Østmøn – Lellinge (1-2) 2-6

Østmøn – Lellinge (1-2) 2-6
0-1 Troels Nielsen
1-2 Jesper Søgaard
1-3 Dennis Ochmann
2-4 Dennis Ochmann (str)
2-5 Daniel Schøn
2-6 Dennis Ochmann (str)
Adv: Østmøn 1.

S. Kristoffersen – T. Pedersen, M. Meyer, M. Poulsen, M. Sommer – Timmi K. Nielsen, P. Kirkskov, D. Schøn, J. Søgaard – D. Ochmann, T. Nielsen.
(E. Sennahøj, S. Jensen, J. Voxen)

Så var det blevet tid til en på papiret svær udekamp. Østmøn spiller på en meget lille bane, og viste sig også farlige på kontrastød. Det startede med en åben kamp med chancer i begge ender allerede efter 1 min. Efter 3 min fik Østmøn en god chance, men Søren Kristoffersen var ude og få blokkeret skuddet. Efter 6 min spillede Peter Kirkskov godt sammen med Dennis Ochmann. Peter Kirkskov driblede forbi en modspiller og serverede den til Troels Nielsen, der sikkert sparkede den ind til venstre for målmanden til 0-1. Der gik dog kun 5 min inden Østmøn kunne udligne. Noget heldigt fik en Østmøn spiller bolden med ind i feltet i højre side. Skuddet han sendte afsted fejlede dog ikke noget og blev sat ind ved den ene stolpe til 1-1. Lellinge var klart mest boldbesidende, men Østmøn stod godt nede i forsvaret. Lellinge og specielt Jesper Søgaard forsøgte sig så med skud udefra. Efter 25 min var det tæt på, da netop Jesper Søgaard sendte et skud afsted. Målmanden klarede skuddet, Troels Nielsen var over returen, men måtte se skuddet gå i sidenettet. Efter 30 min sendte Tobias Pedersen en høj bold retur, hvor Jesper Søgaard var over den. Og som han selv sagde efter kampen “Jeg kunne jo næsten ikke gøre andet” hamrede han fra ca. 30 meter bolden mod målet. Bolden sad så tilpas yderligt og oppe i målet at den sejlede i kassen til 1-2. Med 5 min igen til pause havde Dennis Ochmann et godt forsøg fra kanten af feltet, men målmanden var ude i fuld længde og sendte bolden forbi stolpen.
De helt store chancer udeblev fra 2. halvlegs start, og Lellinge lukkede godt ned med Michael Meyer og Mikkel Poulsen i det centrale forsvar, og Peter Kirkskov lige foran, så Daniel Schøn havde lidt mere frie tøjler på midten. Netop Daniel Schøn kunne efter 65 min finde Dennis Ochmann med en god aflevering, og Lellinges topscorer kunne alene igennem sikkert sende bolden over den fremstormende målmand og i nettet til 1-3. Man sad aldrig med følelsen af at kampen var afgjort, og allerede efter 70 min slog Østmøn tilbage. Michael Meyer kom i nærkamp med en Østmøn spiller efter en dødbold, og dommeren dømte straffe. Søren Kristoffersen fik hånden på sparket, men kunne ikke holde bolden ude af målet, så dermed reducering til 2-3. Efter 75 min fik dagens venstre back Michael Sommer en god bold fra Jesper Søgaard og strøg imod målet. Han nåede ind i feltet inden han blev fældet. Dennis Ochmann sendte sikkert bolden ind på straffe til 2-4. Østmøn Kort efter fik en frustreret Østmøn spiller gult for at fælde Daniel Schøn bagfra. Jesper Søgaard havde en kæmpe chance kort efter, men han sendte skuddet lige på målmanden. Østmøn begyndte at falde fra hinanden, og med 5 min igen sendte Michael Sommer Daniel Schøn alene igennem, og han løftede sikkert bolden over målmanden til 2-5. I overtiden strøg Michael Sommer igennem igen igen, og igen i feltet blev han hægtet bagfra, så dommeren ikke havde mange andre muligheder end at dømme straffe. Dennis Ochmann kunne dermed fuldende sit hattrick, da han igen sikkert sendte straffesparket i kassen til slutresultatet 2-6.
Lellinge holder dermed fast i 1. pladsen, hvor Ringsted United er lige efter. Søndag er det netop de to hold der tørner sammen i en vaskeægte topkamp.

Be Sociable, Share!

1 thought on “Østmøn – Lellinge (1-2) 2-6

Leave a Reply

Your email address will not be published.