Lellinge – Rishøj (1-2) 2-4

Lellinge – Rishøj (1-2) 2-4
1-1 Jakob Olsen
2-3 Andreas Voxen

R. Switzer – N. Olsen, M. Rasmussen, E. Sennahøj, M. Egeskov – A. Vergmann, N. Omme, J. Olsen, T. Nielsen – D. Schøn, A. Voxen.
(P. Glückstadt, K. Jensen)

Det var et lidt forstærket Rishøj mandskab der kom på besøg i Lellinge, men det var Lellinge der så stærkest ud i kampens begyndelse. Efter 5 min kom Andreas Voxen alene igennem, men målmanden klarede skuddet. Efter 10 min var det Troels Nielsen der var helt blank foran mål, men også her kom målmanden imellem. I stedet rendte Rishøj ned i den anden ende og spillede sig igennem, så en spiller kom fri i siden af feltet, og han svigtede ikke med en flad afslutning ved den ene stolpe til 0-1. Det tog dog ikke lang tid før Lellinge svarede igen. Daniel Schøn headede en lang bold på tværs lidt uden for feltet, og Jakob Olsen tog chancen og halvflugtede til bolden, der tog en afretning og efterlod målmanden uden chance, og dermed 1-1. Andreas Voxen fik efter 25 min trukket sig godt fri på en god første berøring, men igen var målmanden på plads. Efter 35 min fik Rishøj hjørne, og på en tilfældig nedfaldsbold var det desværre en Rishøj spiller der var først på, og kunne sende bolden op i nettaget til 1-2. Lellinge var tæt på lige før pausen, da Andreas Voxen fik presset målmanden godt, men det blokkerede skud trillede lige forbi stolpen, så Lellinge måtte gå til pause bagud.
I anden halvelg fik Lellinge sværere ved at følge med, og det blev mest til clearinger op ad banen end egentlig sammenhængende spil. Rasmus Switzer i målet tog godt fra og holdt Lellinge inde i kampen. Efter 65 min skulle der en stor fejl til for at Rishøj kunne udbygge føringen. Mick Rasmussen ville sende bolden tilbage til Rasmus Switzer i målet, der var rykket ud i den ene side for at modtage, det havde Mick bare ikke set, så han sendte en fin inderside forbi målmanden og i mål til 1-3. Så mente mange at kampen var lukket, men efter 80 min kom Lellinge tilbage ud af ingenting. Troels Nielsen fik bolden i venstre side og sendte bolden ind over. Lidt tilfældigt havnede den hos Andreas Voxen, der tog et træk inden han sendte en flad afslutning ind ved fjerneste stolpe til 2-3. Lellinge prøvede at presse på og efter 85 min fik de frispark i den ene side. Bolden blev clearet ved første mand, og så gik kontraen den modsatte vej, der endte med at en Rishøj spiller kom fri midt i feltet, og han sendte bolden i nettet til 2-4, der også blev kampen resultat.

St. Heddinge – Lellinge (1-1) 2-1

St. Heddinge – Lellinge (1-1) 2-1
1-1 Morten Egeskov (str)
Adv: St. Heddinge 1.

L. Nielsen – N. Olsen, J. Hansen, M. Rasmussen, M. Egeskov – A. Vergmann, E. Sennahøj, J. Larsen, T. Nielsen – D. Schøn, P. Glückstadt.
(R. Switzer, J. Darling)

For at sige det mildt blev Lellinge løbet fuldstændig over ende de første 20 min af kampen, og havde svært ved at få spillet sig ud af presset. Efter 10 min gav det bonus for St. Heddinge. Bolden blev spillet fladt ind fra siden, hvor en angriber sikkert kunne sætte bolden i nettet til 1-0. Lellinge fik ud af ingenting en stor mulighed for udligning, da Patrick Glückstadt kom helt fri efter godt forarbejde af Daniel Schøn, men hans skud sad lige på keeperen. Kort efter var St. Heddinge tæt på, men en god redning af Lasse Nielsen holdt bolden ude. Lellinge kom bedre med som halvlegen skred frem, og efter 40 min kom Daniel Schøn igennem på en god stikning, tog trækket uden om målmanden, der nedlagde ham. Straffe og gult kort. Morten Egeskov sendte bolden modsat af målmanden på sparket og udlignede til 1-1.
I anden halvleg var der kamp på midten, og de store chancer udeblev. St. Heddinges bedste forsøg var et frispark som Lasse Nielsen flot tog, og i den anden ende var Lellinge bedste chance da Troels Nielsen lidt tilfældigt kom fri på kanten af feltet i den ene side, men målmanden kom ned til den flade afslutning. I 90 min. var skæbnen ond ved Lellinge, da en St. Heddinge spiller kom til baglinjen inde i feltet efter en solotur, og spillede bolden på tværs så en angriber fra få meter kunne prikke bolden i mål til 2-1.

