Lellinge – Bjæverskov (2-1) 3-1

Lellinge – Bjæverskov (2-1) 3-1
1-0 Marcus Belt
2-0 Patrick Glückstadt
3-1 Danni Skouby
Adv: M. Belt, LIF. Bjæverskov 1.

V. Kruuse – M. Rasmussen, C. Lund, R. Bundgaard, R. Switzer – J. Darling, M. Belt, O. Hallgren, E. Sennahøj, N. Foley – P. Glückstadt.
(M. Egeskov, D. Skouby, C. Gullemann)

Så var det tid til lokal opgøret imod Bjæverskov. Det var et toptændt Lellinge hold der satte sig på kampen fra start, og allerede efter 5 minutter var Nichlas Foley cm fra at komme på et fladt indlæg fra Jacob Darling. Kort efter fik Bjæverskov en god mulighed, men Victor Kruuse var klar med en fodparade. Efter 15 min kom Lellinge i front da et hjørnespark blev headet videre fra Emil Sennahøj og dumpede ned til Marcus Belt der tæmmede og hamrede bolden i mål imellem venner og fjender til 1-0. Kun et minut senere fik Nichlas Foley bolden på kanten, og han sendte et indlæg ind, som Patrick Glückstadt tæmmede flot, og sikkert sparkede ind ved den ene stolpe til 2-0. Der gik dog kun yderligere et minut før Bjæverskov reducerede, da en spiller blev spillet igennem og sendte bolden ind til 2-1. Efter en hæsblæsende start gik lidt af tempoet ud af kampen. På en kontra 35 min var Bjæverskov tæt på da en spiller slap igennem på en friløber, men Victor Kruuse kom og reddede med en fodparade. Kort før pausen havde først en storspillende Oliver Hallgren en solotur og god afslutning, og derefter Nichlas Foley et drøn hårdt skud som Bjæverskov målmanden fik reddet.
2. halvleg blev en kamp på midten, som Lellinge kom bedst ud af, men dog uden helt store chancer til nogen af holdene. Midt i halvlegen måtte Marcus Belt tage 10 min for et gult for et frispark, men Bjæverskov var hurtige kort efter til selv at hive et gult kort for et frispark på Morten Egeskov. Bjæverskov prøvede at trykke på, men det var Lellinge med klart de største chancer. Først Morten Egeskov på godt oplæg af Nichlas Foley, herefter var Jacob Darling tæt på, men en vigtig blokering fra en Bjæverskov spiller sikrede imod et mål. Kort efter begge hold blev fuldtallig blev kampen reelt lukket. Et godt angreb sluttede med at Jacob Darling sendte en bold ind midt for mål, der blev tæmmet af Danni Skouby, og sendt i mål til 3-1 via målmandens handske til stor jubel for spillere og de mange tilskuere. Kort før tid var Rasmus Switzer tæt på da han hev et indlæg ned, men afslutningen tæt på mål blev sendt et stykke over. Lellinge kunne uden de store problemer køre sejren hjem.

Be Sociable, Share!