Langebæk – Lellinge (0-1) 1-5

Langebæk – Lellinge (0-1) 1-5
0-1 Andreas Voxen
1-2 Andreas Voxen
1-3 Andreas Voxen
1-4 Andreas Voxen
1-5 Andreas Voxen
Adv: Langebæk 1.

R. Switzer – J. Olsen, M. Rasmussen, M. Poulsen, A. Riley – N. Öztürk, E. Sennahøj, M. Egeskov, T. Nielsen, M. Sommer – A. Voxen.
(T. Nolsøe)

Dagens kamp startede som lyn og torden. Allerede efter 2 minutter slap en Langebæk spiller igennem på kanten, og fra en spids vinkel sendte han bolden på ydersiden af stolpen. Straks efter kom Andreas Voxen igennem, men hans skud tog også stolpen. Efter 10 min blev en Langebæk spiller spillet helt fri inde i feltet, men Rasmus Switzer kom ud og fik klaret skuddet. Efter 15 min fandt Jakob Olsen en meget fri Andreas Voxen, der vendte rundt og løb fra forsvaret, og sendte bolden forbi målmanden og i mål til 0-1. Lellinge fik justeret taktikken og fik lukket bedre af for Langebæks dygtige kanter, og resten af halvlegen kom de ikke frem til det store. Lellinge havde til sidst i halvlegen i overtal derimod 2 friløbere, begge til Andreas Voxen, men begge gange blev bolden sendt forbi mål, så Lellinge måtte gå til pausen med en snæver føring.
Lellinge fik overladt initiativet til Langebæk, og efter 60 min fik de et frispark i venstre side. Her blev slået et snorlige frispark, der bare skulle snittes af en Langebæk spiller og efterladte Switzer i målet uden chance til 1-1. Målet efterladte Lellinge med bukkede hoveder, men som igennem hele kampen blev der arbejdet stenhårdt over hele linjen. Der gik dog kun 5 min inden Andreas Voxen for alvor stemplede ind og leverede sit eget fodbold show. Allan Riley sendte en bold fremad til Andreas Voxen der gik forbi 3 mand inden han sendte den i mål til 1-2. Inden for 10 min havde han scoret yderligere 3 mål ved legende let at gå forbi de Langebæk spillere der prøvede at komme i vejen. To af assisterne leveret af Allan Riley og Jakob Olsen. Det kunne være blevet til et par mål mere fra Andreas Voxen, men målmanden kom også i vejen på et par forsøg. Der blev også et par store chancer til Nazmi Öztürk og Michael Sommer, men begge skud røg forbi mål. Langebæk havde et godt forsøg på langskud til sidst, men Rasmus Switzer var helt oppe og hente bolden oppe i krogen, og Lellinge kunne dermed tage hjem med en sikker 1-5 sejr, og indtager nu 2. pladsen i puljen.

Lellinge – Bjæverskov (0-1) 2-1

Lellinge – Bjæverskov (0-1) 2-1
1-1 Dennis Ochmann
2-1 Patrick Glückstadt
Adv: M. Egeskov, LIF. Bjæverskov 1.

S. Kristoffersen – J. Olsen, N. Omme, M. Egeskov, M. Sommer – T. Nielsen, E. Sennahøj, P. Kirkskov, T. Nolsøe – D. Ochmann, A. Voxen.
(N. Olsen, P. Glückstadt)

Så var det tid til lokalopgøret imod Bjæverskov. Kampen startede meget lige med en halv chance til hvert hold, uden at det kastede mål af sig. Der blev kæmpet meget på midten, og det var ikke det flotte spil der var mest af. Efter 30 min glippede offside fælden for Lellinge, og en Bjæverskov spiller kom igennem, og alene mod mål scorede han sikkert til 0-1. Lellinge virkede underligt passive i første halvleg, og sad langt fra deres markeringer, og fortjent kunne Bjæverskov gå til pause med en 0-1 føring.
Bjæverskov fik kort inde i anden halvleg gult for brok, men næsten lige efter måtte Morten Egeskov ud og sidde i 10 min for et frispark. Som halvlegen skred frem tog Lellinge mere og mere over. Efter 55 min kom Andreas Voxen alene igennem, men målmanden tog skuddet. Kort efter blev Patrick Gluckstadt nedlagt i feltet, men straffespark har vist sig ikke at være Lellinges stærke side. Denne gang var det målmand Søren Kristoffersen der sendte bolden på stolpen, og dermed blev det 4. brændte straffespark ud af 5 denne sæson. Lellinge trykkede stadig på, og efter 65 min hamrede Patrick Gluckstadt et skud afsted der tog undersiden af overliggeren og røg i spil igen, lige forbi Troels Nielsen der ellers var klar på riposten. Efter 70 min var Andreas Voxen igen igennem, men denne gang sendte han skuddet forbi stolpen. Der var optræk til flere Lellinge chancer, og efter 75 min trykkede Peter Kirkskov af udefra med et skud der kunne have kandideret til årets mål, hvis målmanden ikke havde været ude i fuld længde og viftet bolden op på overliggeren. Da målmanden igen efter 80 min leverede en klasse redning på et forsøg fra Patrick Glückstadt begyndte det at ligne et ekstremt ufortjent nederlag. Efter 85 min skulle det dog endelig lykkes for Lellinge. Nicolaj Olsen spillede bolden op på Andreas Voxen, der lagde bolden til rette for Dennis Ochmann lige udenfor feltet, og med et godt vristspark sendte han endelig bolden i nettet via undersiden af overliggeren til 1-1, og til stor jubel i Lellinge lejren. Og det skulle blive endnu bedre i sidste minut af den ordinære tid. Lellinge fik stoppet en Bjæverskov kontra, og satte kurs imod den anden ende. Peter Kirkskov fandt Patrick Glückstadt i et godt løb på kanten, og ved feltets kant stoppede han op, trak ind i banen og sendte et velplaceret spark ind ved den fjerneste stolpe til 2-1. Kort efter fløjtede dommeren kampen af til stor jubel, og med dagen sejr rykkede Lellinge op på rækkens 4. plads.

