Vallensbæk – Lellinge 9-2

Der var heldigvis ikke nogen reporter med til dagens kamp, da Lellinge fik de største høvl i lang tid. En kollektiv off day. Målene scoret af Jesper Søgaard på oplæg af Marcus Belt, og Jacob Darling Hansen på oplæg af Jesper Søgaard.

Jersie – Lellinge (0-0) 1-2

Jersie – Lellinge (0-0) 1-2
0-1 Marcus Belt
0-2 Matias Kristensen

L. Nielsen – C. Justesen, E. Sennahøj, M. Poulsen, M. Egeskov – T. Nielsen, N. Omme, D. Pedersen, M. Kristensen, A. Vergmann – M. Belt
(M. Jørgensen)

Så fik Lellinge endelig stoppet stimen af nederlag med en sejr i dagens udekamp. Kampen startede meget lige uden de helt store chancer. For begge hold manglede den sidste aflevering, så de største chancer var på skud udefra og holdene kunne gå til pause med 0-0.
I anden halvleg blev der satset lidt mere fra begge hold, og trætheden kunne også mærkes. Jersie fik kampens første store chance, da en spiller blev spillet godt igennem, men Lasse Nielsen var hurtigt ude og hevet bolden til sig. Efter 60 min kom der hul på bylden, da Danni Pedersen fandt Marcus Belt i den ene side, og han sendte en aflevering mod bagerste stolpe, og til alt held for Lellinge sejlede bolden ind til 0-1. Efter 70 min var Danni Pedersen selv tæt på da han sendte et skud afsted mod målhjørnet der havde været kandidat til årets mål hvis ikke målmanden havde fået hånden på og viftet bolden forbi stolpen. Jersie havde et par forsøg fra spidse vinkler som Lasse Nielsen i målet havde styr på. Jersie prøvede at sætte ekstra tryk på det sidste kvarter, men det gav også muligheder i den anden ende, og med 5 minutter igen lykkedes det Lellinge at udbygge føringen. Nikolai Omme spillede en bold på tværs til Matias Kristensen, der tidligere i kampen havde haft nogle forsøg udefra, men denne gang var sigtekornet stillet. Bolden ramte jorden lige før målmanden og gik i mål ved den ene stolpe til 0-2. Jersie smed alt frem til sidst og i overtiden lykkedes det dem at reducere da et indlæg blev mødt midt for mål og headet i mål til 1-2. Lellinge havde 3 berøringer efter at have givet bolden op inden dommeren fløjtede af.

Lellinge – Ejby (1-1) 2-3

Lellinge – Ejby (1-1) 2-3
1-0 Marcus Belt
2-3 Morten Egeskov

L. Nielsen – C. Bülow, E. Sennahøj, P. Kirkskov, M. Poulsen – M. Jørgensen, M. Belt, N. Omme, M. Kristensen, M. Egeskov – J. Søgaard.

At Lellinge ikke fik noget med hjem fra forårets første kamp må siges at være en kæmpe skuffelse, specielt med tanke på Lellinge gode træningskampe op til sæsonstart. Kampen var blevet rykket til Borup kunstgræsbane da Lellinges bane ikke var blevet klar. Lellinge var dominerende i kampens indledning, og efter 10 min fik Lellinge hjørnespark. Den blev slået fladt ind over og lidt tilfældigt landede bolden for fødderne af Marcus Belt i feltet, der hamrede bolden ind via undersiden af overliggeren til 1-0. Lellinge var tæt på at udbygge føringen kort efter da Nikolai Omme fik en tværaflevering på kanten af det lille felt, men en kanon redning af målmanden forhindrede mål. Efter 25 minutter fik Ejby sat en kontra i gang og det endte med at en spiller kom afsted på kanten, og kunne spille den på tværs til en Ejby spiller der let kunne trille bolden i mål til 1-1. Resten af halvlegen var uden de helt store chancer. Bedste forsøg havde Matias Kristensen med et skud udefra der gik lige over.
Lellinge startede som lyn og torden i anden halvleg, men den sidste aflevering i flere omgange missede. Efter 55 min slog Ejby en lang aflevering frem, og angriberen tog et par træk før han sendte en afslutning mod mål, og ved bagerste stolpe kunne en Ejby spiller komme til og prikke bolden det sidste stykke over stregen til 1-2. Herefter prøvede Ejby at tage tempoet ud af kampen, og det lykkedes de med, og Lellinge kunne ikke rigtig få sat et pres sammen. Efter 65 min havde Ejby et forsøg på stolpen, men der gik ikke lang tid før det udbyggede føringen. Et hjørnespark blev kun clearet til nogle meter uden for feltet hvor en Ejby spiller kom til og med et følt spark sendte bolden ind ved den ene stolpe til 1-3. Ejby spillede bolden rundt om Lellinge, og det var først i de sidste 10 minutter at Lellinge fik sat et egentlig pres sammen. Først havde Lellinge bolden i mål, der korrekt blev underkendt for hånd på bolden, og kort efter dukkede Marcus Belt op ved bagerste stolpe på et indlæg, som han flugtede på den fjerneste stolpe. Med 5 minutter igen fik Lellinge reduceret, da Nikolai Omme sendte en bold på tværs som Morten Egeskov tog med inden han løftede den over målmanden til 2-3. Det blev den sidste store chance, og 5 minutter senere kunne dommeren fløjte af. Stor stor skuffelse, der må forsøges at vendes næste weekend.