Lellinge – Holmegaard 4-3 (S6)

Lellinge – Holmegaard 4-3 (1-1) (S6)

1-0 P. Glückstadt
2-1 P. Glückstadt
3-1 H. Glückstadt
4-1 N. Özturk

C. Creutzberg – N. Olsen. M. Sommer, L. Taasby, T. Nolsøe – N. Özturk, M. Thøgersen, T. Nielsen, P. Glückstadt – E. Sennahøj, R. Sediq.

(C. Langvad, F. v Barm, P. Langberg)

Det var blevet tid til sæsonens sidste kamp og Lellinge tog på hjemmebane imod Holmegaard. Banen var meget våd og inden kampstart måtte Lellinge-spillerne feje vandet af banen, så de værste vandpytter kunne komme af vejen.

I gang kom kampen og Lellinge startede ikke som lyn og torden. Det gjorde Holmegaard egentlig heller ikke, men de lagde alligevel bedst fra land. Lellinge var under pres i kampens indledning og der kom en hel del clearinger fra de bagerste fire op mod de lynhurtige angribere. Det var så småt med chancer til Lellinge, mens Holmegaard var langt mere farlige. De kombinerede sig flot igennem, men heldigvis var Claus Creutzberg vågen og tog sig sikkert af de få forsøg, der ramte indenfor målrammen. Det trak op til et føringsmål fra gæsterne, men pludselig fik Nazmi Özturk bolden ude på højrekanten, hvor han fint lagde den af til Philip Langberg som fikst spillede Patrick Glückstadt fri og han kunne, ufortjent, sende Lellinge i front med 1-0.

Målet gav fornyet energi og Lellinge fik efterfølgende meget bedre fat i kampen, men som det ofte går kom Holmegaard på 1-1, efter en lidt pudsig situation. Troels Nielsen bankede bolden lige i skridtet på Emil Sennahøj, som højlydt beklagede sig til stor morskab for de fleste, desværre spillede udeholdet videre og fra en offside-position kunne de bringe sig på 1-1. Resten af halvlegen skete der ikke det store.

Anden halvleg var til gengæld fyldt med action for alle pengene. Banen blev mere og mere mudret og det flotte og polerede spil forsvandt tilsvarende hurtigt. Lellinge skiftede keeper i pausen og ind kom Philip Langberg.

Lellinge pressede på for komme i front igen, og da Patrick Glückstadt blev fældet af keeperen i straffesparksfeltet, fik hjemmeholdet en gylden mulighed for at komme på 2-1. Straffespark og gult kort til målmanden. Patrick blev overtalt til at sparke selv, og stensikkert fintede han keeperen til den forkerte side og satte på smukkeste vis bolden i kassen til 2-1. Det burde også været blevet til 3-1, da Nazmi blev sendt af sted på højrekanten, hvor han oversprintede sin oppasser og smed en bold ind bagerst i feltet, hvor Troels Nielsen løftede bolden over keeperen, men desværre for Lellinge røg bolden lige forbi opstanderen.

Det blev også 3-1, da (P)Hatrick modtog en lang stikning, rundede keeperen og sikkert satte bolden i kassen. Lellinge skulle nu blot bruge de resterende 15 minutter på at forsvare føringen, men hjemmeholdet var ikke færdige med at underholde endnu. Lellinge fortsatte det hæsblæsende tempo godt hjulpet på vej af de fremmødte fans. Kort efter scoringen blev (P)Hatrick sendt af sted på kanten, og med en fiks aflevering fandt han Nazmi Özturk, som tog et sublimt træk og nonchalant sparkede bolden mellem benene på keeperen, og så stod den 4-1 til Lellinge.

Men bolden er rund og alt kan som sagt ske. Holmegaard fik et fjollet hjørnespark, hvor hjemmeholdet ikke fik clearet bolden, og en Holmegaardspiller fik sparket bolden i kassen til 4-2. Holmegaard fortsat med at presse på og kom efterfølgende på 4-3, på et mål jeg ikke rigtig kan huske, men det var sikkert flot. De sidste minutter af kampen, følte Holmegaard sig snydt for hele to straffespark og der blev råbt en del af dommeren. Heldigvis fløjtede han af og Lellinge kunne hive en ”sikker” 4-3 sejr hjem i sæsonens sidste kamp.

Dermed blev sæsonen 2016 klasser bedre end sidste sæson, hvor det kun blev til ét enkelt point.

Lellinge – Hellested (4-3) 6-7

Lellinge – Hellested (4-3) 6-7
1-0 Andreas Voxen
2-0 Patrick Glückstadt
3-1 Andreas Voxen
4-1 Andreas Voxen
5-6 Patrick Glückstadt
6-6 Andreas Voxen
Udv: Hellested 1.
Adv: M. Belt, P. Glückstadt, LIF. Hellested 1.

