Køge – Lellinge (0-3) 0-4

Køge – Lellinge (0-3) 0-4
0-1 Mick Rasmussen
0-2 Jesper Larsen
0-3 Marcus Belt
0-4 Patrick Glückstadt
Adv: T. Nielsen.

S. Kristoffersen – J. Olsen, M. Rasmussen, E. Sennahøj, R. Switzer – J. Larsen, D. Schøn, M. Belt, M.Egeskov – A. Voxen, T. Nielsen.
(T. Nolsøe, P. Glückstadt)

Så kom sæsonens første sejr i hus. Dette på en taktisk fantastisk kamp hvor Lellinge stort set ikke gav noget væk, og producerede godt med chancer mod et Køge hold der sidste sæson spillede serie 3. Allerede efter 5 min kunne Andreas Voxen spille Troels Nielsen helt fri, men hans skud blev taget af Køges målmand. Efter 10 min fik Lellinge hjørnespark. Daniel Schøn slog en god bold som Mick Rasmussen flot headede ind ved den ene stolpe til 0-1. Efter 20 min blev kampens bedste angreb afsluttet på smukkeste vis. Emil Sennahøj drev bolden fremad, spillede bredt til Jakob Olsen, der fandt Jesper Larsen længere fremme. Han tog et par træk ind i banen og spillede en perfekt 1-2 med Marcus Belt og sparkede første gang bolden i en blød bue over i det lange hjørne til 0-2. Efter 30 min følte Lellinge sig noget snydt, da Troels Nielsen blev spillet alene igennem med revet ned bagfra, der burde have givet straffe og rødt kort, men dommeren så ikke forseelsen, den løse bold røg hen til Morten Egeskov, men en Køge spiller kom på tværs og blokeret det ellers sikre mål. Efter 40 min blev Troels Nielsen præsenteret for et gult kort. I en sådan situation er det lækkert for Lellinge at have Andreas Voxen fremme. Med to minutter til pausen blev en bold slået frem, Andreas Voxen vristede sig fri og kom alene igennem. Uselvisk spillede han bolden på tværs til Marcus Belt, der let kunne trille Lellinge i front med 0-3. Et perfekt mål at gå til pause på.

Lellinge trak sig lidt i anden halvleg, men med dagens defensiv var der en tro på at Køge kunne prøve at spille sig igennem i flere dage uden at komme til chancer. Efter 55 min troede alle at Lellinge havde bragt sig yderligere foran da Andreas Voxen kom igennem i den ene side, og fra en spids vinkel chippede bolden over målmanden. Desværre kom en Køge spiller tilbage og sparkede bolden væk, umiddelbart langt inde i målet. Til dommerens forsvar var det umuligt at se med sikkerhed fra hans vinkel. Der gik dog kort tid inden sejren blev sikret. Andreas Voxen strøg igen igennem i den ene side, og bedst som man troede at chancen var løbet ud i sandet afdriblede han to mand på baglinien, herefter målmanden, inden Patrick Glückstadt 1 meter fra mål kunne sparke Lellinge i front med 0-4.  Køge fik deres første chance efter 75 min, da et frispark røg forbi både angriber og målmand, men lige før mål kom Emil Sennahøj tilbage og reddet. Køge prøvede og prøvede men hver gang en af deres stærke driblere gik udenom en Lellinge spiller stod der bare en ny gul trøje til at overtage. Helt til sidst fik Jesper Larsen en gylden mulighed for at blive dobbelt målscorer da han blev spillet alene igennem af Morten Egeskov, men han sendte sit skud forbi mål, så det forblev ved de 4-0 til Lellinge.

(Serie 6) Lellinge – Benløse 3-0 (0-0)

(Serie 6)
Lellinge – Benløse 3-0 (0-0)

K. Jensen – A. Riley, L. Taasby, E. Sennahøj, N. Olsen – M. Jørgensen, J. Larsen, K. Andersen, M. Sommer – K. Jensen, M. Pedersen
(T. Nielsen, M. Andersen, N. Johansen)

Søndag stod der serie 6 på programmet og for Lellinge startede det ganske rodet. 14 udvalgte spillere skulle forsvare den overraskende førsteplads, men fem minutter før kampstart, var kun 11 dukket op. Mens dommeren fløjtede op, fik sidste Lellinge-spiller støvlerne på og kampen kunne gå i gang.

Kampen startede lidt nervøst, men det var Lellinge som satte sig på starten af kampen. Lellinge forsøgte at spille langs fløjene, hvor Michael Sommer og Mikkel Jørgensen drev gæk med Benløse spillerne. Det blev til nogle løse chancer, hvor den sidste skarphed dog manglede. Benløs havde ikke meget at byde ind med, men fik alligevel halvlegens største chance, da en spiller spurtede fra Lellinge forsvaret, men af uforklarlige årsager valgte angriberen at sparke fra kanten af feltet, og den svage afslutning sad lige på keeper Kristoffer Jensen.

