Gørslev – Lellinge (0-1) 4-1

Gørslev – Lellinge (0-1) 4-1
0-1 Anders Vergmann
Adv: M. Kristensen, LIF. Gørslev 2.

Hvis kampe bare varede 60 minutter havde Lellinge været tophold, men Lellinge præsterede igen igen at smide en føring i anden halvleg og gå fra banen uden point.
Kampen startede perfekt da Matias Kristensen med en perfekt stikning efter 5 minutter fandt Anders Vergmann i et dybdeløb, og han afsluttede første gang med en inderside og sendte Lellinge i front med 0-1. Gørslev var mest på bolden, men kom ikke frem til noget imod en rigtig god Lellinge defensiv. i stedet var Lellinge tæt på efter 30 minutter, da Mikkel Jørgensen med et indlæg fandt Christian Gullemann ved bagerste stolpe der dog flugtede bolden et godt stykke over mål. Lellinge spillede generelt rigtig godt igennem det høje Gørslev pres. Lellinge kunne dermed gå til pausen med en 1-0 føring hvor Gørslev ikke havde haft et skud på mål.
Anden halvleg startede som første men efter 60 minutter gik det galt, da en Gørslev spiller noget let faldt til jorden i hjørnet af feltet og dommeren dømte straffe. Gørslev hamrede sparket på overliggeren, men en Gørslev spiller var først over returen og sendte den sikkert i mål til 1-1. Kort efter endte et godt Lellinge opspil med en friløber til Matias Kristensen, men målmanden fik en berøring på afslutningen og bolden røg forbi stolpen. Dommeren dømte dog målspark, og på næste angreb blev en chipbold spillet bag Lellinges forsvar, en Gørslev spiller kom igennem, og han løftede bolden over Rasmus Switzer i målet til 2-1. Kort efter fik Matias Kristensen gult for et frispark, men Lellinge var kun i undertal få minutter, da en Gørslev spiller måtte samme vej kort efter. Efter 75 minutter kom en Gørslev spiller til baglinjen på venstresiden og sendte et indlæg fladt ind, men uheldigvis blev den rettet af af to Lellinge spillere inden den røg hen til en Gørslev spiller det let kunne score midt for mål til 3-1. Efter 80 minutter blev kampen lukket, da Lellinge mistede bolden i et opspil på egen banehalvdel, og en Gørslev spiller strøg alene igennem og uselvisk spillede på tværs så en anden kunne trille bolden i mål til 4-1. Ekstremt effektivt af Gørslev der scorede på 100% af deres chancer. De store chancer udeblev til sidst, hvor Gørslev også måtte indkassere deres 2. gule kort i kampen.

Lellinge – Karise (2-1) 2-1

Lellinge – Karise (2-1) 2-1
1-0 Matias Kristensen
2-0 Danni Pedersen
Udvisning: Karise 1.
Adv: O. Hallgren, LIF. Karise 4.

S. Kristoffersen – C. Justesen, E. Sennahøj, R. Jensen, M. Egeskov – J. Darling,  M. Belt, M. Kristensen, O. Hallgren – D. Pedersen – J. Søgaard.
(M. Malmos, T. Nielsen)

Så kom der endelig 3 points på kontoen, og der blev kæmpet heroisk for dem i dagens kamp. Efter 15 min fik Oliver Hallgren frispark i den ene side. Matias Kristensen smed et indlæg ind i feltet, men bolden undgik alle og sejlede i mål til 1-0. Karise prøvede at lægge pres på og det lykkedes og Lellinge havde svært ved at sætte det gode angrebsspil sammen, men presset gav også muligheder for kontra og efter 25 min kom Oliver Hallgren afsted på venstrekanten, og han lagde en god bold på tværs til Danni Pedersen, der i to omgange på akrobatisk vis fik flugtet bolden i nettet til 2-0. Det holdt dog kun i et minut da Karise fik spillet sig igennem Lellinges forsvar, og angriberen fik prikket bolden ind via stolpen til 2-1. Efter 35 min havde Karise et langskud der tog toppen af overliggeren. Frustrationerne begyndte at fylde meget hos Karises spillere og en Karise spiller fik gult for et groft frispark, og Lellinge kom mere på bolden, og det gav en chance til Jacob Darling der headede bolden lige over mål på et indlæg, men mere skete ikke før pausen.
Da Karise blev fuldtallig trykkede de godt på, men Lellinge fightede og bakkede godt op på hinanden så de store chancer udeblev. Efter 10 min blev spillet generelt rykket op midt på banen og det var Lellinge fint tilfredse med. Med 15 minutter igen satsede Karise alt og smed de store folk frem i feltet, og det satte Lellinge under pres. Søren Kristoffersen i målet måtte hive en flot redning op af hatten på et langskud, som han viftede over målet. Oliver Hallgren og en Karise spiller måtte efter 80 min ud med en advarsel hver efter en lille kontrovers, der dog var Karise spillerens anden advarsel og dermed rødt kort. Det høje pres gav plads til kontra, og efter 85 min. måtte en Karise spiller igen se gult da han stoppede en farlig omstilling. Kort før tid blev et Karise indlæg mødt og headet på overliggeren, men spilleren blev alligevel dømt offside, og det blev for meget for to Karise spillere der brokkede sig til en advarsel hver. Dommeren fløjtede af sekunder senere.

