Lellinge – Solrød (1-0) 2-1

Lellinge – Solrød (1-0) 2-1
1-0 Nikolai Omme (str.)
2-0 Danni Pedersen
Udv: M. Rasmussen, LIF.

L. Nielsen – C. Justesen, M. Rasmussen, K. Jensen, R. Jensen – P. Glückstadt, N. Omme, D. Pedersen, M. Kristensen – M. Belt, J. Søgaard.
(J. Larsen, M. Jørgensen)

Lellinge var hårdt ramt af afbud til dagens kamp imod rækkens nr. 2 fra Solrød, og betød debut til Rasmus Jensen efter flere gode kampe på serie 6 og comeback til Patrick Glückstadt. Det blev alligevel en super kamp af holdet og sæsonens indtil nu flotteste resultat. Lasse Nielsen i Lellinges mål stod en pragtkamp og tog blandt andet et straffe i første halvleg. I den anden ende var Lellinge også farlige. Jesper Søgaard havde en friløber som målmanden flot tog, og Nikolai Omme havde et drøn af et spark på overliggeren. Det var dog Lellinge der kunne gå til pause foran da Jesper Søgaard blev nedlagt i feltet. Nikolai Omme sparkede sikkert Lellinge på 1-0.
I anden halvleg var Solrød bedst, men en genial aflevering i dybden fra Matias Kristensen sendte Danni Pedersen alene igennem og han sendte sikkert Lellinge på 2-0. Til sidst var Lellinge presset, og med 5 min igen fik Solrød reduceret. Kort efter så Mick Rasmussen rødt for at skubbe til en modspiller, men Lellinge fik reddet stormen af de sidste par minutter og kunne sætte 3 flotte points på kontoen i en super arbejdssejr i det varme vejr.