Om Lellinge IF

Træningstider, kamp og kontakt

Forår/sommer
Træningstiderne er tirsdag kl. 18.30-20.15 på Lellinge Stadion. Hjemmekampe for 1. holdet spilles normalt på lørdage kl. 14.00. 2. holdet normalt spiller deres hjemmekampe søndag kl. 11. Tidspunktet for udebanekampe afhænger af modstanderen.

Vintertræning

I vinterpauserne er træningen henlagt til Kunststofbanen i Rishøj. Der er træning kl. 20.00 – 22.00 hver mandag og det er nødvendigt at komme omklædt hjemmefra, da der desværre ikke er omklædningsfaciliteter til rådighed. Det er også her, at vi primært vil spille træningskampe.

Trænerteamet i Lellinge IF består af Christian Gullemann, Emil Sennahøj, Troels Nielsen og Carsten Langvad.

Carsten Langvad er blevet tilknyttet som træner for serie 6 holdet, hvor han vil gøre rig brug af hans evner fra FM-spillene, til at gøre de lokale helte endnu skarpere.

Spiller du ikke allerede spille i klubben, men skulle have fået blod på tanden så er det bare at møde op til træning eller kontakte bestyrelsesformanden Morten Jensen for yderligere information.

Adresse
Lellinge IF Baneledet 1, Lellinge
4600 Køge
Hjemmesidens Historie

Ophavsmanden til hjemmesiden er Troels Nielsen, som tog det første spadestik i 1997. Formålet var at bringe nyheder til alle, der måtte have interesse i Lellinge IF og i samme åndedrag blev Lellinge Support stiftet. Tilhængerne til Lellinge Support blev hentet fra nær og fjern, hvilket medførte at den første version af siden var på engelsk og alt var presset sammen på én enkelt side.
Designet af hjemmesiden fik i starten af 2013 et meget tiltrængt facelift og vi er glade for at kunne præsentere en mere tidssvarende hjemmeside, hvor nye features vil blive implementeret løbende.

Det overordnede formål med denne side er at bringe nyheder fra senior afdelingen, primært klubbens første hold, som for det meste spiller i serie 4 (3/5 sker med jævne mellemrum), men skulle der findes nogle (fri)villige personer, vil 2. holdets præstationer måske også blive bragt frem i lyset. Herudover vil det være muligt at finde resultater, stillinger mv. De sidste par år har tidligere Morten Jensen stået for kampreferaterne og de fleste af sidens nyheder, mens den øvrige opdatering varetages af Troels Nielsen.

En lille succes historie omkring hjemmesiden, var engang i 1999, hvor siden opnåede en top-10 placering over websider. Firmaet som stod for top 10-listerne gik senere fallit (hvorfor kan man kun gisne om).

 Lellinges Support

Medlemskabet i Lellinges Support sker på eget ansvar, er det eneste vi herfra kan sige er følgende: Tak fordi I vil være med.

Fordele ved Lellinge Support

  • Det er GRATIS.
  • Som medlem kan man få tilsendt resultaterne direkte til sin e-mail adresse. (kræver lige vi får den)
  • Gratis entré til alle hjemmekampe.

Det er der ikke mange andre fanklubber, som kan tilbyde sådan en service for sine medlemmer!

Be Sociable, Share!