Tune – Lellinge (2-0) 4-2

Tune – Lellinge (2-0) 4-2
3-1 Marcus Belt
4-2 Morten Egeskov
Adv: Tune 2.
S. Kristoffersen – C. Justesen, E. Sennahøj, M. Egeskov, J. Darling – T. Nielsen, N. Omme, M. Kristensen, A. Vergmann – M. Belt, J. Søgaard
(R. Switzer)

Med en sejr kunne Lellinge bringe sig op på 3. pladsen foran dagens modstander fra Tune. 3 afbud på dagen gjorde det ikke let, da nye folk måtte hives ind i sidste øjeblik. Tune startede i et rasende højt tempo og satte Lellinge under pres. Efter 10 min kunne de også spille sig igennem i højre side, og med en flad aflevering på tværs kunne bolde let prikkes ind til 1-0. Efter 35 min blev en bold spillet igennem midten og en Tune spiller kom alene igennem, men Lellinges vikarierende målmand kom godt ud og fik blokeret. Desværre røg bolden lige hen til en Tune spiller der let kunne sparke bolden ind til 2-0. Tune kunne ikke holde tempoet, og Lellinge kom meget bedre med. Marcus Belt havde muligheden da han drejede rundt i feltet og afsluttede, men den sad lige på målmanden og Casper Justesen var meget tæt på en reducering efter en dødbold da bolden landede for fødderne af ham, men hans afslutning blev vippet op på undersiden af overliggeren af målmanden. Lige før pausen var Tune også tæt på at udbygge føringen, da en spiller kom igennem i venstre side, men hans afslutning tog stolpen, så holdene kunne gå til pause med en 2-0 føring til Tune.
Anden halvleg var meget lige, men det blev mest til afslutninger langt udefra. Efter 60 min kom Tune yderligere foran da en aflevering blev rettet af og røg hen til en Tune spiller, der kunne sætte afsted imod målet og runde målmanden inden han scorede til 3-0. Efter 75 min kom Lellinge på tavlen. En bold blev vippet på tværs af Jacob Darling og blev mødt af Marcus Belt på midten der kunne heade bolden ind til 3-1. Der gik dog kun få min da Tune kom på 4-1 på en kæmpe dommerfejl. En bold blev slået op på en spiller der lå ca. 10 meter offside, men helt uforståeligt lod dommeren spillet forsætte, og så kunne spilleren sparke Tune bolden ind ved nærmeste stolpe. Efter 85 min førte Lellinge bolden frem i højre side. Jesper Søgaard slog bolden ind hvor Marcus Belt forlængede den inden den havnede for fødderne af Morten Egeskov på kanten af feltet der halvflugtede bolden op i det fjerne målhjørne til 4-2. Lellinge trykkede på, hvilket også gav en kontra chance til Tune med afslutningen blev sendt forbi mål. Matias Kristensen havde et godt skud udenfor feltet der tog stolpen og hoppede i spil igen. Lellinge holdt fast i bolden, der kom til Matias Kristensen igen, han trykkede af, og utroligt nok tog bolden stolpen igen. I overtiden måtte Tunes målmand ud i fuld længde for at vifte endnu et langskud fra Matias Kristensen forbi stolpen. Dermed endte kampen 4-2 til Tune, der dermed ligner en klar favorit til 3. pladsen i rækken.

