FC Kalundborg – Lellinge 3-1 (2-0)

FC Kalundborg – Lellinge 3-1 (2-0)

3-1 Jesper Søgaard

Det er svært at lave et referat efter gårsdagens kamp. Lellinge mødte en modstander, som 9 ud af 10 gange ville blive køre over uden de store problemer. Det er altid let at sige, at det var dommerens skyld (da han var fornærmende ringe), den sindssyge modvind vi havde i første halvleg, banes beskaffenhed (for kort, for smal, fyldt med huller og ned af bakke) eller hvad der eller måtte være af gode (dårlige) undskyldninger – så det vil blive brugt flittigt.

Det var umuligt at lave sideskift, og det var umuligt at spille bolden rundt ned bagi, når kanten af feltet er under 5 meter fra sidelinjen. Banen var hullet, og bolden levede sit helt eget liv da man aldrig rigtig vidste, om den ville ryge til højre eller venstre. Lellinge startede ellers kampen bedst. I kampens indledning blev der produceret to gode chancer, som med lidt mere skarphed var gået i kassen. I stedet blev det hjemmeholdet, som kom foran på en meget tilfældig chance. Bolden blev sparket mod keeper Lasse Nielsen, som ikke helt fik fat på bolden – det gjorde en Kalundborg spiller derimod og så stod det 1-0.

Kort efter blev en tilbagelægning, som levede sit helt eget liv, skudt ind på en modstander og så stod den 2-0. Lellinge forsøgte at spille bolden fremad, men en god kombination af ekstrem modvind og meget smal bane, gjorde at næsten alle bolde røg udover sidelinjen eller aldrig kom længere end midten. Hjemmeholdet var mest farlige på deres udspark, hvor målmanden sparkede ¾ af banes længde hver gang. Første halvleg sluttede 2-0 til hjemmeholdet.

Lellinge besluttede i pausen, at droppe det polerede fodbold og i stedet spille direkte. Dette var en god idé, for Kalundborg blev sat under pres og fik ikke tilspillet sig mange chancer. Lellinge maste på, men den sidste skarphed i afslutningerne manglede. Dommeren begyndte så småt at miste fokus, og Lellinge fik nærmest alle kendelser imod sig – det var virkelig op af bakke.

Ud af ingenting fik hjemmeholdet scoret deres tredje mål. En Kalundborg spiller fik serveret bolden, dog i en klar offside situation, tog den fikst med sig og satte den sikkert ind til 3-0. Lellinge fortsatte med at presse på, der var ikke så meget andet at gøre og et kvarter før tid fik Jesper Søgaard scoret et flot mål. Han tog nogle fikse træk og langt udefra sparkede han bolden over i modsatte målhjørne – en kandidat til årets mål.

Lellinge forsøgte til det sidste, at få yderligere reduceret – men tættere på kom de ikke, og kampen endte med et ærgerligt nederlag til et meget dårligere hold, på en dag hvor Lellinge slet ikke ramte den ellers gode dagsform eller hinanden.

Når alt galden er kommet ud, er det dog vigtigt at holde fast i det positive. Lellinge nåede sæsonens mål om at komme tilbage i serie 4. Der skal også lyde en stor tak til de trofaste fans, som har fulgt Lellinge i tykt og tyndt – både hjemme og ude. Vi har haft Lasse Davidoff som fast grill-mester, hvilket har været en enorm succes og sidst men ikke mindst, vi er stadig i top fire på Sjælland af alle serie 5 hold – det er da meget godt!?

Tak for i år og god sommerferie. Vi starter med tyskertræning engang i juli – vel mødt!l

BVB2000 – Lellinge IF 1-2 (0-0)

BVB2000 – Lellinge IF 1-2 (0-0)

0-1 Dennis Ochmann
1-2 Nazmi Özturk

Gult kort: BVB2000 (1)
Udvisning: BVB2000 (1)

L. Nielsen – T. Pedersen, M. Rasmussen, M. Poulsen, R. Switzer – T. Nielsen, D. Schøn, D. Pedersen, J. Søgaard – M. Belt, D. Ochmann.
(N. Özturk, J. Hansen)

Grundet en fortjent førsteplads i Serie 5 puljen, og SBUs beslutning om at lave lidt lækkerier, skulle Lellinge en tur til Brøndby for at spille kvartfinale om at blive ’Sjællands bedste Serie 5 hold’. En turnering for dem, som vinder kampene på banen….

Kampen startede med det indledende obligatoriske roderi, hvor begge hold lige skulle se hinanden an. Lellinge fik efter syv minutter kampens første chance. Dennis Ochmann spillede fikst Troels Nielsen fri i dybden, hvor han nok burde have sparket på kassen, men inde foran mål kaldte Marcus Belt på bolden og en skidt aflevering i tre meters højde, gjorde at den store chance løb ud i sandet. Lellinge fortsatte med at presse modstanderen højt på banen, hvilket fik BVB2000 til at losse lange bolde ned bag Lellinges forsvar. Det blev til nogle farlige situationer, men Lellinges keeper Lasse Nielsen fik fint ryddet op, når det brændte på.

