Lellinge – Tune (1-0) 1-2

Lellinge – Tune (1-0) 1-2
1-0 Nikolai Omme

L. Nielsen – T. Pedersen, M. Rasmussen, E. Sennahøj, M. Egeskov – R. Switzer, N. Omme, O. Hallgren, D. Pedersen, J. Larsen – A. Vergmann
(T. Nielsen, M. Jørgensen)

Tune startede dagens kamp og var mest på bolden de første 15 min, og det kastede en enkelt stor chance af sig da en spiller kom igennem, men Lasse Nielsen i målet klarede. Herefter var det Lellinge der tog over. Efter 25 min var Lellinge meget tæt på at bringe sig i front da Anders Vergmann kom højest på et hjørne, men bolden blev reddet på stregen. Efter 35 min kom Lellinge front. Nikolai Omme havde forsøgt sig fra distancen et par gange, men tredje gang var lykkens gang. Et godt angreb endte med at Oliver Hallgren trillede bolden bagud til Nikolai Omme der hamrede bolden op i målhjørnet til 1-0. Med 5 min igen til pausen forsøgte Nikolai Omme sig med et frispark langt udefra, hvor bolden tog toppen af overliggeren. Lellinge kunne gå til pause med en smal 1-0 føring.
Som anden halvleg skred frem blev banen mere og mere trådt op i det våde vejr, og flere tilfældigheder skete, og der var meget fight på midten af banen. Efter 70 min kom en Tune spiller igennem efter et par fikse træk i mudderet, men Lasse Nielsen var igen på plads med en god redning. Efter 75 min fik Tune udlignet. En bold blev slået ned bag forsvaret i højre side, og en spiller kom fri til skud som han lagde over i modsatte side af målet til 1-1. Herefter gik der indianerbold i den med muligheder i begge ender. Efter 85 min var Anders Vergmann tæt på, da han med et frækt lob langt udefra prøvede at overliste målmanden, men han nåede tilbage og fik vippet bolden op på overliggeren. Med to minutter igen kom Danni Pedersen igennem, og med en god dribling satte han sin modspiller, men trækket udenom målmanden fejlede. I 89 min fik Tune en fordel af mudderet, da en lang bold blev slået ned, og det lignede at Lasse Nielsen kunne samle op , men bolden stoppede helt op i mudderet, og en Tune spiller kunne komme imellem og prikke bolden udenom og sparke i et tomt mål til 1-2. Lellinge smed alt frem i overtiden, og det gav en kontra og friløber til Tune, men spilleren sparkede over mål. Helt til sidst fik Lellinge en sidste chance. Mikkel Jørgensen slog en flad bold ind i feltet, og lidt tilfældigt landede bolden hos Mick Rasmussen midt i feltet, men hans skud sad lige på målmanden. Det endte derfor med et utrolig ærgerlig nederlag.