Hellested – Lellinge (0-0) 1-2

Hellested – Lellinge (0-0) 1-2
0-1 Jacob Darling
0-2 Jacob Darling
Adv: M. Rasmussen, LIF. Hellested 3.

R. Switzer – M. Rasmussen, E. Sennahøj, R. Bundgaard, M. Egeskov – J. Darling, M. Belt, O. Hallgren, T. Nielsen, P. Bjørk – P. Glückstadt.
(A. Vergmann, N. Dal Cortivo, C. Gullemann)

Lellinge sad tungt på spillet i dagens kamp imod bundholdet fra Hellested. Og i de første 30 min var Hellested meget sjældne gæster på Lellinges banehalvdel. Omvendt stod Hellested også meget dybt, og Lellinge havde svært ved at spille igennem til de helt store chancer. Der var en del halve chancer hvor Hellested fik blokkeret for skud. I slutningen af halvlegen tabte Lellinge momentum og Hellested kom bedre med og fik en enkelt stor chance i slutningen af halvlegen, men Jacob Darling kom tilbage med en vigtig blokering, så holdene kunne gå til pause med 0-0.
Lellinge satte sig igen på kampen efter pausen, og efter 55 min fik en Hellested spille gult for at hive Oliver Hallgren ned efter en bolderobring. Efter 60 min kom scoringen endelig. Et frispark blev reddet af målmanden, men Patrick Glückstadt var over returen, og spillede bolden på tværs til Jacob Darling der kunne sætte en inderside på til 0-1. Jacob Darling var tæt på kort efter, men målmanden fik reddet ved foden af den ene stolpe. Morten Egeskov var også tæt på efter flot forarbejde af Oliver Hallgren, men fik skovlet bolden over tæt på mål, og Patrich Bjørk havde også en god mulighed. I den anden ende endte en opspilsfejl med en god chance til Hellested, men Emil Sennahøj kom tilbage i sidste øjeblik og tacklet bolden til hjørne. Efter 80 min fik Mick Rasmussen gult for frispark, men kort efter måtte en Hellested spiller samme vej for at komme alt for sent i en duel med Emil Sennahøj. Med 5 minutter igen fik Lellinge udbygget føringen. Morten Egeskov fandt Jacob Darling med en præcis aflevering, der kunne stryge afsted mod målet. Målmanden reddede i første omgang, men Jacob Darling kunne selv sende returen ind til 0-2. I overtiden fik Hellested en reducering da Marcus Belt var så uheldig at tackle bolden i en blød bue over sin egen målmand til 1-2. Lellinge kørte dog sikkert sejren hjem.

Be Sociable, Share!