Lellinge – Karise (2-1) 2-1

Lellinge – Karise (2-1) 2-1
1-0 Patrick Glückstadt
2-1 Danni Skouby
Adv: M. Belt, E. Sennahøj, LIF. Karise 1.

V. Kruuse – M. Rasmussen, E. Sennahøj, R. Bundgaard, R. Switzer – J. Darling, M. Belt, O. Hallgren, D. Skouby, N. Foley – P. Glückstadt.
(C. Justesen, A. Vergmann, C. Gullemann)

Så kom sæsonens første sejr i hus imod topholdet fra Karise. Lellinge startede bedst og satte sig på kampen. Efter 20 min. fik Marcus Belt gult for gentagende frispark. Selv med en mand i undertal var det Lellinge der bragte sig i front. Et indlæg fra Mick Rasmussen blev mødt af Patrick Glückstadt der knaldhårdt helflugtede bolden i kassen til 1-0. Der gik dog under et minut før Karise udlignede på det efterfølgende angreb, da en spiller blev spillet igennem og satte den ind ved fjerneste stolpe til 1-1. Efter 35 min kom Lellinge igen i front da Rasmus Bundgaard fandt Danni Skouby med en god aflevering, der blev pillet ned, og efter en god vending blev bolden løftet over Karise målmanden og i mål til 2-1. Lellinge kunne dermed gå til pause med en smal føring.
Kort inde i anden halvleg fik Emil Sennahøj gult, og Karise kom tættere på og havde en god hovedstødschance der blev sendt forbi mål. Karise havde en enkelt chance mere inden Lellinge igen blev fuldtallig, da en spiller kom fri til skud fra kanten af feltet, men det var svagt og gav ingen problemer for Victor Kruuse i målet. Karise satsede mere og mere som kampen skred frem og det gav chancer til Lellinge. Efter 70 min kom Anders Vergmann igennem, men målmanden reddede, returbolden tilfaldt Nichlas Foley, der burde have sendt Lellinge yderligere i front, men han sendte skuddet forbi mål. Efter 75 min fik Karise gult, og med 10 minutter igen var det Oliver Hallgrens tur til at have en stor chance tæt under mål, men målmanden reddede i to omgange. Med 5 minutter igen blev Lellinge snydt for et kæmpe straffe, da Patrick Glückstadt kom alene igennem og driblede udenom målmanden der fældede ham, men helt uforståeligt blev det ikke dømt. Karise kunne slet ikke sætte et sidste pres ind, så Lellinge kunne uden de store problemer køre sejren hjem.

Ringsted – Lellinge (0-0) 2-1

Ringsted – Lellinge (0-0) 2-1
1-1 Marcus Belt

K. Jensen – R. Switzer, A. Vergmann, C. Lund, M. Egeskov – J. Darling, E. Sennahøj, O. Hallgren, D. Skouby Pedersen, N. Foley – M. Belt
(C. Justesen, T. Nielsen, C. Gullemann)

