tid da samme Borup spiller stemplede Michael Sommer direkte på knæet, så også han måtte udgå. Dette kostede dog alligevel et gult kort. Mikkel Poulsen, der ellers måtte udgå i pausen med lyskeproblemer måtte ind på venstre back. Han spillede til gengæld resten af kampen til et rent 12-tal, med driblinger a la Messi forbi 3-4 mand, og usvigelig sikkerhed nede bagi. Med en mand i overtal kom Lellinge frem til kæmpe chnacer. Marcus Belt sendte en stor mulighed over mål, og målmanden måtte hive en klasse redning op på et forsøg fra Danni Pedersen. Efter 65 min udnyttede Lellinge til sidst overtaget. Kaj Jensen slog et hjørnespark til bagerste stolpe, hvor Marcus Belt kunne sætte hovedet på og heade 1-2 målet ind. 10 min senere blev sejren sikret, da et godt gennemspillet angreb sluttede med at Danni Pedersen kunne spille Rasmus Switzer fri til skud, han svigtede ikke, og med en kølig inderside sendte han Lellinge på 1-3. Helt fortjent kunne man of the match Mikkel Poulsen få en assist på hans cv, da han tog turen forbi 3 mand, lagde den af til Marcus Belt, der sikkert sendte bolden i kassen til 1-4. Lellinge havde et par muligheder til sidst, men resten af kampen forblev uden mål. Lellinge holdt dermed fast i første pladsen, hvor hele 4 hold ligger 1 point efter med 9 points.

Næste uge tages imod rækkens nummer 2 Rishøj i et vaskægte topbrag.