En fuldstændig bizar kamp! Lellinge startede perfekt, og allerede efter få minutter spillede Patrick Glückstadt Andreas Voxen igennem, og alene igennem scorede han sikkert til 1-0. Efter 5 min fik Lellinge hjørne. Jakob Olsen slog bolden mod forreste stolpe hvor Patrick Glückstadt stod parat og dirigerede bolden i mål til 2-0. Efter 10 min kom Hellested tilbage på et rent drømmemål da Lellinge clearede bolden til lidt uden for feltet og her kom en spiller til og helflugtede bolden op i målhjørnet til 2-1. Efter 15 min blev Andreas Voxen igen spillet igennem, og scorede sikkert til 3-1. Efter 20 min lavede Andreas Voxen igen en del udfordringer i højre side, kom ind i feltet og sparkede bolden ind ved fjerneste stolpe til 4-1. Lellinge så ud til at have fuld kontrol, men efter 35 min fik Hellested hjørne. Indlægget ramte Mick Rasmussen fuldstændig skævt, så den sejlede i egen kasse til 4-2. Efter 40 min spillede Hellested sig igennem, men spilleren sparkede forbi. Fuldstændig uforståeligt fløjtede dommeren efterfølgende for straffe. Det blev sparket ind via stolpen til 4-3. I sidste minut inden pausen kom der drama, da Marcus Belt kom op og diskutere med en Hellested spiller. Dette endte med at Hellested spilleren prøvede at nikke en skalle. Marcus Belt så gult, men Hellested spilleren så rødt.
I anden halvlegs start faldt Lellinge helt sammen. Efter to minutter bragede en Hellested spiller et langskud i mål til 4-4. Bare to minutter efter fik Hellested frispark i en situation de aldrig skulle have haft, da de sekunder før havde lavet et kæmpe frispark. Frisparket kunne Claus Creutzberg kun halvklare, og på riposten stod en Hellested spiller klar til at score til 4-5. Inden Lellinge blev fuldtallige igen gik det galt igen. Selvom der var forsvarsspillere nok, kom en Hellested spiller igennem med et træk på tværs, og her kunne han så lægge bolden i nettet til 4-6. Kampen havde kun rundet 60 min, da Emil Sennahøj sparkede en lang bold frem, og da målmanden kom lidt forkert ud, så Patrick Glückstadt chancen, overspurtede målmanden, og sendte bolden i det tomme mål til 5-6. Efter 65 min fik Lellinge indkast i venstre side. Nicolaj Olsen kastede en lang bold til Andreas Voxen, der smed sin oppasser og hamrede bolden i nettet til 6-6. Så tænkte de fleste at nu kunne alt sættes ind på at hive sejren i land, men kun 5 minutter efter fik en Hellested spiller trampet sig forbi 4 Lellinge spillere og sendt bolden i nettet til 6-7. Herefter blev der længere imellem chancerne, men specielt helt til sidst burde Lellinge have fået et næsten sikkert mål, da Jakob Olsen blev spillet igennem sammen med Andreas Voxen mod mål. Men helt uforståeligt blev han dømte offside selvom han var mange meter onside. Lellinge fik spillet sig frem til lidt klumpspilssituationer, men målet udeblev og Lellinge måtte ekstremt skuffende gå fra banen uden point.
Alt er hermed åbent i den ekstremt tætte række, da Lellinge 1 point havde ligget nummer 3, men nu kun ligger lige over nedrykningsstregen.

Førslev – Lellinge (1-1) 4-2

Førslev – Lellinge (1-1) 4-2
0-1 Nazmi Öztürk
2-2 Frederik Christiansen
Adv: Førslev 1

L. Nielsen – R. Switzer, M. Rasmussen, N. Omme, M. Poulsen – N. Öztürk, E. Sennahøj, M. Belt, M. Egeskov – D. Ochmann, A. Voxen.
(P. Glückstadt, F. Christiansen)