I sæsonens anden kamp blev det heller ikke til point. Lellinge sad tungt på spillet, og var meget hurtigt på bolden igen når den blev tabt, så Ringsted ikke var i nærheden af noget som helst. Efter 10 min fik debutant Nichlas Foley en god stikning og kom igennem, men en fodparade fra målmanden sørgede for at Lellinge ikke kom i front. Selvom Lellinge sad på alt spillet fik man ikke rigtig spillet sig frem til muligheder. I stedet var Lellinge to gange inden for få minutter ved at give Ringsted en gave med fejlafleveringer i opspillet på egen halvdel, men Ringsted sendte begge gange bolden forbi mål, så det forblev 0-0 ved pausen.
Anden halvleg startede som første sluttede, men efter 55 min slap en Ringsted spiller helt fri, han afdriblede Kristoffer Jensen i målet og scorede sikkert til 1-0. Målet fik tændt op under Lellinge, der endelig fik sat noget tryk på. Marcus Belt brød et opspil og sendte Troels Nielsen afsted, men han skud gik et stykke over. Kort efter endte et godt angreb med at Morten Egeskov sendte Nichlas Foley igennem, men en Ringsted spiller kom tilbage og fik tacklet til hjørne. Ringsted var ikke helt uden muligheder, da et langskud tog roden af stolpen, og kort efter strøg et andet langskud tæt forbi målhjørnet. Midt i halvlegen kom Lellinge tilbage. Morten Egeskov slog et indlæg, hvor Marcus Belt perfekt pandede bolden i mål til 1-1. Det holdt dog kun i 5 min, da et Ringsted indlæg blev taget ned i feltet og sikkert sparket ind til 2-1. Lellinge pressede videre i forsøg på en ny udligning. Jacob Darling fik driblet sig forbi to mand tæt under mål, men målmanden fik blokeret til hjørne. Efterfølgende hjørne strøg hele vejen igennem feltet tæt under mål og blev sparket væk på stregen. Med 10 min igen tog Marcus Belt chancen udefra og bolden strøg få cm. forbi målhjørnet. Efter 85 min var Lellinge ekstremt tæt på da Jacob Darling mødte et indlæg et par meter fra mål, men en refleksredning på stregen af Ringsteds målmand sikrede at Lellinge heller ikke denne gang fik udlignet. Lellinge satte et tungt pres, og i overtiden fik Lellinge hjørne, hvor Emil Sennahøj kom højest, men headede bolden lige over mål, så Lellinge måtte skuffende gå fra banen uden point.

Lellinge – Benløse (0-2) 1-3

Lellinge – Benløse (0-2) 1-3
1-3 Troels Nielsen (str.)

S. Kristoffersen – J. Olsen, A. Vergmann, C. Lund, M. Egeskov – D. Urbaniak, M. Belt, E. Sennahøj, D. Pedersen, P. Bjørk – T. Nielsen.
(C. Justesen, R. Switzer, C. Gullemann)

Premieren blev ikke lige som håbet da det endte med et nederlag. Der var debut til Patrich Bjørk og Dennis Urbaniak på kanterne. Det var ellers ved at starte med en drømmestart for Patrich Bjørk, da han kom afsted på en stikning fra Emil Sennahøj efter 2 min, men målmanden kom godt ud af målet og fik reddet. Efter 10 min havde Benløse et godt forsøg som Søren Kristoffersen i målet flot parerede over. Kampen var præget af en uhørt mængde dommerfejl. Efter 15 min fik Benløse et håbløst forkert dømt hjørnespark. Sparket røg forbi manden ved forreste stolpe og fra en Benløse mave trillede bolden tilfældigt i mål til 0-1. Efter målet stillede Benløse sig dybt, og det gjorde de godt og i den ekstreme varme, hvor Lellinge ikke fandt det rigtige løsninger for at bryde igennem. Benløse havde et par afslutninger der gik et stykke forbi målet. Efter 35 min gik offside fælden galt for Lellinge, og det sendte to Benløse folk alene mod målet, og uden problemer scorede de til 0-2. Benløse kunne gå til pausen med en solid føring.
I anden halvleg blev det lidt bedre for Lellinge, der fik skubbet bolden længere op på Benløses halvdel, men chancerne udeblev. Bedste forsøg var da et indlæg fra Marcus Belt var ved at overliste målmanden, der dog kom tilbage og viftede bolden over mål. Benløse havde også et indlæg der tog toppen af overliggeren kort efter. Lellinge satsede lidt mere de sidste 20 min. Dette gav dog også muligheder på kontra, og det udnyttede Benløse efter 80 min, da en Benløse spiller fik bolden på kanten af feltet, og med et tørt hug sparkede bolden op i det korte målhjørne til 0-3. Lellinge havde et par muligheder til sidst, hvor den sidste aflevering glippede. Med et par minutter igen fik Lellinge straffespark, da Emil Sennahøj blev væltet i feltet. Troels Nielsen tog sig af sparket og sendte sikkert bolden ind ved den ene stolpe til 1-3. I overtiden var Benløse tæt på at udbygge føringen efter en kontra, men Morten Egeskov kom tilbage og fik reddet på stregen, så kampen endte med et nederlag på 1-3.