Lellinge – Køge (1-1) 1-2

Lellinge – Køge (1-1) 1-2
1-0 Anders Vergmann
Adv: Køge 1.

R. Switzer – T. Pedersen, J. Hansen, M. Rasmussen, M. Egeskov – A. Vergmann, E. Sennahøj, N. Omme, J. Larsen – P. Glückstadt, A. Voxen.
(J. Olsen, C. Bülow, T. Nielsen)

Lellinge startede dagens kamp bedst, og allerede efter 5 min havde Anders Vergmann et skud der tog overliggeren og gik i spil igen. Der gik dog kun 5 min mere inden Lellinge gik i front. Patrick Glückstadt trak frem i banen, afleverede til Anders Vergmann, der tog et træk ind i feltet og sparkede bolden hårdt og fladt ind via den fjerneste stolpe til 1-0. Føringen holdt desværre kun 5 min, da Køge kom til skud fra kanten af feltet, der gik ind ved nærmeste stolpe til 1-1. Lellinge spillede godt, og kom frem til et par muligheder. Først havde Nikolai Omme et godt skud der gik få cm forbi, og senere fik Jesper Larsen chancen da han blev spillet fri i den ene side, men skuddet strøg et stykke forbi. I den anden ende havde Køge bolden i netter lige før pausen, men det blev annulleret for offside. Dermed kunne holdene gå til pause med 1-1.
I anden halvleg kunne Lellinge ikke holde presset og Køge tog mere over, dog uden at kunne spille sig igennem. Lellinge var heller ikke farlige, så indtil 75 min var det hård kamp på midten. Desværre skulle der en kæmpe Lellinge forsvarsfejl til, da Lellinge spillede bolden for kort tilbage til målmanden, hvor en Køge spiller gik imellem og sparkede bolden ind til 1-2. Så mådte Lellinge smide alt frem, og det gav huller bagved. I to omgange fik Køge annulleret et mål for offside, og Rasmus Switzer måtte ud i fuld længde for at redde et frispark, i en situation hvor han også blev skadet. Tobias Pedersen måtte så på mål, og nåede også at levere en stor redning på et skud fra få meter. Til sidst var Lellinge lige ved at hive et point, da Mick Rasmussen efter et hjørne fik bolden i nettet, men her blev også dømt offside, så Lellinge måtte gå fra banen som tabere.

Karise – Lellinge (0-0) 0-3

Karise – Lellinge (0-0) 0-3
0-1 Anders Vergmann
0-2 Anders Vergmann
0-3 Anders Vergmann
Udv: Karise 1.
Adv: M. Rasmussen, LIF. Karise 1.

L. Nielsen – T. Pedersen, E. Sennahøj, M. Rasmussen, M. Poulsen – A. Vergmann, N. Omme, P. Kirkskov, M. Belt – D. Ochmann, A. Voxen.
(J. Larsen, J. Darling, N. Olsen)

Desværre var der ingen reportere med til kampen, så intet kampreferat.
Karise blev ramt af en udvisning efter 35 min, da Anders Vergmann blev fældet da han kom alene med målmanden. Assist blev leveret af Nikolai Omme, Andreas Voxen og Peter Kirkskov (på eminent forarbejde af Nikolaj Olsen, ifølge ham selv).

Pokalkamp: Lellinge – Mladost(4) (2-2) 2-5

Lellinge – Mladost (2-2) 2-5
1-0 Troels Nielsen
2-2 Anders Vergmann
Udv: Mladost 1
Adv: T. Pedersen, LIF. Mladost 1.

S. Kristoffersen – T. Nolsøe, E. Sennahøj, T. Pedersen, M. Egeskov – A. Vergmann, N. Omme, P. Kirkskov, M. Belt, T. Nielsen – A. Voxen
(M. Rasmussen, J. Larsen, C. Bülow)