Så var der dømt topkamp mellem nummer 1 og nummer 2. Lellinge tog det gode spil med fra de tidligere kampe og startede helt fantastisk, og allerede efter 5 min havde Andreas Voxen en stor chance, da han blev spillet fri af Morten Egeskov, men han opdagede ikke hvor fri han var, og sparkede resolut bolden forbi mål fra kanten af feltet. Lellinge forsatte efter 10 min på en god kontra der endte med at Nazmi Öztürk sendte en bold ind til en helt fri Andreas Voxen, men han sendte bolden i sidenettet. Andreas Voxen havde endnu en god mulighed, før Lellinge endelig fik hul på scoringen. Nikolai Omme sendte et indlæg ind i Førslev feltet, og her kom Nazmi Öztürk højest og headet bolden i mål til 0-1, og der var stadig spillet under 15 min. Kort efter havde Førslev bolden i mål på et hovedstød efter en dødbold, men dommeren dømte frispark for skub i ryggen. Om det var en Nikolai Omme skade efter 20 min, der gjorde at Førslev kom meget mere på bolden skal være usagt, men efter 25 min kom udligningen. Et indlæg blev clearet ud til kanten af feltet i den ene side, og her kom en Førslev spiller til og kanonerede bolden i kassen uden chance for Lasse Nielsen i målet til 1-1. Resten af halvlegen var stadig med Førslev mest på bolden, men uden de helt store chancer, og holdene kunne gå til pausen med 1-1.
Anden halvleg startede skidt, da Førslev efter 48 min headede et hjørnespark i nettet til 2-1. Kort efter måtte Mikkel Poulsen udgå med en skade, og Lellinge måtte rokere en hel del på holdet og flere spillere måtte spille uvante pladser. Dette gav også comeback efter en lang lang skadespause til Frederik Christiansen. Lellinge gjorde det dog ok, og efter 65 min kom Andreas Voxen til baglinjen i venstre side, og her sendte han et indlæg ind i feltet, og hvem andre end Frederik Christiansen dukkede op og knaldhårdt pandede bolden i netter til 2-2. Der gik dog kun 2 minutter inden Førslev igen kom i front. Lellinge blev spillet tynde i venstresiden, og et fladt indlæg gik hele vejen igennem feltet, hvor en Førslev spiller kom til og bankede bolden op i nettaget til 3-2. Efter 75 min fik en Førslev spiller gult for et frispark på Frederik Christiansen, og Lellinge kunne sætte mere tryk på. Det blev også til flere lige ved og næsten, men den helt åbne chance manglede, og Førslev red stormen af. Med få minutter igen gik en Førslev spiller forbi 3 Lellinge folk og kom alene igennem, men Lasse Nielsen leverede en pragtredning og holdt Lellinge inde i kampen. Lellinge smed det hele frem og spillede med stor risiko bagved, og i 93 min gik det galt, da en Førslev spiller modtog en clearing, fik rystet Rasmus Switzer af sig i den ulige løbeduel, og gik alene mod målet, og her svigtede han ikke og sendte Førslev på 4-2 inden dommeren fløjtede af.

Lellinge – Haslev (1-0) 3-0

Lellinge – Haslev (1-0) 3-0
1-0 Nazmi Öztürk
2-0 Dennis Ochmann
3-0 Patrick Glückstadt

L. Nielsen – R. Switzer, M. Rasmussen, E. Sennahøj, M. Poulsen – N. Öztürk, K. Jensen, D. Schøn, M. Egeskov – D. Ochmann, A. Voxen.
(N. Olsen, P. Glückstadt)

Så var der lagt op til en svær kamp imod en af rækkens mest formstærke hold. Lellinge havde dog mod på at spille bold i dagens kamp. Kampen startede lige, men med Lellinge som de mest farlige, og flere godt gennemspillede angreb manglede dog lige det sidste for at kreere den helt store chance. Efter 25 min kom forløsningen. Andreas Voxen fik bolden i venstre side af feltet og sendte en flad aflevering mod bagerste stolpe, som målmanden fik hånden på, men Nazmi Öztürk var over riposten og fik skovlet den i mål til 1-0. Efter 40 min var Lellinge lige ved at forære Haslev et mål da forsvaret havde overset en Haslev spiller og kom til at spille bolden til ham inde i feltet. Heldigvis kom Mikkel Poulsen tilbage og presset spilleren så meget så han sendte bolden ved siden af målet. Udover episoden var defensiven igen igen helt fantastisk, og Lellinge kunne gå til pausen med en smal føring.
I anden halvleg blev der lukket noget mere op, og specielt Haslev satsede stort med mange folk fremme, og det udnyttede Lellinge efter 55 min, da Andreas Voxen strøg afsted på højre kanten. Inde foran kunne han med en flad tværaflevering finde en helt umarkeret Dennis Ochmann, der med en hård inderside kunne sende Lellinge på 2-0. Nazmi Öztürk var tæt på at skovle endnu et mål i kassen, inden Haslev havde en stor mulighed på en flugter. Andreas Voxen flugtede også en god mulighed over mål inden kampen for alvor blev afgjort efter 75 min. Morten Egeskov fandt Lellinges super sub Patrick Glückstadt med en præcis aflevering, og han tog bolden med første gang forbi hans markering, og alene med målmanden var han sikkerheden selv og gjorde det til 3-0. Patrick Glückstadt var tæt på at blive dobbelt målscorer, da Haslevs målmand sparkede helt skævt til en bold, som Patrick Glückstadt kunne sparke i et tomt mål, men dommeren mente at Andreas Voxen der var offside havde haft indflydelse på spillet. Kort efter kunne dommeren fløjte kampen af, og Lellinge holder dermed fast i 2. pladsen i en meget tæt række, hvor det virker som om at alle kan slå alle. I dag skal forsvarets påpasselighed og sikkerhed samt midtbanens kæmpe arbejdsindsats fremhæves, og så kan offensiven bare altid kreere chancer. Stor stor kamp af Lellinge over hele linien!
Næste runde er det vaskeægte topkamp, da Lellinge tager til Førslev der fører rækken.