Lellinge – ØsterN (0-1) 0-2

Lellinge – ØsterN (0-1) 0-2
Udv: C. Bülow, LIF.
Adv: P. Kirkskov, C. Bülow, LIF. ØsterN 2

L. Nielsen – R. Switzer, T. Pedersen, E. Sennahøj, M. Egeskov – M. Belt, D. Pedersen, P. Kirkskov, D. Schøn, O. Hallgren – A. Voxen.
(C. Bülow, J. Darling, M. Jørgensen)

Lellinge startede dagens kamp så skidt som man næsten kunne, da bolden lå i nettet allerede efter 30 sekunder. ØsterN slog en bold i dybden, og en aflevering efter kom en spiller fri til skud og sendte den i mål til 0-1. Lellinge fik derefter justeret lidt mere på defensiven, men det var stadig med ØsterN klart mest på bolden, der også lagde et hårdt pres på Lellinge. Efter 20 min måtte Lasse Nielsen i målet hive en god redning frem, da et skud blev afrettet, ellers var det med stort spilovertag og få chancer som ØsterN kom med. Efter 40 min. var Lellinge tæt på. Et god kontra sendte Andreas Voxen alene mod målet, han tog et træk, men målmanden fik lige akkurat fingrene på bolden, og fik i anden omgang tacklet bolden væk. Lellinge måtte derfor gå til pausen nede 0-1.
I pausen måtte en skadet Lasse Nielsen lade sig udskifte med Tobias Pedersen, og Casper Bülow gik ned i forsvaret. Inden det blev helt afstemt havde ØsterN fået en friløber, med skuddet blev sendt langt forbi. Efter 60 min og 15 minutter frem kom en del advarsler. Først røg en ØsterN spiller ud for brok, kort efter røg Peter Kirkskov ud for et frispark, så Casper Bülow for frispark og siden en ØsterN spiller også for frispark. Ind imellem havde ØsterN været tæt på med et skud på stolpen. Lellinge ændrede midtvejs lidt på taktikken og lod Danni Pedersen søge dybt og drive bolden frem, og dette gav mere plads på kanterne. Og det virkede, og det var et klart bedre Lellinge hold i anden halvleg. Efter 75 min var det yderst tæt på for Lellinge, da Daniel Schøn slog et perfekt indlæg fra højre, hvor Morten Egeskov kom til og headede bolden mod mål. Målmanden kom dog på tværs og fik viftet bolden op på overliggeren. Jacob Darling var tæt på returen, men ØsterN fik clearet. Efter 85 min fik ØsterN frispark 10 meter udenfor feltet. Et drøn af et skud blev sendt mod målet, men tog stolpen og hoppede i spil igen. Med to minutter igen faldt afgørelsen, da ØsterN kom afsted i en kontra. En spiller kom fri i den ene side, men spillede uselvisk på tværs hvor en anden kunne trille bolden sikkert i mål til 0-2. I overtiden fik Casper Bülow sit andet gule kort for at stoppe en farlig omstilling. Det blev dermed en fortjent ØsterN sejr med mål i første og sidste minut.

Havdrup – Lellinge (0-1) 0-3

Havdrup – Lellinge (0-1) 0-3
0-1 Marcus Belt (assist: Andreas Voxen)
0-2 Danni Pedersen (assist: Marcus Belt)
0-3 Andreas Voxen (assist: Rasmus Switzer)

Adv: Havdrup 1.

L. Nielsen – T. Pedersen, M. Rasmussen, E. Sennahøj, C. Creutzberg – O. Hallgren, N. Omme, D. Pedersen, P. Kirkskov – M. Belt – A. Voxen.
(C. Gullemann, R. Switzer)

Desværre intet referat fra dagens kamp.

Lellinge – Vallensbæk (1-2) 2-4

Lellinge – Vallensbæk (1-2) 2-4
1-1 Marcus Belt
2-2 Marcus Belt
Adv: T. Pedersen, N. Omme, LIF. Vallensbæk 1.

