Haslev – Lellinge (1-0) 2-4

Haslev – Lellinge (1-0) 2-4
2-1 Morten Egeskov
2-2 Troels Nielsen
2-3 Marcus Belt
2-4 Andreas Voxen
Adv: M. Poulsen, LIF.

L. Nielsen – T. Pedersen, M. Rasmussen, M. Poulsen, M. Egeskov – J. Darling Hansen, E. Sennahøj, J. Larsen, R. Switzer – M. Belt, A. Voxen
(T. Nielsen, O. Hallgren)

En kamp som Lellinge meget gerne skulle vinde for at få lidt afstand til bunden, og det startede også med tungt Lellinge pres. Allerede efter 2 min kom Emil Sennahøj højest til et hjørne han heade ned foran Mikkel Poulsen, der dog ikke fik ordentlig ram på bolden, så målmanden kunne samle op. Kort efter kom Mick Rasmussen højest til et nyt hjørne, men headede lige over. Efter 10 min kom Andreas Voxen fri til skud, men målmanden klarede. Efter 30 min var det Jakob Darlings tur til at komme igennem, men også her var målmanden på plads. Haslev første rigtige mulighed kom efter 35 min, da en spiller kom igennem i den ene side, og løftede bolden forbi Lasse Nielsen i målet, men Mikkel Poulsen kom tilbage og clearet på stregen. Efter 40 min opsnappede Andreas Voxen en fejlaflevering fra en Haslev forsvarer, og kunne helt alene sætte imod målet, men målmanden klarede endnu engang. Typisk hvis man ikke scorer på sine chancer, gik der kun 20 sekunder inden Haslev kunne bringe sig i front. Bolden blev sparket langt, og her kunne Haslevs stærke angriber kæmpe sig fri, inden han sendte bolden mellem benene på Lasse Nielsen til 1-0. En ekstrem kold spand vand i hovedet på Lellinge, der indtil da ellers havde spillet fantastisk, men alligevel nede 1-0 i pausen.
Anden halvleg var kun lige starter da Haslev udbyggede føringen. En kontra endte med at Haslevs angriber kom fri til skud i den ene side, og den blev hugget knaldhårdt op i det korte målhjørne til 2-0. Hvis der er noget Lellinge har vist denne sæson er det at man aldrig stopper med at kæmpe. Efter 55 min bragte Lellinge sig ind i kampen igen, da Lellinge pressede højt. Emil Sennahøj headede en Haslev clearing retur, og den bold var Morten Egeskov først på, og alene med målmanden løftede han den sikkert over målmanden og i mål til 2-1. Kort efter måtte Mikkel Poulsen se gult, da han gled og fik fældet en Haslev spiller på kanten af feltet. Frisparket blev sendt forbi mål. Lellinge var stadig spilstyrende trods i undertal. Efter 60 min blev Lellinge heftigt bortdømt, da Andreas Voxen kom igennem og blev revet ned bagfra, i noget der var et klart straffespark og rødt kort, men dommeren undlod at fløjte til stor frustration i Lellinge lejren. Efter 70 min da Lellinge igen var blevet fuldtallige sendte Morten Egeskov Troels Nielsen afsted, og med et hårdt vristspark lidt inde i feltet blev bolden sparket ind helt ude ved fjerneste stolpe til 2-2. Troels Nielsen fik en kæmpe chance kort efter helt alene igennem, men overplacerede sit skud, og blev tilmed skadet i samme bevægelse. Efter 75 min fik Jesper Larsen chancen fra kanten af feltet med et skud, men målmanden parrerede bolden til hjørne. Efter 80 min blev comebacket en realitet, da Rasmus Switzer og Morten Egeskov kombinerede i venstresiden. Det endte med at Morten Egeskov satte to man i feltet og gik til baglinjen, og med en flad aflevering skråt tilbage fandt han Marcus Belt der satte foden på og sendte bolden i nettet via målmandens hånd til 2-3. Haslev var tæt på efter 85 min, da et skud blev reddet af Lasse Nielsen, og Mick Rasmussen fik en vigtig tå på returen. Kort efter blev kampen endelig afgjort, da Oliver Hallgren efter et super indhop/debut kørte rundt med et par spillere på midten inden han fandt Andreas Voxen, der denne gang hamrede en flad afslutning ind ved fjerneste stolpe til 2-4. Lellinge var lige ved at lukke Haslev ind igen til sidst, da Mikkel Poulsen lavede en for kort tilbagelægning, men han kom selv lynhurtigt tilbage og fik prikket bolden til hjørne. Efter et par minutters overtid lød slutfløjtet, og Lellinge kunne række hænderne i vejret.