Selvom Lellinge havde været bedst i kampens første 20 minutter, var det alligevel modstanderholdet som fik de måske største chancer. Dommeren tillod til tider holdene at gå til den, og Lellinge viste sig overraskende som det mest fysisk stærke hold, hvis man måler på antal af frispark som blev begået. Midt i første halvleg blev Jesper Søgaard sendt af sted mod mål, og en BVB spiller begik et klodset frispark, som dommeren takserede til et gult kort – hvilket var en lidt hård dom. Lellinge fik igen spilovertaget, og Danni Pedersen havde to gode muligheder for at bringe Lellinge i front, men desværre gik de begge over mål.

Resten af første halvleg var præget af mange frispark og Lasse Nielsen nåede at få en stempling på inderlåret og blive trådt på albuen, mens Mikkel Poulsen var heldig, at dommeren ikke så han holdt en BVB spiller lige udenfor feltet.

Anden halvleg startede, hvor den første slap. Lellinge forsøgte at kombinere sig igennem og BVB sendte lange bolde af sted mod deres frontløbere. Der blev stadig begået en hel del frispark og især BVBs bagerste mand var heldig ikke at ryge ud, da han med en to-fods stempling fik afværget et skudforsøg. I forbindelse med ”tacklingen”, valgte Jesper Voxen at foretage en udskiftning og ind kom Nazmi Özturk. Stille og roligt begyndte gasen at gå af BVB-spillerne og især Jesper Søgaard fik mere plads at boltre sig på. Det blev ved nogle lige ved og næsten chancer, indtil Tobias Petersen tog et rush op af højrekanten, og med klinisk præcision fandt Dennis Ochmann, som med et smukt hovedstød sendte Lellinge på 1-0. Kort tid efter fik BVBs styrmand endnu en hjerneblødning, og med to fødder forrest i en tackling blev han præsenteret for det røde kort.

Selvom de var en mand nede, fortsatte hjemmeholdet med at presse på. Et ærgerligt boldtab på midten gav en kontra, og pludselig stod den ufortjent 1-1. Heldigvis lod Søgaard sig ikke ryste af en lille fejl, og nogle minutter senere driblede han på tværs af BVB’s forsvar og kunne let servere bolden for fødderne af Nazmi Özturk, som med en stille og rolig inderside kunne trille bolden i mål ved den fjerneste stolpe. Målet var lidt underligt, idet en forsvarspiller vist nok kaldte at bolden ville gå forbi, det gjorde den bare ikke og så stod det 2-1 til Lellinge.

Resten af kampen var ganske rodet. BVB pressede på for en udligning og nervøsiteten spredte sig blandt Lellinge spillerne, hvilket gav plads til modstanderne. I kampens døende minutter ramte hjemmeholdet stolpen, men tættere på kom de ikke, og Lellinge kunne fortjent forlade kampen som vindere.

Næste opgave er semifinalen torsdag d. 23/06, hvor Lellinge skal en tur til Kalundborg…

Rødvig – Lellinge (1-3) 1-6

Rødvig – Lellinge (1-3) 1-6
0-1 Troels Nielsen
1-2 Selvmål
1-3 Dennis Ochmann
1-4 Marcus Belt
1-5 Marcus Belt
1-6 Troels Nielsen
Udv: Rødvig 1
Adv: T. Pedersen, Lif.

L. Nielsen – T. Pedersen, M. Rasmussen, S. Valentin, J. Olsen – T. Nielsen, D. Schøn, D. Pedersen, J. Søgaard – M. Belt, D. Ochmann.
(R. Switzer, N. Olsen, J. Hansen)