Lellinge – Torslunde/Ishøj (1-2) 2-2

Lellinge – Torslunde/Ishøj (1-2) 2-2

Lellinge kunne med en sejr bringe sig på en delt 3. plads, men udnyttede desværre ikke muligheden. Kampen startede meget lige og med få chancer i begge ender. Efter 20 min kom første mulighed til Lellinge da en bold blev spillet bag om forsvaret, men afslutningen blev sendt langt forbi. Efter 25 min blev kampen åbnet med et mål. En bold blev slået ind i Lellinges felt, og i en situation hvor Lellinge meget gerne havde set frispark for at rive i trøjen og derefter tage bolden uden om Lellinges forsvar med hånden kom en Torslunde spiller igennem og sendte bolden i mål til 0-1. Lellinge kom kort efter tilbage, da Lellinge fik bolden fra Torslundes forsvar som gav en friløber der sikkert blev lagt i mål til 1-1. Efter 35 min så Tobias Pedersen gult for at bremse en lovende omstilling, men på trods af en mand i undertal var det Jacob Darling der efter en ripost fik en god hovedstødschance som blev sendt over mål. Kort før halvlegen var Lellinge dog uheldig, da et skud langt udefra blev rettet af og snød Lasse Nielsen i målet, så bolden gik i mål til 1-2.
Lellinge lagde stort tryk på i anden halvleg, og efter 55 min gav det gevinst, da Anders Vergmann blev nedlagt i feltet i et gennembrud og dommeren dømte straffe. Nikolai Omme gik til bolden og scorede sikkert modsat af målmanden til 2-2. Lellinge slap speederen lidt, men var stadig mest på bolden. Efter 70 min var Lellinge meget tæt på da Nikolai Omme sendte et frispark på undersiden af overliggeren inden Torslunde fik clearet. Lellinge appellerede en enkelt gang for straffe da en spiller blev nedlagt i feltet, og med 5 min igen misbrugte Lellinge en friløber. Helt til sidst var Torslunde tæt på, da et indlæg blev mødt midt for mål, men hovedstødet fik ingen fart og Lellinges målmand kunne let gribe bolden, og dermed endte kampe uafgjort 2-2.

Lellinge – Havdrup (2-0) 6-3

Lellinge – Havdrup (2-0) 6-3
1-0 Morten Egeskov
2-0 Jesper Søgaard
3-0 Marcus Belt
4-1 Jesper Søgaard (str.)
5-1 Jesper Søgaard
6-2 Jesper Søgaard

T. Pedersen – C. Justesen, E. Sennahøj, M. Rasmussen, M. Egeskov – N. Omme, T. Nielsen, D. Pedersen, M. Kristensen – M. Belt, J. Søgaard.
(J. Hansen, M. Jørgensen, D. Schøn)

Solen skinnede fra en skyfri himmel da Lellinge hentede en pligt sejr over rækkens bundhold fra Havdrup. Kampen startede med en grim skade til tidligere Lellinge spiller Nikolaj Olsen, og kampen blev udsat 30-45 minutter. Da spillet blev genoptaget gik der ikke lang tid før Lellinge havde bragt sig i front. Jesper Søgaard kom til baglinjen og spillede bolden skråt bagud til en fremstormende Morten Egeskov, der sendte et fladt skud ind ved den ene stolpe til 1-0. Der var ikke mange chancer i første halvleg til nogen af holdene. Efter 35 min havde Havdrup et godt forsøg på frispark der snittede overliggeren. Efter 40 min blev Nikolai Omme nedlagt på vej imod målet. Jesper Søgaard gik til bolden og sparkede den ind i det ene målhjørne til 2-0. Kort efter fløjtede dommeren til pause.
Havdrup prøvede at presse op i anden halvleg, og det gav plads. Daniel Schøn fik bolden i venstre side, som han lagde ind i feltet til Marcus Belt, der headede Lellinge i front med 3-0. Efter 60 min scorede Havdrup efter et indlæg til forreste stolpe som en spiller stødte ind med brystet til 3-1. Efter 65 min blev Danni Pedersen spillet igennem, men blev skubbet ned inde i feltet, og dommeren fløjtede straffe. Jesper Søgaard sparkede og sendte bolden i mål til 4-1. Efter 75 minutter spillede Nikolai Omme bolden igennem til Jesper Søgaard, der løftede bolden over målmanden til 5-1. Efter 80 min. scorede Havdrup til 5-2 da en spiller fik masser tid til at drible rundt i feltet inden han sendte bolden ind ved nærmeste stolpe. Med 5 minutter igen slog Matias Kristensen en god bold over forsvaret som Jesper Søgaard tog ned inden han sendte bolden i mål med målmanden fanget på mellemhånd til 6-2. Omkring de 90 minutter scorede Havdrup endnu engang da en returbold lidt uden for feltet blev hamret i kassen til 6-3. Matias Kristensen havde et par gode muligheder i overtiden til yderligere at udbygge føringen, men det lykkedes ikke at putte bolden i kassen. Dermed endte kampen med en sikker 6-3 sejr, der igen sendte Lellinge op på 4. pladsen i rækken.