L. Nielsen – T. Pedersen, E. Sennahøj, M. Poulsen, M. Egeskov – O. Hallgren, N. Omme, D. Pedersen, P. Kirkskov – D. Schøn – A. Voxen.
(C. Gullemann, M. Belt, J. Hansen)

I en utrolig lige kamp på en ekstrem våd bane var det Vallensbæk der trak det længste strå. Peter Kirkskov var igen tilbage, og Christian Gullemann var klar til sin debut. Lellinge startede bedst uden at komme frem til den afgørende chance, men allerede efter 10 min var Lellinge ramt af skader. Først til Morten Egeskov (fiber) og så til Andreas Voxen (landede uheldigt på skulderen efter at være blevet fældet). Marcus Belt blev sendt på toppen, og Christian Gullemann måtte vikariere på en uvant back position. Vallensbæk kom bedre med, og efter 20 min kom de i front da et frispark blev sendt mod bagerste stolpe headet ind på midten, hvor en spiller fra kort afstand kunne sparke bolden i mål til 0-1. Vallensbæk havde en god mulighed kort efter, men skuddet fra kanten af feltet blev sendt lige forbi. Herefter overtog Lellinge igen, og efter 30 min havde Lellinge skydetelt, men Vallensbæk spillerne kom på skift på tværs og fik blokkeret. Efter 35 min tog indskiftede Jakob Hansen et rush op ad banen, kom til baglinjen og lagde bolden skråt tilbage hvor Nikolai Omme kom til og sparkede et hårdt spark mod mål som målmanden parerede, men heldigvis lige ud i fødderne på Marcus Belt, der let kunne score til 1-1. Lige før pausen fik Vallensbæk et hjørne, der blev slået hårdt mod forreste stolpe, hvor en Vallensbæk spiller kom på og sendte bolden i mål til 1-2.
I anden halvleg var det med Lellinge som klart bedst, og spillet så rigtig flot ud og efter 55 min gav det udbytte. Et angreb endte med at Peter Kirkskov slog et indlæg som Marcus Belt fik raget til sig, inden han fra kort afstand sparkede bolden i mål til 2-2. Lellinge kløede på, og efter 70 min gik igen indskiftede Andreas Voxen forbi Vallensbæk forsvaret og kom alene igennem, men hans afslutning fik målmanden foden på. Efter 75 min fik Vallensbæk et mål ud af ingenting, da Marcus Belt gik for hårdt til en spiller på kanten af feltet, som dommeren takserede til straffe. Det blev omsat sikkert til 2-3. En spand koldt vand i hovedet med tanke på den ellers gode halvleg. Kort efter fik en Vallensbæk spiller gult for at stoppe en lovende omstilling da han fældede Marcus Belt. Overtallet fik Lellinge ikke udnyttet særlig godt, og kom ikke frem til det store. I stedet fik Vallensbæk en kontra, hvor der blev slået et indlæg fra højre, som Emil Sennahøj uheldigt fik sendt i eget mål til 2-4. Andreas Voxen var lige ved at komme igennem efter 85 min, men gled på den våde bane. I slutminutterne så både Tobias Pedersen og Nikolai Omme gult. Imellem advarslerne var Christian Gullemann tæt på med et skud, men bolden gik lige forbi. I overtiden kunne Vallensbæk have udbygget føringen da en spiller kom alene igennem, men Lasse Nielsen klarede skuddet, så kampen endt med et skuffende 2-4 nederlag. Nederlaget sendte Lellinge ned på 3. pladsen.

Torslunde/Ishøj – Lellinge (1-2) 2-4

Torslunde/Ishøj – Lellinge (1-2) 2-4
0-1 Selvmål
1-2 Marcus Belt
2-3 Andreas Voxen
2-4 Jacob Darling Hansen
Adv. N. Omme, LIF.