Efter et lille kvarter måtte Lellinges midtbanemotor, Kenny Andersen, en tur ud i busken for at kaste op, til stor morskab for de fremmødte fans. Lellinge forsøgte fortsat at kombinere sig igennem, og Jesper Larsen fik i løbet af halvlegen en lille håndfuld chancer, men ind ville bolden ikke. Første halvleg sluttede målløs og cheftræner Morten Jensen/Emil Sennahøj benyttede pausen til at skifte lidt ud.

Ind kom Morten Andersen og Nicklas Johansen og nu skulle der arbejdes. Lellinge fortsatte med at presse på og kom tættere og tættere på, men endnu engang var det Benløse som fik de største chancer. Først var Benløse i en tre mod én situation, men på trods af overtallet, tog angriberen endnu engang den forkerte (læs rigtige) beslutning, og sparkede på kassen med sådan en kraft, at bolden næsten ikke kunne trille ind til Kristoffer. Kort efter måtte Kristoffer ud i en fantastisk fodparade, og så var det endelige slut med Lellinges gavmildhed.

Lellinge fik midtvejs i halvlegen hjørnespark. Nikolaj Olsen sendte det ind i panden på Kaj Jensen, som headede på kassen, men desværre for Kaj stod der en vågen Benløse-spiller inde på stregen. Clearingen kom dog ikke meget mere end 30 centimeter, for den blev sparket direkte ind på Lellinges Lars Taasby og så stod den (fortjent) 1-0.

Få minutter senere fik Lellinge et indkast oppe omkring Benløses felt. Nikolaj Olsen kastede bolden til Troels Nielsen, som driblede et par mand og derefter med hælen lagde bolden mellem benene på en forsvarsspiller til Kaj Jensen, som tog et frækt træk, kiggede op og lagde bolden skråt tilbage, hvor Troels Nielsen med et følt vristspark sendte bolden helt op i målhjørnet.

Kampen blev definitivt lukket, da Morten Andersen prikkede bolden forbi to mand og sendte Troels Nielsen af sted i dybden. Troels tog et enkelt træk og sendte bolden ind til Malthe Pedersen, som sikkert sendte bolden i kassen til 3-0. Malthe havde kort efter et skud på stolpen, men der blev ikke scoret yderligere og Lellinge kan tilbringe endnu en uge som rækkens nr. 1.

Lellinge – Karise (1-2) 3-3

Lellinge – Karise (1-2) 3-3
1-1 Dennis Ochmann (str)
2-3 Andreas Voxen
3-3 Selvmål
Adv: M. Belt, D. Ochmann, Lif. Karise 4.

M. Olsen – J. Olsen, M. Rasmussen, J. Hansen, M. Poulsen – T. Nielsen, E. Sennahøj, M. Belt, M. Egeskov – D. Ochmann, A. Voxen.
(M. Sommer, N. Öztürk)

Dette må siges at være en kamp med store op og nedture, der nok meget fortjent endte med 1 point til hvert hold. Lellinge startede bedst, og havde efter 10 min kampens første mulighed da Andreas Voxen kom afsted på en god stikning, men under hårdt pres sendte han bolden i sidenettet. Kort efter viste Karise sig dog noget skarpere. En tabt duel sendte Karise i overtal, og her spillede de sig igennem og fra kanten af feltet blev bolden hamret ind ved nærmeste stolpe til 0-1. Begge hold havde gode muligheder for mål. Karise ramte toppen af overliggeren på et skud, mens Marcus Belt havde to store chancer der ikke blev sendt ind. Efter 30 min tog Morten Egeskov turen ind i feltet og blev nedlagt. Dennis Ochmann sparkede på det efterfølgende straffespark bolden hårdt ind via den ene stolpe til 1-1. Kort før pausen blev Lellinge igen overrumplet på siden, hvor en Karise spille kunne gå mod målet, og med et knaldhårdt spark op i målhjørnet sendte de sig i front 1-2. Lige før pausefløjtet fik Dennis Ochmann gult, så Lellinge måtte starte anden halvleg en mand nede.
Anden halvleg var kun 5 min gammel da Karise kom endnu mere foran. En spiller fik lov at drible en tur igennem feltet og sende et skud forbi i mål til 1-3. Det så herefter noget sort ud, men Andreas Voxen gav Lellinge håbet tilbage på trods af en mand i undetal. Jakob Olsen sendte en bold op på ham, og så rundede han 4-5 mand inden han iskoldt sendte bolden sikkert i nettet til 2-3. 11 mod 11 satte Lellinge tryk på igen, og efter 60 min kom Emil Sennahøj til baglinjen efter godt 1-2 spil, sendte bolden på tværs hvor en Karise fod sendte bolden i eget net til 3-3. Karises målmand så gult for brok, og da han kom på banen igen, måtte to spillere mere med kort mellemrum en tur i skammekrogen. Desværre for Lellinge kunne man 2 mand i overtal ikke få omsat det til åbne muligheder, og Karise red stormen af. Det sidste 10 min var en herrefight på midten med to meget trætte mandskaber uden de helt store chancer. I overtiden var Andreas Voxen dog tæt på at slippe igennem, men blev stoppet af et proffesionelt frispark der også gav gult. Kampen endte således 3-3. Flot at kæmpe sig tilbage fra 1-3, men også ærgeligt at man ikke kunne omsætte et 2 mands overtal til mål.