Herfølge – Lellinge (1-1) 2-2

Herfølge – Lellinge (1-1) 2-2
0-1 Morten Egeskov
2-2 Christian Gullemann
Adv: M. Rasmussen, LIF. Herfølge 1.

L. Nielsen – F. Pehrson, E. Sennahøj, M. Rasmussen, C. Justesen – O. Hallgren, R. Jensen, N. Omme, D. Pedersen, M. Egeskov – J. Darling.
(R. Switzer, M. Jørgensen, C. Gullemann)

Endelig kom der point på kontoen, selvom det var i absolut sidste øjeblik. Lellinge startede bedst og allerede efter 10 min blev et tidligt indlæg slået fra højre og Morten Egeskov hev bolden ned i feltet og afsluttede første gang med højrefoden og sendte bolden i nettet til 0-1. Lellinge havde godt styr på det defensive og holdt Herfølge fra de store chancer, og var samtidig farlige på kontra der gav et par chancer af sig. Den største til Morten Egeskov efter oplæg af Oliver Hallgren, men han måtte se sin afslutning reddet af målmanden. Efter 30 min fik Mick Rasmussen brokket sig til et gult kort, og i overtal fik Herfølge sat tryk på. Efter 35 min fik Herfølge frispark i den ene side. Bolden blev først clearet men blev sendt ind i feltet igen, hvor en Herfølge spiller var hurtigst i opfattelsen og halvflugtede bolden med en inderside modsat af Lasse Nielsen i målet, der kun kunne få en hånd på men ikke holdet bolden ude af målet til 1-1. Inden pausen kom Herfølge frem til en god mulighed mere, men spilleren overplacerede skuddet fra den spidse vinkel og sendte bolden forbi, så holdene kunne gå til pause med et mål hver.
Efter 50 min fik Herfølge gult for at stoppe en farlig omstilling, og i overtal satte Lellinge sig på spillet hvilket også kastede et par halve chancer af sig uden det første til mål. Efter 70 min måtte Lellinges målmand udgå, men så var det heldigt at man havde 2. målmanden med på banen i Rasmus Switzer der overtog målet. Der var ikke mange chancer i 2 halvleg, hvor Lellinges bedste var da Christian Gullemann kom afsted på en kontra, men hans afslutning fra kanten af feltet blev sikkert klaret af målmanden. Det lignede at begge hold havde set sig tilfredse med en pointdeling, men med 7-8 minutter igen fik en Herfølge angriber bolden i feltet, og med et par skudfinter strøg han på tværs af feltet og sendte bolden ind ved fjerneste stolpe til 2-1. Herfølge spillede fornuftigt efterfølgende og holdt bolden i egne rækker, og det lignede endnu et snævert nederlag indtil 89 min, da Lellinge fik frispark på egen banehalvdel. Herfølge snork sov da Lellinge tog det hurtigt og sendte Morten Egeskov afsted. Han tog bolden med mod baglinjen, og sendte bolden skråt tilbage hvor Christian Gullemann kom til og med en sikker inderside sendte bolden i mål til 2-2 og til stor jubel i Lellinge lejren. Herfølge fik tilkæmpet sig et hjørnespark helt til sidst, og sendte alt frem da dommeren sagde det var sidste spark, men Lellinge afværgede, og kom egentlig afsted 4 mod 1, men dommeren fløjtede af som lovet, så kampen endte 2-2.