Lellinge – Langebæk (0-1) 2-1

Lellinge – Langebæk (0-1) 2-1
1-1 Claus Søgaard
2-1 Mikkel Poulsen
Adv: E. Sennahøj, A. Voxen, LIF. Langebæk 3.

R. Switzer – T. Pedersen, E. Sennahøj, M. Poulsen, M. Egeskov – M. Belt, N. Omme, D. Schøn, A. Vergmann – C. Søgaard, A. Voxen.
(J. Olsen, N. Olsen, J. Hansen)

Dette var en kamp der skulle vindes, men man kan vidst roligt sige at det holdt hårdt!. Kampen igennem var det et tungt Lellinge pres, men det med at score på sine chancer er ikke noget Lellinge benytter sig af for tiden. Inden for de første 20 minutter havde Anders Vergmann og Andreas Voxen en god chance hver. Efter 30 min fik Lellinge et af sine mange hjørnespark. Her kom Marcus Belt højest, og hvordan målmanden holdt den bold ude skal være en gåde, men med en refleksredning fik han slået bolden op på undersiden af overliggeren, så bolden røg i spil igen. Efter 35 min var det igen Marcus Belt der efter endnu et hjørne, tæt under mål sendte bolden mod mål, men igen hev målmanden en klasseredning op. Kort før pausen fik Emil Sennahøj gult, og det udnyttede Langebæk kort efter, da en bold blev slået over forsvaret, og flot taget ned af en Langebæk spiller, og alene igennem, scorede han sikkert til 0-1.
Lellinge skulle bare forsætte i samme spor i anden halvleg, så var man sikker på at målene nok skulle komme. Langebæks overtal blev hurtigt udlignet, da en spiller fik gult for et frispark. Kort efter Lellinge blev fuldtallige fik Andreas Voxen dog gult, da han kom for sent i en tackling. Da Lellinge igen blev fuldtallige kunne man igen presse på, og selvom der var flere gennembrud manglede det sidste løb eller aflevering kvalitet, så Langebæk holdt stand. Langebæk pakkede sig og prøvede på kontra, og en enkelt gang så det ud til at blive farligt, da en spiller blev sendt afsted, men Mikkel Poulsen kom tilbage og fik afværget inden det blev rigtig farligt. Langebæk så mere og mere trætte ud, og efter 85 min fik de gult for et frispark på en farlig omstilling. Og da tiden gik mod de 90 min var heldet endelig med Lellinge. Målmanden prøvede at trække tiden ved at holde bolden ved fødderne indtil en Lellinge angriber pressede på, men han havde ikke forudset Andreas Voxens fart, så han nåede lige at prikke bolden inden målmanden samlede bolden op, der så røg over til Claus Søgaard, der kunne trille bolden i et tomt mål til 1-1. Nu fik Lellinge blod på tanden, og i overtiden strøg Morten Egeskov mod feltet, men blev fældet bagfra et par meter uden for feltet i venstre side, og det kostede endnu et gult kort til Langebæk. Frisparket blev slået hårdt ind i feltet, som målmanden fik parreret, hvor Nikolai Omme kom først på returen, men målmanden var helt tæt på og fik blokkeret inden Mikkel Poulsen var over den løse bold, som han kunne prikke i mål til 2-1, og det udløste kæmpe jubel både på banen og tilskuerpladserne. Lellinge kunne uden problemer køre bolden rundt de sidste minutter inden slutfløjtet. Dermed kravlede Lellinge over stregen igen.