R. Switzer – C. Creutzberg, E. Sennahøj, M. Rasmussen, M. Egeskov – O.Hallgren, N. Omme, D. Pedersen, J. Larsen – M. Belt – A. Voxen
(T. Pedersen, J. Darling Hansen)

Til dagens kamp måtte topscorer Troels Nielsen sidde over med skade. Til gengæld havde man endelig Danni Pedersen med til sit længe ventede comeback. Lellinge startede bedst i dagens kamp da Andreas Voxen efter få minutter kom alene igennem, men målmanden klarede. Der skulle dog kun gå yderligere 5 min inden Lellinge kom i front. Danni Pedersen slog en bold op mod Andreas Voxen, og her gik en Torslunde spiller og målmanden helt fejl af hinanden så det endte med at forsvarsspilleren headede bolden over sin egen målmand og i mål til 0-1. Efter 15 min fik Torslunde mere fat og var mest på bolden. Efter 20 min blev en Torslunde spiller spillet alene igennem, men Rasmus Switzer kom godt ud af mål og fik klaret. Efter 25 min blev en bold slået bagerst ned i Lellinges felt og her steg en spiller op og headede bolden forbi Lellinges målmand, men Emil Sennahøj kom tilbage og fik sparket væk på stregen. Efter 30 min gik den ikke længere. Torslunde fik frispark helt ude i den ene side, og et indlæg blev slået ind mod Rasmus Switzer i målet, men uheldigvis gled den igennem handskerne og i mål til 1-1. Op på hesten igen som det hedder, og det gjorde Lellinge så og sluttede halvlegen bedst af. Efter 40 min fik Lellinge hjørne. Andreas Voxen slog bolden knaldhårdt ind i feltet, og midt for mål kom Marcus Belt flyvende og pandede bolden utageligt i nettet til 1-2. Dommeren kunne kort efter fløjte til pause.
Anden halvleg startede lige uden de store chancer, og efterhånden blev spillerne også mere og mere trætte og frisparkene lidt hårdere. Specielt Danni Pedersen og Oliver Hallgren fik nogle knubs, men dommeren tillod en ret hård linje. Efter 60 min var Andreas Voxen tæt på efter oplæg fra Jacob Darling Hansen, men han overplacerede sit skud. Efter 65 min fik Torslunde noget tilfældigt udlignet. En høj bold blev sendt ind, tog stolpen, hoppede i spil igen og efter et par knæ på bolden landede den hos en Torslunde spiller midt i feltet, der let kunne sparke bolden ind til 2-2. Det var tydeligt at Torslunde havde brugt mange kræfter, og for en gang skyld var det Lellinge der konditionsmæssigt var ovenpå. Efter 75 min sendte Danni Pedersen en god aflevering op i banen til Andreas Voxen, og han oversprintede alt og alle, incl bagerste mand der gjorde alt for at save ham ned, kom alene igennem, og sendte bolden imellem benene på målmanden til 2-3. Med 10 minutter igen så Nikolai Omme gult for brok/gestikuleren, og så måtte det forventes at de sidste 10 minutter ville blive hårde at komme igennem. Lellinge stod dog perfekt på banen og tillod ikke meget spil komme i nærheden af målet. I stedet fik Lellinge en kæmpe mulighed da Andreas Voxen kom igennem, spillede på tværs til en fri Danni Pedersen, men på mirakuløs vis kom målmanden på tværs og fik taget afslutningen tæt på mål. Det endte dog ikke med at gøre det store, da Danni Pedersen med 5 minutter igen sendte Jacob Darling afsted på venstre kanten, han gik mod målet, tog et træk ud i banen, og hamrede bolden ind ved nærmeste stolpe fra en spids vinkel til 2-4. Herefter var der ikke længere tvivl om vinderen, og Lellinge kunne køre sæsonens 3. sejr i land ud af 3 mulige, og dermed på 1. eller 2. pladsen afhængig af weekendens resultater.
Næste kamp er hjemme imod nr. 3 Vallensbæk, der slog oprykker favoritten Køge Nord FC med 1-0, så det må kaldes en vaske ægte topkamp.