Lellinge- St. Heddinge (0-2) 2-3

Lellinge – St. Heddinge (0-2) 2-3
1-2 Andreas Voxen
2-2 Nazmi Öztürk
Adv. St. Heddinge 2.

C. Bülow – R. Switzer, J. Hansen, E. Sennahøj, M. Poulsen – T. Nielsen, J. Larsen, M. Belt, M. Egeskov – A. Voxen, D. Ochmann.
(N. Omme, N. Öztürk)

Et ekstremt ærgeligt nederlag efter man så flot havde kæmpet sig tilbage! St. Heddinge startede afventende og lod Lellinge have bolden meget uden at der kom det store ud af det. St. Heddinge havde kampen første chance da de spillede sig igennem og kom til en afslutning fra en spids vinkel, som Casper Bülow i målet dog tog sig af. Efter 10 min. tog en St. Heddinge spiller chancen fra 20-22 meter, og den blæste han op i det ene målhjørne til 0-1. Efter 15 min var Lellinge tæt på at komme igennem, da Andreas Voxen kom igennem, men han blev fældet på kanten af feltet. St. Heddinge spilleren slap med gult. I overtal kom Lellinge frem til et par halve chancer uden at score. Da St. Heddinge igen blev fuldtallig gik der ikke lang tid før de udbyggede føringen. En bold blev slået fra venstre, og ved bagerste stolpe blev bolden halvflugtet i nettet flot i nettet til 0-2. Så med en følelse af at være i ok kontrol spilmæssigt var man skuffende nede med to mål i pausen.
Anden halvleg var dog vent helt på hovedet. Lellinge blæste til angreb. Efter 50 min lavede Andreas Voxen lækkerier på baglinien, spillede bagud til Dennis Ochmann, der lagde den på tværs til en helt fri Nazmi Öztürk 3 meter fra mål. Desværre fik han ikke ordentlig ram på bolden, og målmanden kunne samle op. Kort efter spillede Emil Sennahøj Andreas Voxen igennem, og alene løftede han flot bolden over målmanden og i mål til 1-2. Der gik kun få minutter før Lellinge fik en kæmpe mulighed for udligning da Emil Sennahøj blev nedlagt i feltet. Dennis Ochmann’s spark fra pletten blev dog reddet. Efter 60 min kom udligningen fortjent. Rasmus Switzer lagde en perfekt bold mod bagerste stolpe, hvor Nazmi Öztürk hårdt presset kom højest og fik headet bolden i nettet til 2-2. Lellinge kunne ikke bibeholde det hårde pres, som kostede kræfter, og efter 70 min bragte St. Heddinge sig i front igen. Lellinge fik ikke lagt pres på boldholder, og inde i feltet blev der fundet en spiller, der vendte rundt og knastørt huggede bolden ind ved fjerneste stolpe til 2-3. Lellinge prøvede igen at etablere et pres og efter 80 min lykkedes det igen at få et straffespark da Andreas Voxen blev nedlagt. Denne gang var det Troels Nielsen der sparkede, men desværre ikke med større held da målmanden igen pillede sparket. St. Heddinge havde en enkelt god kontra chance som Bülow flot tog, men ellers var det Lellinge der pressede på. Med 5 min igen fik St. Heddinge gult for et groft frispark. I overtal lykkedes det dog kun at komme frem til en enkelt chance til sidst, men tæmningen missede og chancen løb ud i sandet. Igen, et virkelig ærgeligt nederlag imod topholdet, der burde have givet minimum et point.