Lellinge var næsten sikret oprykning inden dagens kamp, men med mindre man kunne få minimum 1 point var der stadig en teoretisk mulighed for at blive hentet. Kampen startede perfekt, og allerede efter 4 min. tog Tobias Pedersen en tur op af linien, sendte en bold indover, hvor Jesper Søgaard resolut afsluttede. Målmanden klarede skuddet, men Troels Nielsen var over returen som han sendte sikkert i mål til 0-1. Rødvig lykkedes med at stresse Lellinge med et højt pres, og efter 12 min kom udligningen. Efter en lidt tilfældig lang bold kom en Rødvig spiller fri og han løftede bolden over Lellinges målmand til 1-1. Kampen var forsat lige, og Lasse Nielsen hev en god redning frem inden Lellinge igen kom foran efter 30 min. Jesper Søgaard kom afsted på venstre kanten, sendte et fladt indlæg på tværs, hvor en Rødvig spiller selv sendte bolden i mål til 1-2. Med 5 minutter igen lavede Tobias Pedersen et frispark, hvorefter Rødvig spilleren bagefter satte to arme i brystkassen, og skubbede Lellinge spilleren i jorden. Gult til Tobias Pedersen, og rødt til Rødvig spilleren. Da Dennis Ochmann kort før pausen kunne heade et hjørnespark fra Daniel Schøn i nettet til 1-3 lignede det en afgørelse.
Anden halvleg var kun et minut gammel da Marcus Belt fik en perfekt stikning fra Dennis Ochmann og kom alene igennem. Han tog et træk uden om målmanden og scorede sikkert til 1-4. Kort efter gentog forløbet sig, da Marcus Belt på forarbejde af Danni Pedersen sendte Lellinge på 1-5. Efter 60 min kombinerede Marcus Belt og Troels Nielsen sig igennem forsvaret, og endte med en fræk hælaflevering til Troels Nielsen, som han sendte i kassen med en stiv tå til 1-6. Helt utroligt fik Lellinge ikke scoret yderligere i kampen på trods af et hav af chancer til alle holdets offensive kræfter, men lige meget, Lellinge slutter nummer 1 i puljen, og har sikret sig oprykning til serie 4, samt at der skal spilles om sjællandsmesterskaber.

Lellinge – Kværkeby 8-0 (4-0)

Lellinge – Kværkeby 8-0 (4-0)

1-0 Troels Nielsen
2-0 Danni Pedersen
3-0 Jesper Søgaard (str)
4-0 Jesper Søgaard
5-0 Jesper Søgaard
6-0 Jesper Søgaard
7-0 Danni Pedersen
8-0 Kaj Jensen

L. Nielsen – T. Andersen, M. Olsen, J. Olsen, E. Sennahøj – M. Belt, K. Jensen, D. Pedersen T. Nielsen – D. Ochmann, J. Søgaard
(N. Özturk, J. Hansen)

Lellinge tog i sæsonens sidste hjemmekamp imod rækkens absolutte bundhold Kværkeby og lad det være sagt med det samme, det blev en meget ensidig affære.

Lellinge startede som så ofte før lidt langsomt og Kværkeby pressede godt på fra kampens start, men det lykkedes ikke udeholdet at komme frem til nogle chancer. Hjemmeholdet havde svært ved at få spillet til at flyde, men efter et lille kvarters spil stak Kaj Jensen en bold i dybden til Troels Nielsen, som på trods af en dårlig første berøring  fik sendt bolden i kassen til 1-0. Kort efter havde Troels Nielsen en kæmpe chance på godt forarbejde af Dennis Ochmann og Jesper Søgaard, men den store chance løb ud i sandet.  Små fem minutter efter føringsmålet kom dagens detalje. Marcus Belt headede en bold på tværs af midterlinjen og mens den stadig var i luften, sendte Troels Nielsen på ekvilibristisk vis bolden i dybden til Danni Pedersen, som sprintede fra forsvaret og let kunne bringe Lellinge på 2-0.

Kværkeby havde ikke rigtig noget at byde ind med, og det hjalp ikke yderligere, at de midtvejs i halvlegen klodset nedlagde Marcus Belt i feltet. Dommeren fløjtede for straffespark, som Jesper Søgaard tog sig sikkert af, og så stod det 3-0 til Lellinge. Kort efter fik Jesper Søgaard af fem omgange tilkæmpet sig en nedfaldsbold, og i hård kamp med to-tre Kværkeby forsvarsspillere skovlede han på fornem vis bolden i kassen tæt under mål. Og så stod den 4-0 til hjemmeholdet. Kværkeby forsøgt med lange bolden fremad, men det blev gang på gang afvist af Lellinges forsvar.  Der var ikke flere store chancer i halvlegen, bortset fra et hovedstød af Kaj Jensen som målmanden flot parerede, og Lellinge kunne fortjent gå til pausen foran med 4-0.