Så var det blevet tid til pokalturneringen. Dagens kamp var imod Mladost fra Ballerup, der ligger i toppen af deres række. Mladost startede bedst med et par gennemspillede angreb der ikke blev til noget. I den anden ende var Lellinge mere skarpe. Efter 10 min spillede Marcus Belt Troels Nielsen igennem, og han sendte bolden imellem benene på målmanden til 1-0. Føringen holdt kun 5 min. Igen spillede Mladost sig igennem højre siden og det endte med at en spiller kunne få bolden i feltet og med et tørt hug satte han den ind ved forreste stolpe til 1-1. Efter 20 min kom Mladost foran efter et hjørnespark til forreste stolpe, der blev headet helt op i målhjørnet til 1-2. Kort efter modtog Tobias Pedersen gult for et frispark, men kun 2 min senere så også en Mladost spiller gult for et frispark. Mens Mladost havde været bedst i den første halvdel af halvlegen overtog Lellinge mere og mere. 10 mod 10 udnyttede Lellinge bedst. Emil Sennahøj blev sendt afsted på højresiden, og med en præcis aflevering på tværs fandt han Anders Vergmann, der tæmmede og sendte bolden fladt i mål til 2-2. Resten af halvlegen overtog Lellinge. Først kom Andreas Voxen igennem ved baglinien, driblede på tværs, hvor det lignede et sikkert mål, men målmanden kom godt ned og skubbet bolden til hjørne. Med 5 min igen blev Troels Nielsen spillet igennem, men igen hev målmanden en god redning op, så det forblev 2-2 ved pausen.
2 halvleg startede lige, men Mladost prøvede at sætte mere pres på Lellinge. Efter 55-60 min blev Lellinge tvunget til et par udskiftninger bagerst, og inden forsvaret lige fandt sig til rette fulgte 10 meget skidte minutter. Efter 60 min kom en Mladost højest til et hjørne og dirigerede bolden ind til 2-3. Få minutter efter blev en lang bold slået fra venstre mod bagerste stolpe, hvor den blev mødt med en helflugter som Lellinges målmand kun kunne få hånden på men ikke holde ude af målet til 2-4. Kampen blev reelt afgjort efter 70 min, da en lang bold blev slået bag forsvaret, og spillet på tværs til en Mladost spiller. Søren Kristoffersen i målet fik reddet i første omgang, men returen faldt til en Mladost spiller der let kunne score til 2-5. Mladost havde et langskud efter 80 min der tog toppen af overliggeren. Kort efter blev Morten Egeskov spillet igennem, men revet ned på kanten af feltet. Underligt nok fulgte der ikke noget kort med forseelsen, og frisparket var ikke tæt på. Kort efter blev Mladost reduceret til 10 mand, da en spiller brokkede sig til rødt. Lellinge havde optræk til et par gode chancer til sidst, men den sidste aflevering glippede, så Mladost kunne køre sejren sikkert hjem.

Lellinge – Terslev (2-0) 2-0

Lellinge – Terslev (2-0) 2-0
1-0 Nikolai Omme
2-0 Andreas Voxen
Adv: T. Pedersen, A. Vergmann, LIF.

L. Nielsen – T. Pedersen, E. Sennahøj, M. Rasmussen, M. Egeskov – M. Belt, N. Omme, P. Kirkskov, D. Schøn, A. Vergmann – A. Voxen.
(R. Switzer, J. Darling, P. Glückstadt)

Så var det endelig tid til sæsonstart. Dagens kamp var imod rækkens nummer 2 Terslev. Kampen startede i et roligt tempo hvor Terslev overlod en del initiativ til Lellinge, der også kørte bolden fornuftigt rundt uden dog at komme frem til det store. Efter 15 min skete der dog noget. Bolden blev spillet rundt i venstre side, og det endte med at Peter Kirkskov prikkede bolden videre til Nikolai Omme, der tog et træk, og fra kanten af feltet hamrede bolden utageligt i mål til 1-0. Det var stadig Lellinge mest på bolden, og efter 30 min førte Lellinge bolden op i højre side. Marcus Belt sendte bolden videre til Andreas Voxen, der med en god førsteberøring ind i feltet satte sin direkte modstander, og med en flad afslutning sendte bolden i mål til 2-0. Terslev prøvede at sætte lidt mere pres på resten af halvlegen, men kom ikke frem til det store, så Lellinge kunne gå til pausen med en 2-0 føring.
Anden halvleg startede ikke super godt for Lellinge, da Tobias Pedersen måtte ud i 10 min for brok, og Terslev fik momentum med en mand i overtal, dog uden at komme frem til nogen chancer. Et par minutter før Lellinge igen blev fuldtallige måtte Anders Vergmann ud i 10 min for en holde forseelse, men igen red Lellinge stormen af uden Terslev kom frem til noget. På dette tidspunkt var der ikke mange gennemspillede angreb fra Lellinges side, og selvom Lellinge blev fuldtallige med 20 min igen, var det stadig med Terslev klart mest på bolden. De mange dårlige træningskampe må have vist hvordan der ikke skulle forsvares, for i dagens kamp kunne der ikke sættes en finger på den defensive indsats over hele linjen. Alle offensive træk fra Terslev blev lukket ned og endte for det meste med målspark til Lellinge. Lellinge havde spredte kontramuligheder, der heller ikke endte med et farligt slutprodukt, og derfor endte 2. halvleg stort set uden farlige forsøg fra nogen af holdene. Dermed kunne Lellinge hive alle 3 points ind på kontoen og rykke lidt væk fra nedrykningsstregen.