Bjæverskov – Lellinge (0-0) 2-1

Bjæverskov – Lellinge (0-0) 2-1
2-1 Andreas Voxen (str)

R. Switzer – N. Olsen, M. Rasmussen, E. Sennahøj, M. Poulsen – J. Larsen, N. Omme, M. Belt, M. Egeskov – A. Vergmann, A. Voxen.
(T. Pedersen, J. Olsen, J. Darling)

Hvordan Lellinge kunne gå fra banen uden point må være en gåde! Skidt udnyttelse af chancer, og kendelser der ikke gik Lellinges vej bærer meget af svaret. Lellinge var allerede efter 30 sekunder tæt på, da Andreas Voxen gik til baglinjen og sendte et indlæg ind som Anders Vergmann helflugtede flot til, og kun en utrolig redning holdt Lellinge fra mål. Fornuftige chancer til Andreas Voxen, Morten Egeskov og Marcus Belt blev ikke omsat. I den anden ende var chancerne små, hvor bedste mulighed var en tilfældig bold der blev sparket ind på en Bjæverskov spiller 2 meter fra mål, der dog ikke nåede at reagere så bolden kunne cleares bagefter. Dermed endte første halvleg uden mål.
Der var noget mere gang i anden halvleg. Efter 50 min fulgte Mick Rasmussen op på en retur bold fra målmanden, tog trækket udenom målmanden der tog begge ben på Lellinge spilleren. Utroligt nok forblev dommerens fløjte tavs. Kort efter spillede Lellinge sig flot igennem, og det endte med at Jakob Olsen kom alene igennem, men igen hev målmanden en stor redning op af hatten. Efter 65 min slog Bjæverskov en kontra, der endte med at en spiller kom fri i en spids vinkel. Rasmus Switzer kom ud og fik blokkeret, men returen røg hen til en Bjæverskov spiller, der flot løftede bolden i mål til 1-0. Lellinge kom sig ikke før bolden lå i nettet igen, da en bold fra forsvaret blev slået over Lellinge forsvaret, hvor en spiller var stukket afsted, og med et lob sørgede han for 2-0. Så måtte Lellinge smide alt frem. Efter 70 min kombinerede Lellinge sig flot igennem, og det endte med at Anders Vergmann spillede Morten Egeskov fri til skud, der dog måtte se sit skud prelle af på stolpen. Efter 75 min tog Morten Egeskov en dribletur, der endte med at han blev nedlagt bagfra i feltet. Det efterfølgende straffe scorede Andreas Voxen sikkert på til 2-1. Presset fra Lellinge var stort, og efter 85 min havde Lellinge bolden i nettet, da Emil Sennahøj slog en høj bold ind i feltet, som Anders Vergmann tog ned bagerst i feltet og huggede ind ved fjerneste stolpe, og selvom han var mange meter onside fløjtede dommeren for offside. I overtiden gik endnu en dommerkendelse Lellinge imod. Lellinge havde sendt alle frem incl. målmand på et hjørnespark, og efter lidt klumpspil blev bolden sendt imod mål, hvor en Bjæverskov spiller legede målmand og tog bolden med hånden på stregen, men heller ikke dette så dommeren. Helt til sidst burde Bjæverskov have scoret da en spiller kom fuldstændig alene igennem, men han overplacerede sin afslutning og sendte bolden forbi. Helt ekstremt skuffende måtte Lellinge gå fra banen som tabere. Nederlaget betød også at Lellinge er rykket under nedrykningsstregen i den ekstremt tætte pulje, og en sejr i lørdagens kamp imod bundholdet Langebæk er nødvendigt.