Terslev – Lellinge 3-2 (2-1)

Terslev – Lellinge 3-2 (2-1)

0-1 Selvmål (Kenneth Rasmussen)
1-2 Nazmi Öztürk

Gult kort:
D. Schøn, E. Sennahøj
Terslev – 1

L. Nielsen – T. Pedersen, J. Olsen, M. Rasmussen, R. Switzer – T. Nielsen, E. Sennahøj, D. Schøn, A. Voxen – M. Belt – N. Öztürk
(N. Olsen, A. Riley)

Lellinge er tilbage i serie 4 og første kamp var mod Terslev, som akkurat missede oprykningen til serie 3 i forrige sæson. Lellinge startede kampen bedst og lagde et godt pres på Terslev, som i kampens indledning kun forsøgte sig med lange bolde op mod deres hurtige fløje. Det blev aldrig rigtig farligt, da Lellinges forsvar havde godt styr på løjerne, og kom bolden forbi var Lellinges keeper Lasse Nielsen hurtigt på bolden.

Når Lellinge pressede, forsøgte Terslev at spille bolden rundt nede bagved, men de var en kende usikre og især Andreas Voxen, fik presset forsvarsspillerne godt. Det var også Andreas Voxen, der var involveret i kampens første scoring. Andreas modtog bolden på kanten af feltet, sendte bolden mellem benene på en forsvarspiller og inde på stregen lykkedes det en tililende Terslev-spiller at skovle bolden i eget net, og så stod den 1-0 til Lellinge.

Terslev fik skubbet presset længere frem på banen, og midt i halvlegen gik det galt for Lellinge. Daniel Schøn havde kort forinden fået et meget uforståeligt gult kort, og en mand nede, havde Terslev held til at putte bolden i kassen. En helt fri Terslevspiller modtog en tværaflevering i feltet, og kunne let sende bolden i mål. Lellinge fik dog hurtigt rystet scoringen af sig, og kort efter kunne Andreas Voxen sende bolden på tværs til Nazmi Öztürk, som sikkert sparkede bolden i kassen til 2-1. Lellinge blev kort efter snydt for et straffespark, da bolden i to omgange blev reddet på stregen – den ene af gangene med hjælp fra en forsvarsspillers arm.

Efter pausen mistede Lellinge desværre både fokus og teten. Terslev fik lov til at æde sig ind i kampen, men det var takket været hjælp fra dommeren, at Terslev fik udlignet. En Terslev spille var omringet af Nikolaj –og Jakob Olsen og på forunderlig vis, valgte dommeren at dømme straffe, selvom de sparkede til bolden (og ikke manden). Terslev-spilleren var sikkerheden selv fra 11-meter pletten og der var på ny balance i regnskabet.

Lellinge forsøgte at svare igen, men der blev længere og længere mellem de store chancer, samtidig med at hjemmeholdet blev mere og mere nærgående. Og bedst som det trak op til scoring til Terslev, fik Lellinge et (korrekt dømt) straffespark. Marcus Belt blev sat til at eksekvere, men desværre for Lellinge gik målmanden til den rigtige side og nuppede forsøget.

Terslev slog til kort efter, deres venstrekant fik lidt heldigt bolden med, spurtede fra Lellinge forsvaret og scorede sikkert. Lellinge forsøgte at svare igen, men det blev ikke lettere for udeholdet, da dommeren endnu engang kom i fokus, da han valgte at give Emil Sennahøj et gult, for et frispark som ingen kunne se – heller ikke hjemmeholdet.

I kampens overtid, var det tæt på 4-2, da en Lellinge forsvarsspiller snittede en lang bold tilbage mod Lasse Nielsen, som fik den viftet på overliggeren, tilbage i nakken og efterfølgende over mål. Der blev ikke til yderligere chancer og Lellinge måtte forlade serie 4 premieren, med et ærgerligt 3-2 nederlag.