Træningskamp (serie 6) Hundige – Lellinge (1-2) 5-3

Hundige – Lellinge (1-2) 5-3
0-1 Christian Gullemann (assist: Joakim Naur)
0-2 Christian Gullemann (assist: Mikkel Jørgensen)
4-3 Sultan Dhekamo (assist: Mikkel Jørgensen)

V. Kruuse – A. Gynther, T. Skovsager, K. Jensen, M. Egeskov – M. Henriksen, T. Nielsen, J. Darling, M. Jørgensen, J. Naur – C. Gullemann.
(T. Nolsøe, S. Dhekamo, F. von Barm)

Årets første træningskamp for serie 6.
Kampen startede lige, men det var Lellinge der tog føringen. Et godt pres førte til at Joakim Naur kunne finde Christian Gullemann midt for mål, og han svigtede ikke og sendte Lellinge på 0-1. Hundige havde et par halve chancer med skud udefra, men Lellinge spillede generelt bolden godt rundt, og efter 25 min. udbyggede Lellinge føringen. Igen blev et godt sammensat pres udnyttet, da Mikkel Jørgensen kunne opsnappe bolden på kanten af feltet. Han spillede på tværs til Christian Gullemann, der sikkert lagde bolden ind til 0-2. 
Efter 35 min tog en Hundige spiller chancen udefra, og han fangede Lellinges målmand på mellemhånd og sendte bolden i mål til 1-2, i en halvleg hvor Hundige ikke blev levnet mange chancer.
Efter pausen begyndte Lellinge at skifte heftigt ud, og det ødelagde nok balancen, og med en haltende form begyndte Hundige at få bedre fat. Lellinge blev fanget flere gange, og det gav Hundige muligheden for at spille bolden igennem forsvaret. Efter 60 min gik det galt da en Hundige spiller blev spillet igennem og sendte bolden i mål til 2-2. Efter 65 min kom Hundige foran på en næsten tro kopi af det udlignende mål til 3-2. Efter målet fik Lellinge en opblomstring med flere chancer til følge. Først endte en super Sultan Dhekamo tur med en god bold til Christian Gullemann, der dog ikke kunne styre bolden i mål. Herefter havde Morten Egeskov et skud som Hundiges målmand måtte ud i fuld længde for at vifte væk fra målhjørnet og Jacob Darling sluttede det gode momentum af med et skud tæt over mål. Med 10 min igen blev Lellinge igen fanget, og alene igennem scorede Hundige til 4-2. Med 5 min igen endte et godt angreb med at Mikkel Jørgensen lagde bolden af til Sultan Dhekamo, der med et knaldhårdt skud uden for feltet hamrede bolden i mål til 4-3. I overtiden slog Hundige en kontra, slap alene igennem igen, og scorede sikkert til slutresultat 5-3.