Anden halvleg var ikke køn. Lellinge havde ikke to sammenhængende afleveringer de første 20 minutter, og  det fik Kværkeby lidt længere frem på banen. Gæsterne begyndte at kreere nogle halve chancer, men farligt blev det aldrig. Ligesom anden halvleg var begyndt at ligne en ørkenvandring,  vågnede Jesper Søgaard op igen.  En bold fra Nazmi Özturk blev mødt af Søgaard, som smart vente rundt og stensikkert sparkede bolden ind ved fjerneste stolpe og så stod den 5-0. Der var dog flere mål i hans støvler – en aflevering fra Morten Olsen havnede hos Jesper Søgaard, som spurtede nedad kanten, hvor han spottede en helt fri Dennis Ochmann inde på midten. Søgaard ramte bolden helt skævt og nåede lige at udbryde “Hvad har jeg gang i”, før den skæve aflevering på smukkeste vis sejlede indover keeperen til 6-0. Små fem minutter senere blev Søgaard endnu engang sendt af sted på kanten og fandt med et millimeter præcist indlæg Danni Pedersen, som blot behøvede at sætte hovedet på og så stod den 7-0 til Lellinge. Sidste kasse blev sat sikkert ind af Kaj Jensen, som alene igennem fintede keeperen til højre, mens bolden blev sendt modsat og så stod den 8-0 Lellinge. Der blev ikke scoret yderligere og Lellinge kunne i sikker stil tage 1. pladsen tilbage.

Sidste runde er tirsdag d. 14/6, hvor Lellinge på udebane møder Rødvig, hvor de med en sejr kan sætte sig på 1. pladsen i puljen og oprykning til Serie 4.

 

Lellinge – Førslev 4-0 (2-0)

Lellinge – Førslev 4-0 (2-0)

1-0 Jesper Søgaard
2-0 Jakob Olsen
3-0 Marcus Belt
4-0 Nazmi Özturk

L. Nielsen – T. Petersen, M. Rasmussen, J. Olsen, E. Sennahøj – M. Belt, D. Schön, D. Pedersen T. Nielsen – D. Ochmann, J. Søgaard

(N. Özturk, N. Omme)
Der var endnu en topkamp i vente, da Lellinge lørdag tog i mod rækkens nr. 2 Førslev. Toppen i puljen er ualmindelig tæt, og med kun tre runder tilbage inden dagens kamp, var der ikke plads til fejltrin, hvis drømmen om oprykningen skulle holdes i live.

Lellinge startede med bolden, men Førslev var bedst i den indledende fase af kampen. Hjemmeholdet var ikke klar fra start, og indenfor de første 10 minutter havde udeholdet haft to store muligheder. Det ene var et skud fra kanten af feltet, som lige præcis gik forbi den ene stolpe og kort efter måtte Lellinge keeper Lasse Nielsen ud og skærme godt af. Men som så mange gange før, overtog Lellinge stille og roligt kampen, fik kørt bolden godt rundt og dermed opstod chancerne også. Og lad det være sagt med det samme, der var mange af dem.

Danni Pedersen havde to gode muligheder for at bringe Lellinge i front, men ind ville bolden ikke. Herefter kom en god chance til Daniel Schön, men han måtte se sit lob prelle af på overliggeren. Og lige som man begyndte at tro, at Førslevs mål var forhekset, fik Førslev målmanden en ellers ufarlig tilbagelægning, men Jesper Søgaard jagtede den halve mulighed og takket været en smart kropsfinte af Søgaard krydret med en dårlig tæmning fra keeperen, blev det 1-0 til hjemmeholdet. Lellinge fortsatte med at producere, og brænde, den ene store chance efter den anden. Danni Pedersen og Marcus Belt havde begge gode muligheder, men ind ville bolden ikke.

Første halvleg blev undervejs afbrudt af lyn og torden og kort efter spillet blev sat i gang igen, fik Lellinge et frispark lige uden for feltet. Jakob Olsen blev sat til at sparke, og på smukkeste vis krøllede han bolden op i målhjørnet uden chance for Førslev keeperen. Desværre for Jakob havde hans kæreste netop forladt stadion fordi ”hun kedede sig og der ikke skete noget”. 2-0 til hjemmeholdet og dette var også stillingen var pausen.

Lellinge skiftede ud til anden halvlegs start og ind blev sendt Nazmi Özturk og Nikolai Omme. Varmen var hård ved begge hold og det gav lidt mere plads i begge ender. Førslev fik for første gang siden kampens indledning nogle gode målchancer, men manglede heldet i afslutningerne. Lellinge fortsatte med at producere store chancer og endnu engang lykkedes det ikke for Danni Pedersen at få bolden i mål. Mere held havde Marcus Belt, da en bold fra Daniel Schön let kunne sparkes i kassen til 3-0. Herefter var der endnu flere brændte chancer og Førslev kan takke deres målmand for, at de midtvejs i 2. halvleg ikke var bagud mere end 3-0. Hen mod kampens afslutning fik Daniel Schön en bold i feltet, han tog den fint ned og gjorde klar til afslutning, da Nazmi dukkede op som trold af en æske og ”stjal” chancen og målet – 4-0 til hjemmeholdet.

Afslutningsvis havde Lellinge et par chancer, men det blev ved 4-0 i en kamp, hvor Lellinge med lidt mere kynisme i afslutningerne havde kørt Førslev over med minimum 10-0.

Lellinge ligger pt. till oprykning med to kampe tilbage.